Asker Eşleri

Slm kızlar,bende asker eşiyim.
eşim amasyalı ben izmirliyim şuanda istanbulda görev yapıyoruz.
bende bundan snr sık sık uğrarım bu topiğe:)) güzel paylaşımlar olduğuna eminim:)

bende bundan snr sık sık uğrarım bu topiğe:)) güzel paylaşımlar olduğuna eminim:)

Hoşgeldiniz aramıza a.s. çok güzel paylaşımlarda bulunmak üzere kaydirigubbakcemile5

merhaba canım ne yapacaksınız karar verdinizmi hakkınızda hayırlısı olsun

malesef karar veremedik daha doğrusu ben karar veremedim çünkü nişanlım benim kaarımı bekliyor bense onu etkilemek istemiyorum allah korusun en ufak bir sorunda ben sorumlu olucam adam akıllı eksisiyle artısıyla düşünmem gerek:uhm:

en doğru kararı nişanlın versin derim sonuçta o hayatı yaşayacak ben olsam ne derdim bilemiyorum zor bir karar

eşimin kursundan dolayı evımde deıldım,uzak kaldım valla buraya :) benım babam gümüşhacıköylü annemse merzifonlu rüyanaz arkadasımcım.. annemlerın soyısmı pektaş.. buyuk ıhtımalle pektaş soyadlı bırıleını kesın tanıyosundur :)

kesınlıkle öle vallahı,degırmenderede yüzbaşılarda 10 yıl oturdum,orada buyudum desem yerıdır:) daha 4 aylık evlıyım ama yınede ara ara ıcım tuhaf oluyor..

hg canım paylaşımlarınıxzı beklioruz ende amasyalıyım 4 yıldır burdayız eşimin taini çıktı gitti diyarbakıra..bende kursunun bitmesini bekliyoprum............

canım slm hg aramıza ben gümüşhacıköylüyüm eşim merzifonlu sen gümüşhacıköyde oturdun mu........

saol canım hosbuldum.. Ben hacıkoyde hıc oturmadım ama her sene gıderdık oraya babaanneme.. :) güblüce köyünden.. ama şimdi gümüşhacıköyde çay mahallesinde duruyorlar.. annemde merzıfon yakupköyunden..

günaydın şekerler herkese güsel bir diliyorum özel günümdeyim sancım var rüyanazı okula gönderip yatçam.........

Renginde şehitlik gizli, Hilalinde mana var
Yüreğimde saklamışım, kurbanında kına var

Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize
İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize
...
Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz
Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz
...
Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin
Nereye gidersen git öleceğin yerdesin
...
Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan
Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan
...
Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı
Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı!

HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET!
Şehidim rahat uyu...

bnde hastaneden geldim şimdi
kızım bronşit olmuş
dr hafif dedi ama
yavrm içten ateşlenmiş ağzın da yaralar çıkmış cnm
bayramdan sonra kontrole muhakkak getir dedi

kızım bronşit olmuş
dr hafif dedi ama

arkadaşım sıkma canını çocuk bünyesi bizden daha hızla iyleşir. çok geçmiş olsun.hastalığı geçince bidaha hasta olmaması için imuneks kullan kış boyunca bidaha hastalanmaz ben 2 yıldır oğlana kullanıyorum,şeytankulana kurşun hastalanmıyor.eskiden 2 haftada bir hastanede yatardık bıkmıştım hastalıktan imuneks imdadıma yetişti tavsiye ederim. dr ve eczacına sor

kızım bronşit olmuş
dr hafif dedi ama

Geçmişolsun tatlım ya bu çocuklar hasta olunca ben kötü oluyorum dayanamıyorum hiçbide kız yok ya yanımda duyunca çok üzülüyorum aman dikkat canım Şeniz

Herkese iyi akşamlar kızlar kaydirigubbakcemile3
Benim kızda arife günü gelecek kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…