- 19 Mayıs 2017
- 278
- 38
- 30
-
- Konu Sahibi Zumba melek
Mrb iyiyim Allah bozmasın.Kendime güvenim geldi.Resti çektim.hersyin farkına vardim.Buradaki siz ve değerli değer üyeler sayesinde yavaş yavaş eskiye dönüyorummelek ne durumdasın? Z Zumba melek
Orda mısınızmelek ne durumdasın? Z Zumba melek
Hayırlı sahurlarOrda mısınız
Hayırlı sahurlar Ramazanınız mübarek olsun.Noktasiz okuyamiyorum ki ben. Vallahi yoruldum.
Hayırlı sahurlarAy bu ne.
Sonunu getiremedim yani nefes almadan konuşuyor gibi yazmışsınız.
Her neyse konu belli, çok severek evlenmişsiniz ama sadece siz sevmişsiniz.
İlk ve son karımsın ne kadar arabesk bir cümle ya
Pardon da çayına şekeri de atmayıverin yani dadısı mısınız?
Her yerde bal dök yala olmasın kendinize zaman ayırın.
Son olarak eşinizin sevdiğine pek inanmadım zira seven insan ilgi gösterir başımda dırdır yapma demez.
Hayırlı sahurlar .Ramazan ayının mübarek olsunYanii afedersiniz adamin bi kicini yikamadiginiz kalmis. Eşi olarak bir agirliginiz kalmamis, bunu maalesef kendiniz yapmissiniz. Sevdigim deger verdigim icin yapiyorum demissiniz ama bu kölelik sevmek falan degil. Her istedigini, hatta istemeden önüne serdiginiz birine dönmüssunuz. Bu ask degil. Bu sevgi degil. Evlilik hic degil. Bence ilk once evlilik anlayisinizi degistirin.
Esiniz kac yasinda bilmiyorum ama evlilikten sıkılmıs gibi. Bu yaptiklarinizi da sizin yasiniza veriyorum. Yaşitiz sizinle. Bu yaşlar tam vur kafasina al ekmegini.
Okuyabildigim kadariyla; evlilikte veya iliskilerde kisiler karsilikli birbirine önem ve özen gosterirler. Seni yok sayan biri icin özen göstermenin manasi yok. Hele ki bu tür bir evlilikte.
Kendinizi zamanla degersiz hissetmenize sebep olmus adam icin giyiniyorum süsleniyorum evimi de temizliyorum kafasindan cikip oturup ciddi konusmalisiniz bence.
Hayırlı sahurlar.Razaman atınız mübarek olsunSen çok üstüne düşmüşsün bu nedir. Adam da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış. Aslında çalışsan veya kendine bir uğraş bulsan bu kadar üstüne düşmez hemde kafana takmazsın. Gene sen temiz bakımlı ol ama kendin için ol. Sen çok ilgi gösterdiğin için ondan da haklı olarak bekliyorsun ama İnan değmez, önce kendin için yaşa, sonra eşin için
Ben eşimin üstüne bu kadar hiç düşmedim. Koskocaman adam. Kendi sorumluluklarını biliyor elbette, en azından her eş bilmeli. Ben onun annesi değilim o da ufak bir çocuk değil ki içtiği çayın şekerine kadar atayım. Sizin eşiniz açısından armut piş ağzıma düş olmuş. Bu duruma da alışmış.
Dediğin gibi daha çok gençsin. İstediğin şeyler çok ama çok normal. Fakat eşinin annesi gibi davranman yanlış. Bence ilk önce bu durumu düzeltmelisin. Acaba evlenmeden önce de böyle ilgisiz miydi, az mı konuşuyordu? Bazıları yapısal olarak böyledir çünkü, değişmezler. Ya da evliliğin ilk bir yılında böyle miydi? [/QURamazan ayınız mübarek olsun.Hayırlı sahurlar
Ramazanız mübarek olsun.Hayırlı sahurlarBir sitcom vardı ,ismini hatırlayamadım ..orda koca rolünde bir itilmiş vardı ..eğer kocası ona benziyorsa ne yapsa düzelmez .ömür boyu Kakılmış olup , Kakılmış'tir benim adiiiiimmm, her yeri siler süpürürüüüümm ,modunda yaşayıp gider ..bu durumda tek çare boşanmadır. .yaş küçük ,evli olunan keresteye göre hayaller büyük ..
Ramazan ayının mübarek olsun.Hayırlı sahurlarWalla okuyunca o kadar iyi niyetli o kadar saf geldiniz ki gozume, size karsi bi sempati hissettim.
Kocanizin telefonu kimlerin elinde geziyor ki sizi gorecek diye korkuyor? Mahallede sokakta kim gorecek diye cekiniyor? Evli olmak ayip mi?
Ben sizin yaptiklarinizda bi gariplik bulmadim. Esiniz de mi genc? Deger kiymet vermeyen birine benziyor. Calismiyorsunuz sanirim. Calisin. Calisan kadin kiymete biniyor
Ramazan ayınız mübarek olsun.Hayırlı sahurlarKöle İsaura Türkiye'ye şube açmış. Çaya şeker atmak ne demek? Çay yaparsam dua etsin :)
Bu kadar üstüne düşme halk eğitimin, belediyelerin kursları var onlara katıl. Arkadaşlarınla vakit geçir. İş bulabiliyorsan bul ve çalış.
Konuşmadan konuşma. Baktın konuşmuyor mu al eline bir kitap, oku.
Senin ilginden adamın seninle ilgilenmeye fırsatı kalmıyor bence. Eğer uzun yıllar evli kalmayı düşünüyorsan yol yakınken dön bu kocamı mutlu edicem o da beni mutlu edicek hayallerinden. Bunlar onu mutlu etmek yerine aklına her haltı yapabilirim, dünya benim etrafımda dönüyor mesajı veriyor çünkü. Sanıyor ki sen bunları yapmaya mecbursun.
Senin de bir birey olduğunu, onsuz da yaşayabileceğini görmesi lazım.
Hayırlı sahurlarCanım bak git açıköğretime yazıl. Lisans mezunuysan yüksek lisansa başla. Hiç olmadı Bi bilgisayar, yemek, resim kursuna falan yazıl. Bu nedir yani tek uğraşın eşin. E öyle oluncada hayatının merkezi haline gelmiş. İş bulma imkanın yok mu ? Yani FARKLI UĞRAŞLAR... Hiçbiri olmadı evde elişi, sabun, ahşap boyama falan yap.. Öncelikle eşim olmadanda bn bir bireyim de. O gün moraliniz mi bozuk.. Sırf eşiniz için yapmayın birşeyleri.. Mesela yemek yapmayıver o gün, karşılamayıver. Konuşmuyor mu konuşmasın. Kitap oku sende film izle arkadaşlarınla çık.. Böyle devam ettiğin sürece bu devran böyle sürer gider diyeyim
Hayırlı sahurlarokudugum kadarıyla zor bir döneme girmişsiniz çocuk yapmaya denesenız acaba değşirmi diye bir düşünüyorum da sanki çocuk ile hallolacak bir konu değil.
Mrb dünden bugüne herşey yolunda .Nedense çok değişti Ben çok şaşırdım.Az önce sahur yemeğini birlikte yedik . Yeminler etti bana bakalım..İnandım bende inanmak istiyorum.İnsalllah hep öyle kalırNe var ne yok. Son durumlar ne?
Hayırlı sahurlaradamın annesi ve hizmetçisi gibi olmuşsunuz. bi tutup ayaklarını yıkamadığın kalmış. bence hayatındkai tek uğraşın kocan olmasın. çık gez dolaş ne bileyim işe filan gir.
Hayırlı sahurlarİlk önce şunu diyeyim eşiniz ile aranızda olanları lütfen herkese anlatmayin,bir tane dostunuz veya ablaniza anlatın yeter.Burada birbirimizi tanımadığımız için rahatız ama dışarıda dikkat edin.Yasiniz çok küçük,ilgi ve sevgiye ihtiyacınız var,gorememek sizi mutsuz ediyor.Siz yine bakiminiza dikkat edin ama Esinize fazla ilgiyi biraz kesin.Ben çok konuşurum eşim az konusur.Bakarim canımı sıkıyor iki gün ona,onun gibi davranirim.Sonra bana gelip derki "sen konusmayinca olmuyor,lütfen sen susma".Arada böyle yaparım bir deneyin.Ama çok fazla değişmezler haberiniz olsun,beklentiniz yüksek olmasin.Mutluluklar dilerim İnsallah
Hayırlı sahurlarİnan, çoğu evlilik böyle anlattığın gibi. Senin suçun yok. Saçını süpürge etsende, akşama tembellik etsende, kendine baksan da, bakmasan da bu erkek milleti evlenince böyle, kadını umursamaz oluyor. Evlilik onlar için kutsal bir anlam teşkil etmiyor. Karakter sahibi erkeklerde var elbet! Onlarla evlenenler de buralarda konu açmıyorlar.
Sizede. Teşekkür ederim.Hayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlarHizmet edin nasıl ama yemeğini yapın koyun siz yiyin kalkın o konuşmadığı sürece sizde konuşmayın telefonla uğraşın. Eşiniz sürekli üstünüze düşse bir çocuk gibi ilgilense siz konuşmasanız bile konuşsa insan sever ama bir süre sonra sıkılır empati kurun. Olabildiğince geri çekin kendinizi.