Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Mrb ramazan ayınız mübarek olsun. ilk kez yazıyorsunuz sanırım Güzel yorumunjzicin tsk ederim.Normalde de yazdıgım yazıyı bile benim dısımda kimse okuyamıyor.Ama bi iyi bir şey benim için.Kimse gunlugumu alıp okuyamiyor.Bu konuda sanslıyım

Simdi fark ettim.Gene bir iki harf fazla yazmısım yorumda yahu zamanla düzelir. İnsallah

Aynı dert bende de var. İstediğim kadar süsleneyim kuaföre gideyim tek laf etmez. Eve gelir konuşmaz. Fazla ilgiden bunlar hep. Bazen en güzeli takmamak.
Ben bir karar aldım çok saçma gelebilir size ama .Bir hafta boyunca öyle yapacam.Bakımlı halimizi fark etmeyen.Bakımsız halimizi fark edecek Lee mi bakalım.Sıfır bakım yapmıycam

Burda ki herkesin ve sizinde yaptığınız yorumlar sayesinde geldime kendim.İnanın ne kadar tsk edersem az olur.Allah razı olsun herkesten

Burda ki herkesin ve sizinde yaptığınız yorumlar sayesinde geldime kendim.İnanın ne kadar tsk edersem az olur.Allah razı olsun herkesten
Ama bugün Dr gittim .Bana pko olduğumu söyledi.Aşılama yapalım dedi.Daha önceden bana soylememislerdi.Ama rahim filmide istendi.Daha öncede bir dusuğüm olmuştu. o zaman rahim filmi çektim temiz cikmisti.Ben size hormantahlillerini yazacam eğer bilginiz varsa yazar misniz.TSH 0,72 FSH 3. LH 5,6. E231,07 Prolaktin 11,87 ..Diger horman tahlili TSH0,37. FSH4,63. LH 20,30 Prolaktin7,97

Horman tatlilerinden anlayor sanız bi bakar mısınız TSH 0,72. FSH 3. LH 5,6. E2 31,07. Prolaktin 11,8

Rica ederim ) tabii olumlu yönleri de her zaman düşünmek lazım:) bu arada pko ile ilgili bir soru sormussunuz. Yani değer işlerinden pek anlamam ama bende de vardı (Hala var). 47 kg olmama rağmen doktorum kilo verirsen düzelir dediği için birkaç kilo verip ikinci bebegime hamile kalmıştım çok şükür. Kilo fazlaniz varsa eğer, birkaç kilo vermenizin faydası olur diye yazmak istedim.

Ya ben çok aşırı abur cubur tuketiyorum.Ama fazla kilomda yok .Birde ben kilo verince hep yüzden veriyorum baya çirkin oluyorum.Ama zaten ramazan ayı da araya girdi .Bende veririm iki yada uç kilo.Birde benim adetler düzensiz.Yani anne olabilecek miyim sizce.PKo nasil bir hastalık ki

Hayıt tohumu bir kaç bitki aldim aktardan Adetim düzensiz ve 10 günüm geçti Sizce şuan kullansam bir zararı olur mu

Çok çok kısa bir deyişle hormonal bir bozukluk durumu diyebiliriz. Yanlış beslenme de nedenlerinden biridir. Abur cubur yemeyi azaltır ya da bırakırsanız sizin için daha iyi olur. Doktor kontrolunuzu aksatmayip kendisine danışarak süreci ilerletirseniz tabii kalabilirsiniz nasibinizde varsa. Ama doktorunuza mutlaka danisin bu işi boslamayin. Kafaniza da çok takmayin rahat olun.

Buda son sorum.Doğal yoldan mı gebe kaldınız TSK ederim

Hayıt tohumunu hiç duymadim ama burada bilen hanım arkadaslarimiz vardır, yazarlar.

Ben ilaç ya da başka bir tedavi yöntemi kullanmadim belki de durumum ileri değildi bilemiyorum. İlk cocugum dogdu, onu dogurduktan sonra emzirirken yaklaşık 7 8 ay boyunca adet olamadigim icin kontrole gittigimde pko teshisi konuldu. Adet duzenleyici igne oldum. Sadece bu kadar. Sonra duzenli adet olmaya basladim. Daha sonra kizimi sutten kestikten 2 ay sonra yeniden hamile kaldim. Benim durumum bu

Adam seni dovuyo,sovuyo, aldatiyo, suratina bile bakmiyo; sen cocuk yapmak ıstiyosun oylemi... sen kafayimi yedin kuzum... sakin ama sakin boyle bi delilik yapma.. bu adam duzelmez... cocuk olduktan sonra da kaldiginiz yerden devam edersiniz gencligine yazik olur.. bosanman 1 derece dah zor olur... sevginin saygının olmadigi yerde;ihanetin şiddetin ruzgarlari varken o cocuk nasil buyuyecek biliyomusun sen.... yaziktir günahtır o sabi ye... hakkin yok buna... once evliliğini duzelt.. kocani tedavi ettirt.. ilişkiniz normale dönsün daha sonra cocuk yapmak için caba sarfet... baktin hic bisey duzelmiyo... bosa gitsin... gencsin daha.. 2 kisi annenin evine gitmek var.. bide 1 kişi gitmek var...
Cocuk asla ve asla yapma lütfennnnnnn

Horman tatlilerinden anlayor sanız bi bakar mısınız TSH 0,72. FSH 3. LH 5,6. E2 31,07. Prolaktin 11,8

canım hemen hayal dünyasına dalıyosun. cocugun olmamışsa Allah seni korumuş işte. önce evliliğini düzelt. düzelmiyosa ayrıl. çocuk şaka değil oyuncak degil. ona iyi bi baba secmelisin. eşin düzelmezse tekrar baskasıyla evlen. kıymet bilenden yap çocugu. sabinin günahına girmeyin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…