- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 33
-
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
Sen de insan olkib tatlım sende birazcık terbiye öğren
kib tatlım sende birazcık terbiye öğren
ayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen birazBüyük ihtimalle aşağılık kompleksi olan, gerçek hayatta kimseye gık edemeyecek kadar ezik bir kişilik olduğunu tahmin ediyorum. Yoksa burada kimin bi açığını bulsamda laf etsem derdinde olmazdı. Ama reel hayatta da böyleleri var, çok ciddiye alıp prim vermemek lazım canım
ayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen biraz
Bu hala konisuyo mu. Ay profiline girdim de gülmekten öldum ahaha yok herkes bunu kiskaniyomus da cekemiyomus da.ayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen biraz
Canım benim sana çok ağır söverdim ama malum banlanmak istemiyorum ilk günden. Lakin sen ettim say.ayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen biraz
o laf buradaki bir üyeye özel. hadi kib canım byBu hala konisuyo mu. Ay profiline girdim de gülmekten öldum ahaha yok herkes bunu kiskaniyomus da cekemiyomus da.kim takar seni kız
Sana surda anlayacağını bilsem saatlerce dil dökerim de anlayacak kapasite yok. Senin gibi ezik aşağılık kompleksi anlayışsız insanlardan nefret ediyorum. Kadın belki her gece ağlıyor evleneceği adamdan ayrılmış sırtından vurulmuş nisan atmış sen burda Hır çıkarma derdindesin. Yazık yazık sana ilkokulda ne öğrettiler acaba morali bozuk bi insana hakaret edebilecek kadar sırf senin terbiyesiz yorumuna cevap verdi diye oh iyi olmuş sen hakediyosun diyecek kadar ne yaşadın sen. Ağzımı bozmak istemiyorum neyse
Ya kimmis seni kiskanicak kadar sorunlu arkadaş Ahahah :) zoruna gitmesin kiz yorumlarim gerçekleri söyledimo laf buradaki bir üyeye özel. hadi kib canım by
ayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen biraz
Canım benim sana çok ağır söverdim ama malum banlanmak istemiyorum ilk günden. Lakin sen ettim say.
Ben sevdiğim arkadaşlarıma aileme de çok sık hediye alırım. Konunun duygusunu anlamayıp cahilce bel altı saldırmak amacıyla sokak kadınları gibi oğlunun rızkını elin adamına yediriyooo diye yırtınmayı kes. Oğlumun da sevdiğiminde ailemin de yeri farklıdır karıştırmam. O kadar zavallısın ki yüz felci geçirmiş olmamı bile benim hatam olarak görüp laf ediyosun. Biraz insanlıktan nasibini almış olsaydın, sana mutlu huzurlu günler dinlemiştim geçmiş olsun yaptıklarını onaylamıyorum der çeker giderdin. Burda mahalle kavgası çıkarma girişimine alet olamayacağım,, Lakin fazla seviyesizsin. Hadi son kez diyorum, Allaha emanetsin. Lütfen yazma bir daha. (.
Yorumlari okurken sizin bu yorumlariniza cok sasirdim. Siz nasil bi insansiniz da bir insana boyle yorum yapabiliyorsunuz? Onu yargilayabiliyosunuz ama sizin bu yaptiklariniz cok normal oyle mi? Sizi tebrik ederim cok basarilisinizayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen biraz
O şehitlerimiz için yüz felci gecirmemis nişanlısı için gecirmis. Dalga geç bakalımayyyyy aman ne komik:) işte bazı insanların başına gelenler hakediyoda geliyo. senin gibi çocuğumun rızkını elin herifine yedirmiyorum. elin adamı için yüz felci geçirmiyorum. annene babana para vermezsin çocuğun hastalandığı için yüz felci geçirmezsin gider elin adamı için yüz felci geçirirsin. şehit anneleri felç geçirmiyoda birkaç yıllık beslediğin bir erkek için ne diye felç geçiriyosun anlamıyorum. git çocuğuna aileni tüm akrabalarına rezil ettiğine üzül bir zahmet. bu mide bulandırıcı konuyada daha yazmam bu ne ya sevgilisine çıt diyemez terk edildiği halde gurursuz gurursuz gel der buraya gelince aslan kesilir. hadi çocuğunla ilgilen biraz
Fazla sıkıntılı biri sanırım. Çok da ciddiye almamak lazımsitedeki ilk konunuz yüz felciniz hakkında, başlığınız da "allah düşmanımın başına vermesin" ben böyle ironi görmedim.
arkadaşlar yüz felcim geçmiyor tüm testler yapıldı ama sonuç yok doktorlar birşey yapamıyoruz diyolar sağ yüzüm az hareket ediyor çok güçlü seğiriyor hatta seğirirken bir an yukarı doğru yamuluyor, kasılıyor. bir kaç saniye sonra geri eski halime dönüyorum bu güçlü seğirmeler neyin işareti
7 ay oldu farklı farklı şehirlerde 3 ayrı doktora gittim araştırdık alanında en iyi doktorlara gittim ama geçmiyor yüzümün birden yamulması korkutuyor beni
Fazla sıkıntılı biri sanırım. Çok da ciddiye almamak lazım
.
Çokk acımasız yazmışsınız,ben bile kırıldım konu sahibi adına..Bukadar büyük konuşmayın.İnsan hataya düşmeyegörsün zayıf düşmeyegörsün .Herşey olası,herşey.Ki bu alınkarası bir şey değil.
Çok üzülmüş işte kadın,anneler taştan mı?