Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Hayırlı sahurlar

Hayırlı sahurlar

Ramazan ayınız mübarek olsun.Hayırlı sahurlar

aslında böyle bir eşle devam etmek zorunda değilsin. seni hem aldatmış hem de hala düzelmemiş masaj salonu kovalıyor ve bir şey daha bu genel ev kadınları masaj salonu altında işletmelerde çalışıyorlar. büyük ihtimal bu masaj salonu da onlardandı. keşke eşin sürekli olarak düzelecek olsa ama malesef komşumdan da biliyorum adam 75 yaşına geldi hala otelde bi kadınlaymış kadın evliymiş bi de kocası gelip ortalığı ayağa kaldırdı türlü rezillikler. bu son vukuatıydı adamın. kadın en sonunda kapının önüne koydu adamı. ve kendi karısı adamdan 30 yaş genç olmasına rağmen ona neler yaşattı.

inşallah senin için farklı olur demekten başka bir şey bulamıyorum söyleyecek. sakın yüz verme hemen yumuşama bir tartışmanızda sakın köşeye çekilip ağlama kinli kinli bak yüzüne çek kapıyı git dışarda dolan gel. sevgisiz tavırlar sergile köpek et onu madem anladığı dil bu. sen kimsin 3 kuruş para kazanıyorsun eve ekmek getiriyorsun diye kendini eşim mi sandın vs. böyle ağır konuş onun yaptıklarını küçümse ki kendini daha fazla bir şey sanmasın. kendine güven. orda yeni çevre edinmeye çalış. halk eğitim kursu ordada vardır. muhakkak ama muhakkak yazıl ve oraya git. hem ücretsiz hem de çevre edineceksin. o kocan da boynuzu kendi de kaşınırsa yiyebileceğini bilsin korksun böylece.

Mrb çok sagolun yorumunuz için.Ya ben bilmiyorum ki neden böyle oldu. Ama dun konusmadim oda konusmadi.Konusuncada be nde konuştum. İnşallah beceririm.Bundan sonra sizin dediginiz gibi yapacam

Eşim bir gün benimle konuşmuyorsun dediğim de demişti bana fırsat vermiyorsun ki diye. Sonra rahat bıraktım. Düzeldi. Kendini bu kadar hırpalama. Kendine vakit ayır. Dört dörtlük ev hanımı, eş olmak zorunda değilsin. Ben de yaptım o hatayı yaranamıyorsun, emin ol.

Mrb iki gündür değişiklik var ama yüzde yüz herşey yolunda diyemem.Bakalım artik eskisi gibi değilim.sirkelendim bende simdilik herşey yolun da peki ya sizin ne durumda suan.?

Mrb naber bebis nasıl .Dediklerinize bende katilılıyorum .Hemennyuz verirsem yine aynı hataları yapacak.Yüz vermiyorum.Ama suratta asmıyorum.Herşeyi dozunda .Karsilikli yapiyorum artık. Ve onu tehdit te ettim.Kaldigimiz yerde herkes birbirini tanir .Ben evde oturuyorum diye yaptiklarindan haberim olmaz sanma.Herşey duyulur şüphe var sana karsi güvensizlik sorunu var .Hissedersem yola cikar seni suç ustu masaj salonunda basarsam.sasirma dedim.Oda sen benden habersiz cikmazdin di sari ya cikarsan herşey biter dedi.Bende bayanlarin hissi yzude yüz doğrudur dedim.Seni beni aldattiina dair hislerim olursa rezil ederim seni tüm herkes duyar o zaman zaten ben boşanma davasi acacam dedim.

Aglamıyorum basım dik.Hatta bana soyle dedi.Sen bu komşulardan mi bu akillari aliyorsun ne olmuş diye yok dedim.Uyuyordum sadece uyandim dedim

adam nasıl bi pıstırmışsa nasıl bir üzerinde otorite kurduysa sen benden habersiz çıkmazdın çıkarsan biter diyor. şuna bak ya. bu durumu boz canım bu yüzden zaten adam istediğini yapıyor at koşturuyor resmen. senin birey olduğunu unutmuş.
aynen böyle devam et görsün gününü de düzelsin sizde mutlu olun inşallah.

Evet yani bana dedikk ben esnafım .masaj salonu bizim eve yakin olduğu için.Bur pazar günü isi yok.Pazar gunu cikarsan senden şüphe duyarsam cikar gelir bakarim bitiyor sa bitsin dedim.Öyle diye. Evet com ezdirmisim kendimj.Allah büyük aklim basima geldi. ki ben bekarken kimseye eyvallahim yoktu.Şimdide öyle bir eşime karsi pişirik olmuştum. ama artik öyle olmayacam.Gencin güzelim akilliyim.Bu dünyaya onun kabrini cekmej için mi geldim yahuu.

Yani sunu anlatmak istedi .Ben esnafım beni herkes tanıyor eğer oraya gidersen veya ararsan benden habersiz biter dedi herşey .Bende bana güvenme dedim .Sense bir hareket gorursem disari ciktiginda telefon kapali ise veya cevap vermezsen oraya gitmiş sindir dedim durum böyle yanib

Yahu bi kiyamadim size :) yazim yanlislariyla dolu bir metin ilk girdiniz evet ama üslubunuz bana çok nahif geldi. Sonra birkaç yorumunuzu daha okuyunca iyice kucukmus kizcagiz dedim yani. Niyeti iyi ve kalbi temiz biri diye düşündüm. İnşallah esinizle araniz ömür boyu hep iyi olur. Allah size yardım etsin, selamlar, hayırlı ramazanlar.

Aynı dert bende de var. İstediğim kadar süsleneyim kuaföre gideyim tek laf etmez. Eve gelir konuşmaz. Fazla ilgiden bunlar hep. Bazen en güzeli takmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…