- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
-
- Konu Sahibi Zumba melek
Ben de başka care görmedim çok üzgünüm amaArkadaslarim var yanimda degiller.okul arkadaslarim.onlarda bosan kendine gelirsin.Esin senin ozguvenini almis diyorlar.
Herkese mrb ben 22 3 senelik bir evliligim var. Yaşadıklarımı kimseye anlatamadıgım için bugün üye olup burada paylaşmak ustedim.Severek evlendim eşime çok aşığım.Ama karşılık alamıyorum.
Eşimin sorunları su şekilde. 1 Ben konusmayana kadar konu şmaz. 2 Ben konuşunca yuzeme bakmaz çok konuşuyorsun işten geldim başım ağrıyor yorgunum der Sonra da televizyon açık izler umrunda olmaz. 3. Yemeği hazırlarım akşam sofrasına kurarım o gelmeden önce tüm elbiselerimi değiştiriyorum güzel kıyafetler giyinirim parfüm sıkarız her gün olmasa da iki günde bir duşumu alırım onun karşısında güzel görünmek için asla terk okumam parfümümü sıkarım saçlarımı yaparım ama Dönüp yüzüme bile bakmaz Yani öyle bir durumun içerisindeyim ki Ben de kendi kendime kendimi çok çirkin olduğumu düşünüyorum benden midesi bulandığı düşünüyorum Eğer de ona sorduğumda da Hayır senden midem bulanmıyor diyor benim istediğim bir şey şu aslında bir tek cinsellik için yanına gelip yaklaştığı zaman aşkım canım karıcığım seni çok seviyorum ilk ve son karımsın deyip benimle beraber olması aslında ben bunu istemiyorum Dün içerisindedir özlerimin içine bakma Sana Ellerimi tutmazsan bu sana çok yakışmış veya bu saç rengi sana çok yakışmış demesini Beklerken tek bir kelime bile konuşmuyor Daha doğrusu beni görmüyor ve böyle olduğu zaman da İçime kapanık bir insan oldum Çok yalnızım kendi kendime düşünüyorum yani gerçekten temizlik olması gereken bir şey bir bayanın zaten Temiz pak olması gerekir Ama elimden gelenin fazlasını yapıyorum evimin düzenini düzenli temiz kendim temizleme güzellik konusuna gelirsek güzellik insanın içinde olan bir şey insanın içinde dışına yansır çok Güler yüzlüyüm hiperaktif birisiyim çok konuşkan ındır pasta Surat asma ama karşımdaki yeniden bunu hiçbir zaman görmüyorum surat asık bir espri bile yaptığım zaman gülmeyen biri var karşımdan özene bözene gelmesini bekliyorum hazırlanıyorum tek bir gülüş yok Güzel bir kelime yok Bunu ilk başta Tabii kendim için yapıyorum ama onun da görmesini istiyorum yani yaşım 22 23 yaşında olmama rağmen kendimi çok yaşlı hissediyorum artık evde eve gelir hoş geldin dedim Hoş bulduk yemeğini Yarın tek bir kelime konuşmaz konuşunca da çok konuşuyorsun da direkt eve boşuna geçip televizyon izlemeye başlar 3 saat 4 saat ben orada otursaydım Niye oturuyorsun orada gelsene yanıma niye konuşmuyorsun diye sormaz Hatta bana şöyle der aşkım Ben televizyon izliyorum Sen de kendileri film izle internete takılıp hani tamam film izlenir Yeri geldiği zaman ben de tek başıma bir film izleyebilirim Ama hep bir gün değil iki değil üç gün değil bütün günler böyle geçmez ki çok kişi bana Kaçan kovalanır ara çok üstüne gidiyorsun diyor belki de aslında haklıdırlar bana söylediklerinde ve aşırı ilgileniyorum aşırı seviyorum televizyonunu gerek Gerektiğinde ben onu açıyorum çayına şeker i Ben atıyorum eve gelir gelmez Dilek ben ona sarılıyorum telefonunu Ben şarja takıyorum daha gelmeden yemek hazır Yorgunsan masaj yapıyorum Onun için onun mutlu olması için her şeyi yapıyorum yani beni bir arkadaşların bana dediği gibi uzaktan kumandası gibi olmuşsun Gerçekten böyle ama ben çok sevdiğim için çok değer verdiğim için işten geldiği zaman yorgundur diyerek bunları Evet ama ben bunları yaptıkça o beni yerin dibine sokmaya çalıştı onun karşısında çok ve öz saf aklı olmayan çok konuşan bıdı bıdı dırdır yaparmı bir kadın oldum Halbuki ben bunları o niyetle yapmıyordum tamamen sevdiğim için iyi niyetimden yapıyordum bilmiyorum yaşımın verdiği bir şeyden mi kaynaklanıyor İçim içime sığmıyor gezmek istiyorum el ele tutuşmak istiyorum konuşmak istiyorum muhabbet etmek Espri yapmak beraber film izlemek dışarıya çıktığınızda ile turşu mak istiyorum dışarı çıktığımızda bile Ellerimi tutmuyor çekiniyormuşsun arkadaşları görecek diye telefonun da numaramı kaydetmiyor Hatta ben canım diye kaydetmiştim her geçen gün baktım numaramı silmiş kaydetmiyor telefonumu alanlar oluyor bakarlar Ayıptır diye yani ben bu yaştayım Ben delille tutuşması Ama beraber riski de film izleme Seki beraber bir foto çektirme Seki Ben bunları istiyorum Bunları ben ne yazalım Ne zaman yapacağım birlikte çektirdiğimiz hiç bir tane fotoğraf yok bütün fotoğraflarda suratını alıyor hadi tek bir tane fotoğraf çekip hemen ardından siliyor hatta arkadaş yarım diyor Hiç mi birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları Yok yok diyorum yani durum böyle Onun numarası bende aşkım canım hayatım diye kayıtlı bütün fotoğrafları durur özene bezene saklarım ona dair ne varsa hepsini bugüne kadar sakladım verdiği hediyeleri hepsini sakladım ama onu da öyle bir şey yok yani sanki beni bir kadın bir eş gibi görmüyor artık bu durumdan çok sıkıldım biliyorum genel anlamda evindeyim çok kötü bir hal aldı ama ben sorun bende ise Lütfen bana yazmanızı sorun beğendiyse Kendimi nasıl düzeltebilirim sorun eşimde hisse onu nasıl düzeltebilirim kadın gibi kadın olmak istiyorum Bunlar nelerdir sizden bilgi almak istiyorum gerçekten ama gerçekten okuyan yorum yapanlar yorum yapanlara teşekkür ediyorum şimdiden bu evliliğin düzelmesi için Ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum[/QUOTE
Kendini ifade ettigin yazi biraz duzensiz olsa da anlasimayacak kadar degil. Genel hatlariyla konu gayet anlasilir gorunuyor.
Benim dusunceme gore oyunu onun kurallarina gore oynama. (Bu bir oyun degil tabi ki)
Bunu surdirdugun her an her gun daha da yipranacaksin. Cunku bu senin kisiligine aykiri. Hep senden biseyler eksilecek. Sen bir bireysin bir kisiligin hayata bir bakisin var.
Sirf esinin seni gormesi senin farkina varmasi icin kendi kisiliginden farkli bir kimlige burunup onunkurallariyla oynarsan aslinda sonucta kazanmis gorunsen de kaybeden olacaksin. Esinle iliskiniz normale dondugunde
ya bu yeni ; soguk, paylasimsiz, mutsuz hayata uyum saglayacaksin ya da eski hayat dolu haline doneceksin otomatikmen.
Sen eski haline donersen anlattigin uzere esin de yine kendine gore normal haline donecek.
Kisir dongu gibi bisey olusmus.
Onceleri boyle bir durum yokmus sonradan olismus.
Sebebini bilemem ama kesinlikle normal bir durum degil
Birak evliligi normalde aile icinde arkadaslikta bile cekilir bir durum degil.
Sen durumun anormalliginin farkina varip cozum ariyorsun ama esine gore ortada herhangi bir sorun yok.
MEB çok TSK ederim.Birde söyle bir sorun oldu pazar günü anlatiyorum.Bayanlarin masaj yaptigi masaj salonlarini arastirmis internetten onun telefonundan yakaladim.Randevu numarası internne yaziyor .Telefonuma kaydettim.Sordum bayanlara masaj yaptırmak mi istiyorsun hayirdir nereye gideceksin dedim.Oda bana hayir ben herşeyi arastiriyorum öyle birşey yok dedi.Bende gitte göreyim dedim.Sonra pazar günü telefon caldi bana telefonu getirir misin dedi.Bende verdim numara hafizamda kalmamisti.Esim ALO diyip kapatti kim dedim müşteri dedi.Niye konusmadin dedim .Bir daha ararsa konusurum dedi.Bnde pazar günü olduğu için masaj salonuna mi gidecek diye şüpheye düştüm.Son arayan numara vaktim ki masaj salonuymus.caktirmadim söylemedim.Sonra disaruya cikti.Te lefondan dokümana baktim disari cikip aramis.Sonra hemen onu aradim .masaj salonuna bir adim dahi yaklasirsan oraya gelir basina yikarim dedim.Disari ciktiktan 10 dk hemen sonra eve geldi.Bana manyak misin dedi.ne masaj salonu bende para mi var öyle yerlere gidecek biri değilim asla gitmem .Bende telefonu ver bakalkm dedim numarayi silmisti.Tamam o zaman ver arayalim dedim randevu almus sin ona bakalim dedim eğer ben iftira atiyorsam kanitla dedim.Oda bana sen delisin manyak misin masaj salonunu niye arayacaz dedi.Bende yemiş gibi yaptim.sizce aksam geldiği zaman onun telefonun da arayacam kendi telefonimla da ses kaydedersem.ve bunu ses kaydini kendi aileme ve ailesine gonderirsem bana inanırlar miBu arada arkadaşlarının tespiti yerinde. Özgüvenini yerle bir etmiş ki güzelliğini burada ispat etme kaygısı oluşmus.
Güzel olmasan ne olur bu bir insanı aşağılama yöntemi midir ki. Doğru olmayan iyi olmayan seyleri sürekli soyleyerek beynine işlemesine ve seni aciz işe yaramaz göstermesine izin vermemelisin canım.
Cirkin aptal deli değilsin. İnsan sevdiğinde bir kusur görüyorsa bunu böyle nitelemez zaten. İnsanca konuşarak kırmadan sorun neyse dile getirir.
Uzgünüm ama eşin seni ekonomik olarak kendine bağlamış sana hareket alanı bırakmamış (Bilinçli olarak) Yapmak istesen de yapamıyorsun istediğin şeyleri. Onun sana çizdiği sınırlar içinde kalmışsın ve boğuluyorsun.
Eşine ulaşmaya çalışıyorsun yolunda gitmeyen bişeyler var bu hayat normal değil diyerek ama duvara çarpmış gibi oluyorsun anladığım kadarıyla. Cünku ona göre ortada sorun yok. Senin delirdiğini düşünüyor.
Senden uzaklaşmasının nedenlerini sıralasa yine eyvallah da o da yok.
Kesimle inkar eder kimse bana inanmaz kanit olmadan.O masaj salonuna giderse zaten bosaniriz.ama ailemin de inanmasi için ses kaydi şart.nasil ispatlayacam.numarayi arayip ne dicem.boşanmak istiyorum artkMEB çok TSK ederim.Birde söyle bir sorun oldu pazar günü anlatiyorum.Bayanlarin masaj yaptigi masaj salonlarini arastirmis internetten onun telefonundan yakaladim.Randevu numarası internne yaziyor .Telefonuma kaydettim.Sordum bayanlara masaj yaptırmak mi istiyorsun hayirdir nereye gideceksin dedim.Oda bana hayir ben herşeyi arastiriyorum öyle birşey yok dedi.Bende gitte göreyim dedim.Sonra pazar günü telefon caldi bana telefonu getirir misin dedi.Bende verdim numara hafizamda kalmamisti.Esim ALO diyip kapatti kim dedim müşteri dedi.Niye konusmadin dedim .Bir daha ararsa konusurum dedi.Bnde pazar günü olduğu için masaj salonuna mi gidecek diye şüpheye düştüm.Son arayan numara vaktim ki masaj salonuymus.caktirmadim söylemedim.Sonra disaruya cikti.Te lefondan dokümana baktim disari cikip aramis.Sonra hemen onu aradim .masaj salonuna bir adim dahi yaklasirsan oraya gelir basina yikarim dedim.Disari ciktiktan 10 dk hemen sonra eve geldi.Bana manyak misin dedi.ne masaj salonu bende para mi var öyle yerlere gidecek biri değilim asla gitmem .Bende telefonu ver bakalkm dedim numarayi silmisti.Tamam o zaman ver arayalim dedim randevu almus sin ona bakalim dedim eğer ben iftira atiyorsam kanitla dedim.Oda bana sen delisin manyak misin masaj salonunu niye arayacaz dedi.Bende yemiş gibi yaptim.sizce aksam geldiği zaman onun telefonun da arayacam kendi telefonimla da ses kaydedersem.ve bunu ses kaydini kendi aileme ve ailesine gonderirsem bana inanırlar mi
Bekliyorum galina beni aldatmaya kadar gidecek bubis boynuzlarim cikmadan kanitlayip boşanmak istiyorumMEB çok TSK ederim.Birde söyle bir sorun oldu pazar günü anlatiyorum.Bayanlarin masaj yaptigi masaj salonlarini arastirmis internetten onun telefonundan yakaladim.Randevu numarası internne yaziyor .Telefonuma kaydettim.Sordum bayanlara masaj yaptırmak mi istiyorsun hayirdir nereye gideceksin dedim.Oda bana hayir ben herşeyi arastiriyorum öyle birşey yok dedi.Bende gitte göreyim dedim.Sonra pazar günü telefon caldi bana telefonu getirir misin dedi.Bende verdim numara hafizamda kalmamisti.Esim ALO diyip kapatti kim dedim müşteri dedi.Niye konusmadin dedim .Bir daha ararsa konusurum dedi.Bnde pazar günü olduğu için masaj salonuna mi gidecek diye şüpheye düştüm.Son arayan numara vaktim ki masaj salonuymus.caktirmadim söylemedim.Sonra disaruya cikti.Te lefondan dokümana baktim disari cikip aramis.Sonra hemen onu aradim .masaj salonuna bir adim dahi yaklasirsan oraya gelir basina yikarim dedim.Disari ciktiktan 10 dk hemen sonra eve geldi.Bana manyak misin dedi.ne masaj salonu bende para mi var öyle yerlere gidecek biri değilim asla gitmem .Bende telefonu ver bakalkm dedim numarayi silmisti.Tamam o zaman ver arayalim dedim randevu almus sin ona bakalim dedim eğer ben iftira atiyorsam kanitla dedim.Oda bana sen delisin manyak misin masaj salonunu niye arayacaz dedi.Bende yemiş gibi yaptim.sizce aksam geldiği zaman onun telefonun da arayacam kendi telefonimla da ses kaydedersem.ve bunu ses kaydini kendi aileme ve ailesine gonderirsem bana inanırlar mi
Az önce bir konu anlattim .söze zahmet yorum yaparmisiniz.Karar verdim artik bosanacamcanım adam senin aklını mı aldı hala boşanmayı şimdilik düşünmüyorum diyosun bir alyansın bile yokmuş. baban seni her zaman kabul eder aile her zaman yanında olur bunu unutma. sen aç telefonu ağla halini anlat. her şeyi ama her şeyi anlat hiç utanma. bana sahip çıkın de. bırak bu adamın neyini seviyorum diyorsun neyine bağlanıyorsun hala sen. git istanbula geri dön. Allahın ayısına varmışsın. sen kendini kurtarmazsan biz burdan bir şey yapamayız. herkes sana gerekeni söylüyor. artık gerisi senin kendi bileceğin iş. hayatını karartırsan da sen karartırsın kurtarırsan da sen kurtarırsın. Allah yardımcın olsun.
Koni çok uzun olduğu icin yorumlara bakarsaniz birşeyler söyleyin bu akşam herseyi herkese anlatacamAz önce bir konu anlattim .söze zahmet yorum yaparmisiniz.Karar verdim artik bosanacam
İspatlanan zaten randevu aldigini yoksa yalanyacak beniKoni çok uzun olduğu icin yorumlara bakarsaniz birşeyler söyleyin bu akşam herseyi herkese anlatacam
Mrb Esim demek istemiyorum artik.bir bu kalmisti.Şimdide masaj salonlarina gidp bayanlara masaj yaptiracak ti ki ben numaraya yakaladim.o gün gidemedi.Ama gitmemiş olması da problem değil.sonuçta öyle birseye yeltendi.İspatlanan için ne yapmak lazim acil yardimci olun.Yanii afedersiniz adamin bi kicini yikamadiginiz kalmis. Eşi olarak bir agirliginiz kalmamis, bunu maalesef kendiniz yapmissiniz. Sevdigim deger verdigim icin yapiyorum demissiniz ama bu kölelik sevmek falan degil. Her istedigini, hatta istemeden önüne serdiginiz birine dönmüssunuz. Bu ask degil. Bu sevgi degil. Evlilik hic degil. Bence ilk once evlilik anlayisinizi degistirin.
Esiniz kac yasinda bilmiyorum ama evlilikten sıkılmıs gibi. Bu yaptiklarinizi da sizin yasiniza veriyorum. Yaşitiz sizinle. Bu yaşlar tam vur kafasina al ekmegini.
Okuyabildigim kadariyla; evlilikte veya iliskilerde kisiler karsilikli birbirine önem ve özen gosterirler. Seni yok sayan biri icin özen göstermenin manasi yok. Hele ki bu tür bir evlilikte.
Kendinizi zamanla degersiz hissetmenize sebep olmus adam icin giyiniyorum süsleniyorum evimi de temizliyorum kafasindan cikip oturup ciddi konusmalisiniz bence.
Mrb şimdide bayanların masaj salonuna masaj yaptiracak ti ki ben fark edip oraya girmeden eve gel dedim.Konuda yazdim detayli.Kabullenmiyor .Ben kanitlamaz sam aileme ailesine karsi beni kotuleyecek.Ben eşimin üstüne bu kadar hiç düşmedim. Koskocaman adam. Kendi sorumluluklarını biliyor elbette, en azından her eş bilmeli. Ben onun annesi değilim o da ufak bir çocuk değil ki içtiği çayın şekerine kadar atayım. Sizin eşiniz açısından armut piş ağzıma düş olmuş. Bu duruma da alışmış.
Dediğin gibi daha çok gençsin. İstediğin şeyler çok ama çok normal. Fakat eşinin annesi gibi davranman yanlış. Bence ilk önce bu durumu düzeltmelisin. Acaba evlenmeden önce de böyle ilgisiz miydi, az mı konuşuyordu? Bazıları yapısal olarak böyledir çünkü, değişmezler. Ya da evliliğin ilk bir yılında böyle miydi?
MEB çok TSK ederim.Birde söyle bir sorun oldu pazar günü anlatiyorum.Bayanlarin masaj yaptigi masaj salonlarini arastirmis internetten onun telefonundan yakaladim.Randevu numarası internne yaziyor .Telefonuma kaydettim.Sordum bayanlara masaj yaptırmak mi istiyorsun hayirdir nereye gideceksin dedim.Oda bana hayir ben herşeyi arastiriyorum öyle birşey yok dedi.Bende gitte göreyim dedim.Sonra pazar günü telefon caldi bana telefonu getirir misin dedi.Bende verdim numara hafizamda kalmamisti.Esim ALO diyip kapatti kim dedim müşteri dedi.Niye konusmadin dedim .Bir daha ararsa konusurum dedi.Bnde pazar günü olduğu için masaj salonuna mi gidecek diye şüpheye düştüm.Son arayan numara vaktim ki masaj salonuymus.caktirmadim söylemedim.Sonra disaruya cikti.Te lefondan dokümana baktim disari cikip aramis.Sonra hemen onu aradim .masaj salonuna bir adim dahi yaklasirsan oraya gelir basina yikarim dedim.Disari ciktiktan 10 dk hemen sonra eve geldi.Bana manyak misin dedi.ne masaj salonu bende para mi var öyle yerlere gidecek biri değilim asla gitmem .Bende telefonu ver bakalkm dedim numarayi silmisti.Tamam o zaman ver arayalim dedim randevu almus sin ona bakalim dedim eğer ben iftira atiyorsam kanitla dedim.Oda bana sen delisin manyak misin masaj salonunu niye arayacaz dedi.Bende yemiş gibi yaptim.sizce aksam geldiği zaman onun telefonun da arayacam kendi telefonimla da ses kaydedersem.ve bunu ses kaydini kendi aileme ve ailesine gonderirsem bana inanırlar mi
Az önce bir konu anlattim .söze zahmet yorum yaparmisiniz.Karar verdim artik bosanacam
Onun yaninda nasil basaracaksin bunu canim. Verecegi tepki nasil olur yumusak olmaz sanirim.MEB çok TSK ederim.Birde söyle bir sorun oldu pazar günü anlatiyorum.Bayanlarin masaj yaptigi masaj salonlarini arastirmis internetten onun telefonundan yakaladim.Randevu numarası internne yaziyor .Telefonuma kaydettim.Sordum bayanlara masaj yaptırmak mi istiyorsun hayirdir nereye gideceksin dedim.Oda bana hayir ben herşeyi arastiriyorum öyle birşey yok dedi.Bende gitte göreyim dedim.Sonra pazar günü telefon caldi bana telefonu getirir misin dedi.Bende verdim numara hafizamda kalmamisti.Esim ALO diyip kapatti kim dedim müşteri dedi.Niye konusmadin dedim .Bir daha ararsa konusurum dedi.Bnde pazar günü olduğu için masaj salonuna mi gidecek diye şüpheye düştüm.Son arayan numara vaktim ki masaj salonuymus.caktirmadim söylemedim.Sonra disaruya cikti.Te lefondan dokümana baktim disari cikip aramis.Sonra hemen onu aradim .masaj salonuna bir adim dahi yaklasirsan oraya gelir basina yikarim dedim.Disari ciktiktan 10 dk hemen sonra eve geldi.Bana manyak misin dedi.ne masaj salonu bende para mi var öyle yerlere gidecek biri değilim asla gitmem .Bende telefonu ver bakalkm dedim numarayi silmisti.Tamam o zaman ver arayalim dedim randevu almus sin ona bakalim dedim eğer ben iftira atiyorsam kanitla dedim.Oda bana sen delisin manyak misin masaj salonunu niye arayacaz dedi.Bende yemiş gibi yaptim.sizce aksam geldiği zaman onun telefonun da arayacam kendi telefonimla da ses kaydedersem.ve bunu ses kaydini kendi aileme ve ailesine gonderirsem bana inanırlar mi
Mrb şimdide bayanların masaj salonuna masaj yaptiracak ti ki ben fark edip oraya girmeden eve gel dedim.Konuda yazdim detayli.Kabullenmiyor .Ben kanitlamaz sam aileme ailesine karsi beni kotuleyecek.