Kocam beni beğenmiyor

selam kızlar, dünden beri çok dertliyim. Dün kocamla kartlar açık bir şekilde konuştuk ve bana eskisi gibi güzel olmadığımı ve dokunmak sevmek içinden gelmediğini söyledi. Şöyle ki, ben eskiden çok bakımlı çok güzel bir genç kızdım, eşimle ilk görüşte aşık olup 2. Yılımızda evlendik. Eşime göre daha güzeldim, o esmer normal bir tipken ben sarışın mavi gözlü uzun zayıf baya iyiydim ama ona çok aşık olup evlendim. Derken bir yıl sonra hamile kaldım ve hamileliğimde kendimi biraz saldım kilo aldım, doğumdan sonra da ev işi yemek temizlik çocuk bakımı derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eşim işi yüzünden sürekli şehir dışında olduğu için çocuğa da eve de her işe kendim koşuyorum. Eskisi gibi süslenemedim bakamadım kendime ve bir süredir eşim bana temasta bulunmuyor hiçbir şeyimi beğenmiyordu bunu hissediyordum. Dün konu konuyu açtı ve bana söylediği cümle “eskiden o kadar güzeldin ki herkes seni kapacak gibi gelirdi gözümü senden alamazdım, gözünün içine bakardım, şimdiyse kimse sana bakmaz gibi geliyor o yüzden ben de bakmıyorum, ilgilenmiyorum, içimden sana dokunmak sevmek konuşmak çok da gelmiyor.” Not bebeğim henüz 6 aylık. He bir de şunu söyledi, “Eve geliyorum ev tertemiz, yemek yapılmış çocuğa bakılmış ama ben bunu istemiyorum, anne istemiyorum eş istiyorum, evet ev yine temiz olsun ama sen de seksi ol bakımlı ol güzel ol. Ne yapmam lazım bana akıl verir misiniz, bir de bunları yapmam için elime para da vermiyor he sadece ol da ol, onu ol bunu ol… bu erkekler neden böyle. O kadar yorgunum ki tek başıma her şeye yetişmeye çalışmaktan, ben de bakımlı olmak isterim ama çalışmıyorum param yok ve yorgunum, uykusuzum, inanın ben de mutlu değilim böyle olmaktan ama akıl istiyorum çok mutsuzum. Boşanmayı düşünüyorum sürekli…
Oha hem ev temiz olsun,hem çocuğa bakılsın ,hem karım çok bakımlı seksi olsun.. Bunları isterken para vermiyor kadın bu kuaföre gitmek istese ,bakım yaptırmak istese para yok .. Kafasını kırmalık,anında bosamalık koca, suçu kendinizde bulup bu iğrenç adamın peşinde kosarsaniz size de koca bir yuh!!!!!!

Kendi paramı kazandığım için kuaförden çıkmazdım hep çok bakımlı ve alışverişi çok severdim her gün alır da alırdım, evlendikten sonra inanın yük olmamak için saçımı bile kendim keser oldum. Çünkü harca dese de sanki suratında hep bir fazlalıkmışım hissi aldım. Bana abartıyorsun diyor ama madem öyle ver elime parayı gideyim. Kendi haftalık kuaföre gider, masaja gider, sporuna gider aksatmaz. Beni evde bebekle bırakıp “ benlik bir şey yoksa spora gidiyorum” diyor. Peki ben bebeğimi kime bırakacağım? Bebeğe ben bakarım sen git demiyor ki. Geçenlerde dedim spora gitsem sen baksan haftada 2-3. E ben evde olmuyorum ki diyor. Ever işte yoksun, ben nasıl spora gideyim…
Böyle bir adama niye çocuk yaptınız,adam baştan belliymiş işte.....

Adam tam bosamalik tabiki ama suresi var cocuk bir buyusun de,
Onun disinda erkekler bizim gibi dusunemiyor iste biz dag ayisi kilikli heriflere bile duygusal olarak baglaniyoruz asik oluyoruz ama bunlar boyle okuzluk yapiyorlar. Bence su surecte kendinizi tamamen geri cekin asla ilgi fedakarlik vs bir sey gostermeyin

Sizi aldatıyor olabilir mi? Yahut aldatmaya ramak kalmış? Kendi aldığı parfüme bile laf etmesi bundandır. Savunma yapıyor. Şöyleydi böyleydi o yüzden yaptım demek için. Belki kendini rahatlatıyor.

Terbiyesizlik etmiş evladının annesisin. S
selam kızlar, dünden beri çok dertliyim. Dün kocamla kartlar açık bir şekilde konuştuk ve bana eskisi gibi güzel olmadığımı ve dokunmak sevmek içinden gelmediğini söyledi. Şöyle ki, ben eskiden çok bakımlı çok güzel bir genç kızdım, eşimle ilk görüşte aşık olup 2. Yılımızda evlendik. Eşime göre daha güzeldim, o esmer normal bir tipken ben sarışın mavi gözlü uzun zayıf baya iyiydim ama ona çok aşık olup evlendim. Derken bir yıl sonra hamile kaldım ve hamileliğimde kendimi biraz saldım kilo aldım, doğumdan sonra da ev işi yemek temizlik çocuk bakımı derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eşim işi yüzünden sürekli şehir dışında olduğu için çocuğa da eve de her işe kendim koşuyorum. Eskisi gibi süslenemedim bakamadım kendime ve bir süredir eşim bana temasta bulunmuyor hiçbir şeyimi beğenmiyordu bunu hissediyordum. Dün konu konuyu açtı ve bana söylediği cümle “eskiden o kadar güzeldin ki herkes seni kapacak gibi gelirdi gözümü senden alamazdım, gözünün içine bakardım, şimdiyse kimse sana bakmaz gibi geliyor o yüzden ben de bakmıyorum, ilgilenmiyorum, içimden sana dokunmak sevmek konuşmak çok da gelmiyor.” Not bebeğim henüz 6 aylık. He bir de şunu söyledi, “Eve geliyorum ev tertemiz, yemek yapılmış çocuğa bakılmış ama ben bunu istemiyorum, anne istemiyorum eş istiyorum, evet ev yine temiz olsun ama sen de seksi ol bakımlı ol güzel ol. Ne yapmam lazım bana akıl verir misiniz, bir de bunları yapmam için elime para da vermiyor he sadece ol da ol, onu ol bunu ol… bu erkekler neden böyle. O kadar yorgunum ki tek başıma her şeye yetişmeye çalışmaktan, ben de bakımlı olmak isterim ama çalışmıyorum param yok ve yorgunum, uykusuzum, inanın ben de mutlu değilim böyle olmaktan ama akıl istiyorum çok mutsuzum. Boşanmayı düşünüyorum sürekli…
Terbiyesizlik etmiş evladınının annesinin. Bence en azından bukadar hatrın var. Ve seven insan hertürlü her haliyle sever insan diyorum çünkü bunu bir kadın söylüyor olsaydı yine aynısını düşünürdüm tamamen tarafsız konuşuyorum .. ben olsam ona fena giydirirdim bundan sonra onun suratına bile bakma ve kendinle ilgilen. Çocuğu olup okadar bakımlı kadın var neden kendini saldın sen bukadar ? Önce kendine saygın olucak sen önce kendin için bakımlı olucaksın sonra eş. Bence daha yüzüne bakma ama fena kapak yapmalısın. Seni cepte gören bir erkeğin yanında işi yok ayrıca.

Bazen küfür etmemek çok zor.Başka istekleride varmıymış paşanın.Böylesi adam olmaz iyi gün dostu belliki.Valla yerinde olsam bebisi biraz büyütür o aradada kendime bakarım.Kredi kartı yokmu alıver git kuaföre Allah ne verdiyse alısveriş yap..Söylenirse bakımlı ol dedin ya senin için dersin.Sen formunu buldukça sana yaklaşacaktır o zamanda kapının yerini göster.Öyle koca olmasada olur hatta olmaması kar.

Eşiniz için o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama kendimi tutacağım. Ona bir evlat verdiniz siz. Kilo da alacaksınız, saçınız da beyazlayacak, cildiniz kırışacak, yaşlanacaksıniz. Bunlar hayatın olağan akışı. Aşk, sevgi böyle birşey değil! Size bunları söyleyecek hadsizliğine deginmiyorim bile. Tazecik annesiniz siz..Ben saçımı boyattigim zaman veya botox yaptırmak istediğimde eşim istemiyor. Çünkü beyaz saçlarımın ve kırışıklıklarımın onunla geçen yıllarımızin, anilarımızın bir parçası olduğunu düşünüyor.. Bunların övünmek veya sizi üzmek amaçlı yazmıyorum. Kendinizin degerini bilin ve ezdirmeyin diye yazıyorum. Sizi daha güzel olduğunuzda sevecek biri yaşlandığınız veya Allah korusun hastalandığınız zaman ne yapacak. Tam boşamalık adam da neyse 😏

O zaman eşinize yardımcı tut, ev işini yapsın; bana da para ver kuaföre gideyim, diyetisyene gideyim, spora yazılayım deyin.
Parasız pulsuz, 6 aylık bebekle, her işe koşturan kadın süper model gibi görünmeyecektir. Görünebilmesi için de paraya ihtiyacı var. Kısacası versin parayı görsün etkiyi. He ona da yok diyorsa çenesini kapatsın.
Ayrıca demeden geçemeyeceğim, ben olsam boşardım. Onun çocuğunu doğurmuşum, her iş bana bakıyor, beyefendi neyin derdinde. Çok anlayışsız birisi, yarın öbür gün hastalansanız bir şey olsa demek ki tavrı aynı olacak.
Kadın sanki robot. Bi damla bebekle canı çıkıyor, insanda biraz merhamet olur, o laflar nasıl denir tazecik anneye. Senin evladına da emek veriyor, yemek yapıyor, evini derleyip topluyor yine yaranamiyor. Para ver desen onu da vermez ama yardımcı için, bakım için vs.

Daha önce çalışıyordum ama evlendikten sonra çalışmadım bulunduğum şehirden dolayı, küçük bir yer burası İstanbul gibi değil. İyi kazanıyor, kendine gelince her şeyin en güzeli an markalısı hayatta acımaz, çocuğa gelince de aynı şekilde. Çok sık yurt dışına gidiyor oralardan bana da hediyeler alır ama kendi zevkine göre. Canı isterse çok alışveriş yapar ama istemezse surat eğer büker ben de o zaman almam bir şey. Cimri değil ama elime direkt parayı verip al bunu da kendi bakımına harca demez, kredi kartım var ama sadece ev ihtiyaçlarını alırdım, artık kendime bakacağım kendi ihtiyaçlarım için kullanıcam. Kullan diyor zaten ama kullanınca da suratı eğim büğüm oluyor, onu kabul etmiyor işte ben harca diyorum diyor. Bakalım bugünden itibaren başlıycam ne kaos çıkacak 😂
Kusura bakmayın ama eşiniz nefretlik bir adam

Şöyle söyleyeyim ben ameliyat oldum 5 ay duş almam yasaktı saçımı taramaya mecalim yoktu ama eşim her gün ne kadar güzel olduğumu söyleyip moral verirdi. Eşiniz çok karaktersizmiş gerçekten boşamalık biri. Hem para vermiyor hem eminim yardım etmiyor hem de süs bebeği istiyor. Çok sinirlendim gerçekten. Başka birini bulmuş olabilir diye de aklıma geliyor.
Her türlü aldatır bu adam. Bugün değilse yarın

Hem el kadar bebeğe bakacaksınız, hem ev temiz olacak, hem yemek yapacaksınız hem de taş gibi olacaksınız ha. Bir de hala üste çıkmaya çalışıyor sadrazamın sol şeysi. Yerinizde olsam hemen google açardım ve “yaşadığınız şehir + en iyi boşanma avukatı” enter
Zaten insan yorgunken kendine ne kadar bakabilir. Uykusuz, yorgun, sürekli hareket halinde.

Böyle hayat arkadaşlığı olmaz.Kocanizi çok acimasiz buldum insan bebekli kadina bunu söylemez.Hem para verme hem herseyi dört dörtlük bekle.Sizin yerinizcde olsam yüzüne bakmam bu saatte sonra.Başınıza birsey gelse bakıma muhtaç olsanız bu bakmaz size.

Size bir şey diyim mi nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. Bir süredir ekonomik olarak ucu ucuna yetiyoruz. İki memuruz. Geçen hafta bir çantayı çok beğendim ve aldım 550 tl idi. Eşim görünce suratını eğdi büktü. Canım sıkıldı. Çanta tek gözlü olduğu, telefonu koyacak yeri olmadığını fark ettiğim için iade ettim. Eşim ne yapmış biliyor musun? Dün kendisine mi band almış 1200 küsüre, üstüne de başka bir markanın akıllı saatini alacakmış. İkisine birden ne gerek var dedim. Band I sporda takacağın, saati de normal zamanda dedi. Saat takmak istiyormuş ama saat spor yaparken ağırlık yaparmış. E şimdi ben neye surat asayım?? Bu konuyu konuşmayı düşünüyorum. Sürekli aynı döngüdeyiz çünkü. 12 senedir çalışıyorum. Daha 1 ay o maaşı kendime ayırıp da kendime harcayamadım. O ise… ben kıstıkça o dağıtıyor. Bundan sonra ben dağıtayım da o kısmak zorunda kalsın madem 🤷🏼‍♀️
Madem öyle harcamalar da denk olsun. Kendine harcayıp size ağız bukecek. İstediklerinizi alın lütfen

Bazen küfür etmemek çok zor.Başka istekleride varmıymış paşanın.Böylesi adam olmaz iyi gün dostu belliki.Valla yerinde olsam bebisi biraz büyütür o aradada kendime bakarım.Kredi kartı yokmu alıver git kuaföre Allah ne verdiyse alısveriş yap..Söylenirse bakımlı ol dedin ya senin için dersin.Sen formunu buldukça sana yaklaşacaktır o zamanda kapının yerini göster.Öyle koca olmasada olur hatta olmaması kar.
Konu ne süslenmek ne daha güzel olmak ne o kocaya yaranmak. İşin acı tarafı adamda sevgi, şefkat, merhamet yok. Böyle bir adamla bir hayat heba edilmez. Bu adam belli ki aldatıyor ya da aldatacak..Konu sahibinin yapacağı en mantıklı hareket çocuğu biraz büyütüp adamı bırakmak ki bu adamın kadını bırakması çok olası. O yüzden ekonomik anlamda hazır olması için de çalışması gerekiyor. Kocasını çaktırmadan izleyip, bir ihanet yakalaması halinde belge/bilgiyi toplaması gerekiyor ki boşanma halinde eli güçlü olsun..

X