- 19 Mayıs 2017
- 278
- 38
- 30
-
- Konu Sahibi Zumba melek
Bosanıyorum karar verdim.ama gidicek yerim cebimde beş kuruş param da yok ağlamaktan harap ettim kendimi.Eşinizin belli ki gözü dışarıda, yine de günahını alamam ama anlattığın her şeyi okuduğumda bundan başka sonuç asla çıkmıyor. Seninle ilgilenmiyor, sarılmıyor öpmüyor, uzak duruyor, telefonuna numaranı kaydetmiyor, seninle fotoğraf bile çekilmiyor. Pes doğrusu. Böyle bir adama neden tahammül ediyorsun? Taş olsa çatlar. Bir yuva kolay kurulmaz,kolay yıkılmaz.. Fakat sabredilecek gibi değil. Masaj salonuna gidecekti belli ki, her masaj salonu aynı olmuyor. Kimi yer iyidir kimi yerin amacı daha farklıdır. Masaj salonundan önce de yalan söylemesi iğrenç bir şey. Bir şeyi de ispatlamak zorunda değilsin niye bu kadar çabalıyorsun? Hakkında kim ne derse desin, Allah bilsin yeter, vicdanın rahat olsun yeter. Bu adamın hali hâl değil, iyi değil.. bilesin. Üzmek için asla söylemiyorum ama genceciksin bak, seni mahvetmiş şimdiden. Dur de artık!!
Alllah a havale ettim.Bu yasta bana yaptiklarini asla affetmeyecgim.Ve bir daha kimseyi sevmeyecem.guvenmeyecem.Aldigim son nefese kadar Allah a havale edeceğim.dilerim bana yasattiklaerini oda yasar.Bosanıyorum karar verdim.ama gidicek yerim cebimde beş kuruş param da yok ağlamaktan harap ettim kendimi.
Aklimi akdi beni yaşarken öldürdü.dustugum yerden elbet kalkacagim.Ama bu yasaatiklarini dilerim oda yaşar.Sen ne kadar özverili davranıyorsan eşin şımarmış seni elde gördüğü için iyice abartmış davranışlarını ..sen üstüne düştükçe adam kaçmış ..
Bosanıyorum karar verdim.ama gidicek yerim cebimde beş kuruş param da yok ağlamaktan harap ettim kendimi.
Mrb o konuştu ama ben yüz vermedim.Ne zamana kadar böyle gidecek.saygi sevgi güven yok. İçerde uyuyor.Benim nefesim daraldi.Babam yasli seker hastasi annem hasta yasli.Ne diyeceğim çok uzulecekler.Babam da kalp var tansiyon var .Ailem olmasaydı.simdi bu saatte cikip gidecektim.Hiç konuşmuyor musunuz şuan?
Mrb o konuştu ama ben yüz vermedim.Ne zamana kadar böyle gidecek.saygi sevgi güven yok. İçerde uyuyor.Benim nefesim daraldi.Babam yasli seker hastasi annem hasta yasli.Ne diyeceğim çok uzulecekler.Babam da kalp var tansiyon var .Ailem olmasaydı.simdi bu saatte cikip gidecektim.
Ben kordum gerçekleri gormemisim bugüne kadar.Ama gözlerim görüyor artik.Onun bana yaptiklarini ben yapmayacam.Zamanında dovdu sovdu aldatti.kimseye tek kelime söz etmedim yalanladim.Ama bakiyorum ki gene rahat durmuyor.masaj salonuna giden baska yerede gider.Mrb o konuştu ama ben yüz vermedim.Ne zamana kadar böyle gidecek.saygi sevgi güven yok. İçerde uyuyor.Benim nefesim daraldi.Babam yasli seker hastasi annem hasta yasli.Ne diyeceğim çok uzulecekler.Babam da kalp var tansiyon var .Ailem olmasaydı.simdi bu saatte cikip gidecektim.
Hayir oraya gidecekken ben aradim.Aldatmamis .Ama inkar ediyor konuştuğunu sen yalan söylüyorsun ben konuş mamisim diyor.Simdi bende dokumandan bahsetmedim.Son çare ciktisini alip herkese gosteririm .Sorun bir tek masaj salonu değil ki.Gözü disarda zaten ama kimse ona yüz vermiyor verselerde iki güne kalmaz ayrilirlar.Kimse benim kadar aptal olmazSonuç olarak aldatmadı, yani böyle bir şey yakalamadın. Değil mi? Sakin ol.. Durumu iyice anlamaya çalış, kendini anlat, kırıldığın şeyleri söyle.. içinde bir şey bırakma kendine dert etme..
Allah büyük.Keşke bir abjm bir ablam olsaydi da haddini bildirseydi.Babama hiçbirşey anlatamam çok hasta.Allah sizden de razi olsun.Bu saatte bile mesajimi görüp cevap yazdiginiz.için.Hayir oraya gidecekken ben aradim.Aldatmamis .Ama inkar ediyor konuştuğunu sen yalan söylüyorsun ben konuş mamisim diyor.Simdi bende dokumandan bahsetmedim.Son çare ciktisini alip herkese gosteririm .Sorun bir tek masaj salonu değil ki.Gözü disarda zaten ama kimse ona yüz vermiyor verselerde iki güne kalmaz ayrilirlar.Kimse benim kadar aptal olmaz
Allah büyük.Keşke bir abjm bir ablam olsaydi da haddini bildirseydi.Babama hiçbirşey anlatamam çok hasta.Allah sizden de razi olsun.Bu saatte bile mesajimi görüp cevap yazdiginiz.için.
Evet ama ispatlayamadigim için ayrilmadim.Şimdi ne yapayim peki uyku tutmuyor düşünmekten kafayi yedim Onunla ayni odada bile yatmak gelmiyor icimden adeta nefret eder oldum.Aldatti annem yapma etme falan dedi .araya girdiler buyukler.ama şiddet her zaman var.Canimm.. Kendini sakın yıpratma bu süreçte, lütfen.. Ablanın abinin olmasına gerek yok, Allah var. Allah'a havale et. O aldığı ah ile zaten hiçbir işi düzgün gitmez, yaşattığını yaşar mutlaka. Hem seni aldatmış, eskiden oldu sanırım bu olay. Ama bunu yedirmemen affetmemen gerekirdi. Kim bilir ne güzel gencecik bir kızsındır. Sevmek her şey demek değil.. Bundan sonra da bir bakarsın her şey çok ama çok güzel olmuş. Şerrin arkasından hayır da gelebilir..
Evet ama ispatlayamadigim için ayrilmadim.Şimdi ne yapayim peki uyku tutmuyor düşünmekten kafayi yedim Onunla ayni odada bile yatmak gelmiyor icimden adeta nefret eder oldum.Aldatti annem yapma etme falan dedi .araya girdiler buyukler.ama şiddet her zaman var.
Uzulme canim her derdin bir caresi vardir. Insanlarla iletisini koparma hepten yalnizliga kimsesizlige dusurme kendini.Bosanıyorum karar verdim.ama gidicek yerim cebimde beş kuruş param da yok ağlamaktan harap ettim kendimi.
İyi geceler .Allah razı olsun sizden gönlüme su seprtinizUzulme canim her derdin bir caresi vardir. Insanlarla iletisini koparma hepten yalnizliga kimsesizlige dusurme kendini.
Varsin herkes senin mutsuz oldugunu bilsin mutlu olmak ayip mi ki mutsuz olmak ayip olsun. Hayat bu hersey oluyor. Konus arkadaslarinla ailenle mutsuzlugunu utanmadan paylas. Gururuna yediremiyorsun ama gec o gururu onurunu cignetme yeter ki.
Yakinlarin cigligini duyup sana yardim elini uzatacaktir ama once kendi gucune guvenmelisin.
Su an kendini ezilmis horlanmis bir kosede unutulmus gibi goruyor olsan da benim bunlarin altinda gordugum cesur bir yuregin var.
Belki yaralarini sarmak icin zamana ihtiyacin var. Gucunu toplamalisin omrunun baharinda bunca yukun altinda tek basina ezilmissin.
Ayaga kalk canim yakinlarinla konus iletisimi koparma kendini yalnizlastirma kararin ne olursa olsun mucadele etmekten vazgecme lutfen.
Ama inanın yasimdan dolayı da olabilir Beynim aklım durmuş.sizin. Gibi insanlara ihtiyaç duydum hep ama kısmet buradaymisİyi geceler .Allah razı olsun sizden gönlüme su seprtiniz
iyi geceler bugün geldi işten ve konuşmak istedi .Beni kaybetme korkun yok gözlerin de aşk Sevgi yok.Kin nefret var dedi.Eskiden kaybetme korkun vardı.Simdi ayrılsak umrunda olmaz dedi .Bende evet dedim.Askima bana ihanet edeni affetmem .Ailem beni kabul etmez sen de çakışır tek başıma yaşarım.dedim.Korkmuyorum normal birşey dedim boşanmak.Oda bana yeminleri etti .ben gitmedim.gitmeyecm..cok büyük yeminler etti.Bendr blorf yaptım.Ya gidersen ve ben sana kanitlarsam o zaman istediğimi yapayım mı dedim .Oda evet yap dedi.Bende tmm dedim.gozum üstünde bu saatten sonra sana güvenim yok.suphe içinde yim.dedim Eğer gidersen ve ben bunu hissedersrm.seni Rezil edecem dedim.oda tmm dedi bakalım.iki gün sürat aşıp konuşma mam ise yaradıİhanet ve şiddet olduğunda evlilikler bıçak gibi kesip atılmalı. Başka sorunlar olsa elbet bir çözüme kavuşturulmalı ama böyle bir şey değil ki.. Hazmedilebilir bir şey değil. Kendini adam sanıyor böyleleri, iğreniyorum. Sen elinden geleni yapmışsın, vicdanın rahat olsun. Eşin olacak kişinin vicdanı hiçbir zaman, asla rahat olmayacaktır buna emin ol. Sende kendini topla, kendini geliştir.. Sen o adama asla muhtaç değilsin ne olursa olsun. Sakın bunu unutup pes etme. O insana kanma. Lütfen. Ben senden yaşça büyüğüm, ablan gibi görürsün umarım. Seni ezmesine sana vurmasına asla ama asla izin verme. Susma! Ayrılmak istemezse tehdit ederse de kanma.
Sizinde katkınız çok büyük.Abla demek istiyorum size içimden geldi diyebilir miyim.cok sağolun.iyi geceler bugün geldi işten ve konuşmak istedi .Beni kaybetme korkun yok gözlerin de aşk Sevgi yok.Kin nefret var dedi.Eskiden kaybetme korkun vardı.Simdi ayrılsak umrunda olmaz dedi .Bende evet dedim.Askima bana ihanet edeni affetmem .Ailem beni kabul etmez sen de çakışır tek başıma yaşarım.dedim.Korkmuyorum normal birşey dedim boşanmak.Oda bana yeminleri etti .ben gitmedim.gitmeyecm..cok büyük yeminler etti.Bendr blorf yaptım.Ya gidersen ve ben sana kanitlarsam o zaman istediğimi yapayım mı dedim .Oda evet yap dedi.Bende tmm dedim.gozum üstünde bu saatten sonra sana güvenim yok.suphe içinde yim.dedim Eğer gidersen ve ben bunu hissedersrm.seni Rezil edecem dedim.oda tmm dedi bakalım.iki gün sürat aşıp konuşma mam ise yaradı
Insan yasarken pek farkina varamiyor biriktikce baski yapiyor beyinde.Ama inanın yasimdan dolayı da olabilir Beynim aklım durmuş.sizin. Gibi insanlara ihtiyaç duydum hep ama kısmet buradaymis
Insan yasarken pek farkina varamiyor biriktikce baski yapiyor beyinde.
Biz disaridan bir gozle baktigimiz icin daha rahat cozunleyebiliyoruz.
Ustelik duygusal bakis acimiz da alt duzeyde oluyor mantigi on plana cikariyoruz.
Sen yasarken duygularin da isin icinde oluyor esinle de etkilesim halindesin surekli zamana yayildigi icin sorunlar farkina erkenden varamamak cok da anormal degil.
Bir tartisma olur sonra barisirlir gecer gider sonra yine baska bir sorun sonra yine tatlya baglanir ve zaman gecer gider. Bunlar kafada birikir ama surekli. Bir yerde de artik patlak verir.
Sen de baskasinin hayatina baksan cok rahat cozumlersin canim.
Yasarken aksayan yonleri hemen fark edememek aptallik ya da saflik degil duygusal bakis acisi agir bastigindan.
Sen de artik daha net bir sekilde goruyorsun hayatini bilincin aydinlandi cunku.
Esine karsi dile getirdigin 'Arkamda kimse olmasa da tek basima da kalsam ayakta durabilirim..' tavrin cok onurluca. Bizi yikamayan aci guclendirir misali...