- 19 Mayıs 2017
- 278
- 38
- 30
-
- Konu Sahibi Zumba melek
Mrb ramazan ayınız mübarek olsun. ilk kez yazıyorsunuz sanırım Güzel yorumunjzicin tsk ederim.Normalde de yazdıgım yazıyı bile benim dısımda kimse okuyamıyor.Ama bi iyi bir şey benim için.Kimse gunlugumu alıp okuyamiyor.Bu konuda sanslıyımYahu bi kiyamadim size :) yazim yanlislariyla dolu bir metin ilk girdiniz evet ama üslubunuz bana çok nahif geldi. Sonra birkaç yorumunuzu daha okuyunca iyice kucukmus kizcagiz dedim yani. Niyeti iyi ve kalbi temiz biri diye düşündüm. İnşallah esinizle araniz ömür boyu hep iyi olur. Allah size yardım etsin, selamlar, hayırlı ramazanlar.
Simdi fark ettim.Gene bir iki harf fazla yazmısım yorumda yahu zamanla düzelir. İnsallahMrb ramazan ayınız mübarek olsun. ilk kez yazıyorsunuz sanırım Güzel yorumunjzicin tsk ederim.Normalde de yazdıgım yazıyı bile benim dısımda kimse okuyamıyor.Ama bi iyi bir şey benim için.Kimse gunlugumu alıp okuyamiyor.Bu konuda sanslıyım
Ben bir karar aldım çok saçma gelebilir size ama .Bir hafta boyunca öyle yapacam.Bakımlı halimizi fark etmeyen.Bakımsız halimizi fark edecek Lee mi bakalım.Sıfır bakım yapmıycamAynı dert bende de var. İstediğim kadar süsleneyim kuaföre gideyim tek laf etmez. Eve gelir konuşmaz. Fazla ilgiden bunlar hep. Bazen en güzeli takmamak.
Burda ki herkesin ve sizinde yaptığınız yorumlar sayesinde geldime kendim.İnanın ne kadar tsk edersem az olur.Allah razı olsun herkestenYahu bi kiyamadim size :) yazim yanlislariyla dolu bir metin ilk girdiniz evet ama üslubunuz bana çok nahif geldi. Sonra birkaç yorumunuzu daha okuyunca iyice kucukmus kizcagiz dedim yani. Niyeti iyi ve kalbi temiz biri diye düşündüm. İnşallah esinizle araniz ömür boyu hep iyi olur. Allah size yardım etsin, selamlar, hayırlı ramazanlar.
Ama bugün Dr gittim .Bana pko olduğumu söyledi.Aşılama yapalım dedi.Daha önceden bana soylememislerdi.Ama rahim filmide istendi.Daha öncede bir dusuğüm olmuştu. o zaman rahim filmi çektim temiz cikmisti.Ben size hormantahlillerini yazacam eğer bilginiz varsa yazar misniz.TSH 0,72 FSH 3. LH 5,6. E231,07 Prolaktin 11,87 ..Diger horman tahlili TSH0,37. FSH4,63. LH 20,30 Prolaktin7,97Burda ki herkesin ve sizinde yaptığınız yorumlar sayesinde geldime kendim.İnanın ne kadar tsk edersem az olur.Allah razı olsun herkesten
Horman tatlilerinden anlayor sanız bi bakar mısınız TSH 0,72. FSH 3. LH 5,6. E2 31,07. Prolaktin 11,8adam nasıl bi pıstırmışsa nasıl bir üzerinde otorite kurduysa sen benden habersiz çıkmazdın çıkarsan biter diyor. şuna bak ya. bu durumu boz canım bu yüzden zaten adam istediğini yapıyor at koşturuyor resmen. senin birey olduğunu unutmuş.
aynen böyle devam et görsün gününü de düzelsin sizde mutlu olun inşallah.
Dr yumurtlama problemi var dedi.Geçer mi sizce anne olabilecek miuim ilerde merak tan catlayacam.nedir bu yumurtlama problemiHorman tatlilerinden anlayor sanız bi bakar mısınız TSH 0,72. FSH 3. LH 5,6. E2 31,07. Prolaktin 11,8
Mrb ramazan ayınız mübarek olsun. ilk kez yazıyorsunuz sanırım Güzel yorumunjzicin tsk ederim.Normalde de yazdıgım yazıyı bile benim dısımda kimse okuyamıyor.Ama bi iyi bir şey benim için.Kimse gunlugumu alıp okuyamiyor.Bu konuda sanslıyım
Ya ben çok aşırı abur cubur tuketiyorum.Ama fazla kilomda yok .Birde ben kilo verince hep yüzden veriyorum baya çirkin oluyorum.Ama zaten ramazan ayı da araya girdi .Bende veririm iki yada uç kilo.Birde benim adetler düzensiz.Yani anne olabilecek miyim sizce.PKo nasil bir hastalık kiRica ederim) tabii olumlu yönleri de her zaman düşünmek lazım:) bu arada pko ile ilgili bir soru sormussunuz. Yani değer işlerinden pek anlamam ama bende de vardı (Hala var). 47 kg olmama rağmen doktorum kilo verirsen düzelir dediği için birkaç kilo verip ikinci bebegime hamile kalmıştım çok şükür. Kilo fazlaniz varsa eğer, birkaç kilo vermenizin faydası olur diye yazmak istedim.
Hayıt tohumu bir kaç bitki aldim aktardan Adetim düzensiz ve 10 günüm geçti Sizce şuan kullansam bir zararı olur muYa ben çok aşırı abur cubur tuketiyorum.Ama fazla kilomda yok .Birde ben kilo verince hep yüzden veriyorum baya çirkin oluyorum.Ama zaten ramazan ayı da araya girdi .Bende veririm iki yada uç kilo.Birde benim adetler düzensiz.Yani anne olabilecek miyim sizce.PKo nasil bir hastalık ki
Buda son sorum.Doğal yoldan mı gebe kaldınız TSK ederimHayıt tohumu bir kaç bitki aldim aktardan Adetim düzensiz ve 10 günüm geçti Sizce şuan kullansam bir zararı olur mu
Ya ben çok aşırı abur cubur tuketiyorum.Ama fazla kilomda yok .Birde ben kilo verince hep yüzden veriyorum baya çirkin oluyorum.Ama zaten ramazan ayı da araya girdi .Bende veririm iki yada uç kilo.Birde benim adetler düzensiz.Yani anne olabilecek miyim sizce.PKo nasil bir hastalık ki
Buda son sorum.Doğal yoldan mı gebe kaldınız TSK ederim
Horman tatlilerinden anlayor sanız bi bakar mısınız TSH 0,72. FSH 3. LH 5,6. E2 31,07. Prolaktin 11,8
Evet Esim hayatında İlk defa oruç tuttu.Artık konuşup ilgi gösteriyor. Hatalarının farkına vardı sanırım.Bugün bana beni yanlıs yoldan dondurdugun için TSK ederim dedi.Beni çok sevdiğini anladim tsk etti bana
mrb Esim düzeldi ama yemin etti.Birde bu aralar çocuk ta çocuk diyor kar Birde bu hastalık cikinca endise duydum bakalım nasip kismet.Allah agzinizin tadini bozmasin bebek icin acele etme emi ablacim
Mrb nasılsınızHepsini okuyamadım ama anladığım kendini yalnız hissediyorsun.Aynen benim gibi
Mrb nasılsınız. Çok kotu durumdayım.gene basa döndük tıpkı eskisi gibi .Ben de saf gibi inandımAllah agzinizin tadini bozmasin bebek icin acele etme emi ablacim