Asker Eşleri

saol ablam bnm a.s.

sende sağsalim kavuş
ama bn halen innamıyorum senn ünv giden kızın olduğun bn kere maşşalah sanaŞeniz

saol ablam bnm a.s.

sende sağsalim kavuş
ama bn halen innamıyorum senn ünv giden kızın olduğun bn kere maşşalah sanaŞeniz

canım saol o senin güzelliğin
kıbrısta uluslar arası ilişkiler okuyor
19 yaşında biz olduk 44 yani
darısı kızının başına canım yıllar çok çabuk geçiyor kaydirigubbakcemile3

canım saol o senin güzelliğin
kıbrısta uluslar arası ilişkiler okuyor
19 yaşında biz olduk 44 yani
darısı kızının başına canım yıllar çok çabuk geçiyor kaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar:sende yaşlımı diyosun aşk olsun kenndine 18 likleri cebinden çıkarırsın vallaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar::dilcikar:ŞenizŞeniz

günaydın rüyanazcım.facebookta asker eşlerinde grubundayım bende.seni ordan arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen sevinirim.

ok canım ama sen benim ismimi nerden bilion canım....
günaydın şekerler nasılsınız ben bomba gibiyim bugun neşemde yerinde seviom sizi...........

ok canım ama sen benim ismimi nerden bilion canım....
günaydın şekerler nasılsınız ben bomba gibiyim bugun neşemde yerinde seviom sizi...........

şekerim önceki msjlara baktım orda biri sormuştu senin adın rüyanaz mı diye sende kızımın adı demişsin,birde facebookta esker eşleri grubundaydın.duvara yazı yazmışsın kadınlar kulübünde olan varmı diye eee birde fotolardan tatlı kızının adını da görünce tamam dedim...o şekilde buldum yani.amasya çok soğukmuş dün konuşmuştum annemle aman dikkat edin üşütmeyin...

ok canım kabul ettim zaten amasya gerçekten çok soguk ......

iyi akşamla rherkese allh allh hiç kimseler yok girdim topinklerde:uhm::uhm::uhm:a.s.

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bız ıyıyz ama artık evıme gıtmek ıstıyorum evımı ozledım valla opuyorum sekerler kızlar facebooktan beıde ekleyın ben tam bılmıorum grubu nerden bulucam adım esma_keskin

esmacım gel artık evet çok özlettin kendini ya....bu arada faceye ekledim canım seni ok kabul edersin.....

gercekten özlettin bende fazla giremiyorum ama yerin belli arda nasıl iyimi

herkese günaydın arkadaşlar.............

anneyim ben yukarı daki mesajı sana yazdım tımammı.ben bulamadım face de seni gruba gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…