- 19 Mayıs 2017
- 278
- 38
- 30
-
- Konu Sahibi Zumba melek
Herkese mrb ben 22 3 senelik bir evliligim var. Yaşadıklarımı kimseye anlatamadıgım için bugün üye olup burada paylaşmak ustedim.Severek evlendim eşime çok aşığım.Ama karşılık alamıyorum. Eşimin sorunları su şekilde. 1 Ben konusmayana kadar konu şmaz. 2 Ben konuşunca yuzeme bakmaz çok konuşuyorsun işten geldim başım ağrıyor yorgunum der Sonra da televizyon açık izler umrunda olmaz. 3. Yemeği hazırlarım akşam sofrasına kurarım o gelmeden önce tüm elbiselerimi değiştiriyorum güzel kıyafetler giyinirim parfüm sıkarız her gün olmasa da iki günde bir duşumu alırım onun karşısında güzel görünmek için asla terk okumam parfümümü sıkarım saçlarımı yaparım ama Dönüp yüzüme bile bakmaz Yani öyle bir durumun içerisindeyim ki Ben de kendi kendime kendimi çok çirkin olduğumu düşünüyorum benden midesi bulandığı düşünüyorum Eğer de ona sorduğumda da Hayır senden midem bulanmıyor diyor benim istediğim bir şey şu aslında bir tek cinsellik için yanına gelip yaklaştığı zaman aşkım canım karıcığım seni çok seviyorum ilk ve son karımsın deyip benimle beraber olması aslında ben bunu istemiyorum Dün içerisindedir özlerimin içine bakma Sana Ellerimi tutmazsan bu sana çok yakışmış veya bu saç rengi sana çok yakışmış demesini Beklerken tek bir kelime bile konuşmuyor Daha doğrusu beni görmüyor ve böyle olduğu zaman da İçime kapanık bir insan oldum Çok yalnızım kendi kendime düşünüyorum yani gerçekten temizlik olması gereken bir şey bir bayanın zaten Temiz pak olması gerekir Ama elimden gelenin fazlasını yapıyorum evimin düzenini düzenli temiz kendim temizleme güzellik konusuna gelirsek güzellik insanın içinde olan bir şey insanın içinde dışına yansır çok Güler yüzlüyüm hiperaktif birisiyim çok konuşkan ındır pasta Surat asma ama karşımdaki yeniden bunu hiçbir zaman görmüyorum surat asık bir espri bile yaptığım zaman gülmeyen biri var karşımdan özene bözene gelmesini bekliyorum hazırlanıyorum tek bir gülüş yok Güzel bir kelime yok Bunu ilk başta Tabii kendim için yapıyorum ama onun da görmesini istiyorum yani yaşım 22 23 yaşında olmama rağmen kendimi çok yaşlı hissediyorum artık evde eve gelir hoş geldin dedim Hoş bulduk yemeğini Yarın tek bir kelime konuşmaz konuşunca da çok konuşuyorsun da direkt eve boşuna geçip televizyon izlemeye başlar 3 saat 4 saat ben orada otursaydım Niye oturuyorsun orada gelsene yanıma niye konuşmuyorsun diye sormaz Hatta bana şöyle der aşkım Ben televizyon izliyorum Sen de kendileri film izle internete takılıp hani tamam film izlenir Yeri geldiği zaman ben de tek başıma bir film izleyebilirim Ama hep bir gün değil iki değil üç gün değil bütün günler böyle geçmez ki çok kişi bana Kaçan kovalanır ara çok üstüne gidiyorsun diyor belki de aslında haklıdırlar bana söylediklerinde ve aşırı ilgileniyorum aşırı seviyorum televizyonunu gerek Gerektiğinde ben onu açıyorum çayına şeker i Ben atıyorum eve gelir gelmez Dilek ben ona sarılıyorum telefonunu Ben şarja takıyorum daha gelmeden yemek hazır Yorgunsan masaj yapıyorum Onun için onun mutlu olması için her şeyi yapıyorum yani beni bir arkadaşların bana dediği gibi uzaktan kumandası gibi olmuşsun Gerçekten böyle ama ben çok sevdiğim için çok değer verdiğim için işten geldiği zaman yorgundur diyerek bunları Evet ama ben bunları yaptıkça o beni yerin dibine sokmaya çalıştı onun karşısında çok ve öz saf aklı olmayan çok konuşan bıdı bıdı dırdır yaparmı bir kadın oldum Halbuki ben bunları o niyetle yapmıyordum tamamen sevdiğim için iyi niyetimden yapıyordum bilmiyorum yaşımın verdiği bir şeyden mi kaynaklanıyor İçim içime sığmıyor gezmek istiyorum el ele tutuşmak istiyorum konuşmak istiyorum muhabbet etmek Espri yapmak beraber film izlemek dışarıya çıktığınızda ile turşu mak istiyorum dışarı çıktığımızda bile Ellerimi tutmuyor çekiniyormuşsun arkadaşları görecek diye telefonun da numaramı kaydetmiyor Hatta ben canım diye kaydetmiştim her geçen gün baktım numaramı silmiş kaydetmiyor telefonumu alanlar oluyor bakarlar Ayıptır diye yani ben bu yaştayım Ben delille tutuşması Ama beraber riski de film izleme Seki beraber bir foto çektirme Seki Ben bunları istiyorum Bunları ben ne yazalım Ne zaman yapacağım birlikte çektirdiğimiz hiç bir tane fotoğraf yok bütün fotoğraflarda suratını alıyor hadi tek bir tane fotoğraf çekip hemen ardından siliyor hatta arkadaş yarım diyor Hiç mi birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları Yok yok diyorum yani durum böyle Onun numarası bende aşkım canım hayatım diye kayıtlı bütün fotoğrafları durur özene bezene saklarım ona dair ne varsa hepsini bugüne kadar sakladım verdiği hediyeleri hepsini sakladım ama onu da öyle bir şey yok yani sanki beni bir kadın bir eş gibi görmüyor artık bu durumdan çok sıkıldım biliyorum genel anlamda evindeyim çok kötü bir hal aldı ama ben sorun bende ise Lütfen bana yazmanızı sorun beğendiyse Kendimi nasıl düzeltebilirim sorun eşimde hisse onu nasıl düzeltebilirim kadın gibi kadın olmak istiyorum Bunlar nelerdir sizden bilgi almak istiyorum gerçekten ama gerçekten okuyan yorum yapanlar yorum yapanlara teşekkür ediyorum şimdiden bu evliliğin düzelmesi için Ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum