- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Ama yatıyorum zorlanıyorum artık yaÇok şükür canım , iyi olmana sevindim.
Evet yürümemiz lazım herşeye iyi geliyor
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Ama yatıyorum zorlanıyorum artık yaÇok şükür canım , iyi olmana sevindim.
Evet yürümemiz lazım herşeye iyi geliyor
Sabredelim canım , birbirimizi destek olalım.bir dönem atlatıyoruz inşallah geçer.havalar sıcak ben çok etkileniyorum bu sene sıcaktan bunalıyorum beynim sıkışıyorAma yatıyorum zorlanıyorum artık ya
Canım biraz dikkat edelim. Çok mu acikiyorsun acaba ondan mi cok yiyorsun. Sekeri düşünce insanne yediğini bilmiyor.ben de çok kaçırıyorum araddaki yemek saati uzadıkça.Kızlar akşam o kadar çok yedim ki şiştim resmen.yemeğin arkasından büyük miktarlarda kaçamak yaptım.
Akşam yemeğim
1 tabak pazı kavurma
Çoookkk fazla mercimek kısırı
Boll salata
Roka
Ardından küçük kase kavrulmuş kabak çekirdeği
Büyük bir kase çiğ yerfıstığı
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sersemlik var galiba yediğim miktarlar fazla olunca tuz yüklemesi oldu vücudumda.ee az yersen az çok yersen çok tuz almış oluyorsun haliyle.
Sizler nasılsınız kızlar?
O zaman Canım yemek saatini uzak tutmayacaksınız benim için ideal 5 saat araCanım biraz dikkat edelim. Çok mu acikiyorsun acaba ondan mi cok yiyorsun. Sekeri düşünce insanne yediğini bilmiyor.ben de çok kaçırıyorum araddaki yemek saati uzadıkça.
Bilmiyorum ki canım neden oluyor. Özellikle akşam oluyır kaçamak yapma isteği. O kadar saat aç duruyorum diyip Ukalalık mı yapıyorum yoksa.Canım biraz dikkat edelim. Çok mu acikiyorsun acaba ondan mi cok yiyorsun. Sekeri düşünce insanne yediğini bilmiyor.ben de çok kaçırıyorum araddaki yemek saati uzadıkça.
Bencede 3 öğüne geç Canım bende evde olunca 3 öğün yapıyorumBilmiyorum ki canım neden oluyor. Özellikle akşam oluyır kaçamak yapma isteği. O kadar saat aç duruyorum diyip Ukalalık mı yapıyorum yoksa.
Erken yesem bu sefer kesin acıkırım.
Ramazandan sonra 3 öğüne geçeceğim inşallah düzelir o zaman ve yürüyebilirum.
Afiyet olsun canımSabah kahvaltım
Peynir
13 zeytin
Gün kurusu 2 ya da 3
2 yumurta
1 yeşil biber
Marul yaprağı
Ceviz
Ramazan olunca akşam yemeği iftar saatinde oluyor.o yüzden ara baya uzuyor aslında çok acıkmıyorum eminim ki tamamen psikolojik bir durum benimki.Bencede 3 öğüne geç Canım bende evde olunca 3 öğün yapıyorum
Sağol canım benim.Afiyet olsun canım
Pastırma yAda sucuk ye Canım bende kahvaltıdan tiksindim ya sabahları midem bulanıyor bu saatlerde karnım açıkıyorRamazan olunca akşam yemeği iftar saatinde oluyor.o yüzden ara baya uzuyor aslında çok acıkmıyorum eminim ki tamamen psikolojik bir durum benimki.
Sabahları et ve türevlerinden yesem bir süre iyi olacak.yumurtadan tiksinecem yoksa.
Evet pastırma alayım tuzu az olandan.Pastırma yAda sucuk ye Canım bende kahvaltıdan tiksindim ya sabahları midem bulanıyor bu saatlerde karnım açıkıyor
Herkesin vücudu ayrı ama tavuk benide yok tutuyor. Bir zayiflasaydik.Evet pastırma alayım tuzu az olandan.
Sucuk 1 halka yesem karnım doymaz benim.
Tavuk haşlama da yiyebilirim değil mi.
Tavuk müthiş tok tutuyor.
Kaçta yapıyorsun kahvaltı ve akşam yemeğini. Evdeyken neden 3 öğün yapıyorsun. Bende evde olacağım ya ondan soruyorum. Evde olmak daha zor. Hiç iş bitmiyor. Ruhen yoruluyorum. Ama bazen de kolay geçiyor gün tamamen değişiyor insan. Günü gününe uymuyor.Pastırma yAda sucuk ye Canım bende kahvaltıdan tiksindim ya sabahları midem bulanıyor bu saatlerde karnım açıkıyor
Afiyet olsun canım inşallah zayıflarız.yarın sabah tartı var.on kilo daha vareselseydik rahatlardık biraz.Herkesin vücudu ayrı ama tavuk benide yok tutuyor. Bir zayiflasaydik.
Sabah kahvaltı
4. Yumurta
5zeytin
Az peynir.
Yesillik
Ayyy ben bugun çarşamba sanıyorum. Ben iyice şaşırdım. Ben fazla çıkacağım arkadaşım.kayinvalide de ne yedim off.Afiyet olsun canım inşallah zayıflarız.yarın sabah tartı var.on kilo daha vareselseydik rahatlardık biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?