• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ayyy ben bugun çarşamba sanıyorum. Ben iyice şaşırdım. Ben fazla çıkacağım arkadaşım.kayinvalide de ne yedim off.
Eyvah yaziliya çalışmayan öğrenci gibi oldum. Caresizim
Yiyeceğiz canım öğünlerde kendimizi o kadar da sıkmayalım.yasak olmayan sevdiğim birşey gördüm mü yumuluyorum bende.

Yarın sabah aç karnına tartiliriz. İnşallah düşer kilom.
İnşallah düşersin canım.wc olayı sıkıntı benim için tartıda .sen wc den sonra mı tartılıyorsun ?aynı kilomuzda kalsak bari.

Kaçta yapıyorsun kahvaltı ve akşam yemeğini. Evdeyken neden 3 öğün yapıyorsun. Bende evde olacağım ya ondan soruyorum. Evde olmak daha zor. Hiç iş bitmiyor. Ruhen yoruluyorum. Ama bazen de kolay geçiyor gün tamamen değişiyor insan. Günü gününe uymuyor.
Burada saat 10.00-11 arası yapıyorum sonra saat 3 gibi yoğurt ve çiğ kuruyemiş tüketiyorum Canım akşamda spora gidersem 21.00 buluyor evde olunca herşey Canım çekiyor onu bastırmak için o zamanda saat 09.00 gibi yapıyorum

Şu annemletin bahçesindeki domates biber patlıcanlar bir olsada onları közleyip yesem diyorum sabahları sıkıntı benim için

Yiyeceğiz canım öğünlerde kendimizi o kadar da sıkmayalım.yasak olmayan sevdiğim birşey gördüm mü yumuluyorum bende.

İnşallah düşersin canım.wc olayı sıkıntı benim için tartıda .sen wc den sonra mı tartılıyorsun ?aynı kilomuzda kalsak bari.
Evet ev den. Sonra ama bagirsaklarim düzenli çalışmadığı icin sonuç çok.değişiyor. evet kilomuzda kalsak bari

Şu annemletin bahçesindeki domates biber patlıcanlar bir olsada onları közleyip yesem diyorum sabahları sıkıntı benim için
Ooo hamarat kızın hamarat annesi olurmuş. Ne güzel birşeyler yetiştirmek büyütmek ben çok severim. İnşallah bir an önce kavusursun canım domateslerine patlicanlarina. Domatesi dalından koparıp yemek gibisi yok.

Burada saat 10.00-11 arası yapıyorum sonra saat 3 gibi yoğurt ve çiğ kuruyemiş tüketiyorum Canım akşamda spora gidersem 21.00 buluyor evde olunca herşey Canım çekiyor onu bastırmak için o zamanda saat 09.00 gibi yapıyorum
Evde olunca insanın düzeni arzuları değişiyor. Çalışmak daha iyi gibi o yüzden.kendimi tutmakta zorlanıyorum ben.

Bende öyleyim malesef önceden böyle değildim şu son 1 yıldır böyleyim
İşin kötüsü ben bazen zevk almadan yani tadını almadan yiyorum. Öyle çiğneyip yutuyorum. Şekerin tadını unuttum. Baklava yemek istiyorum ama dsunuyorum icimden gelenbir istek. Değil alışkanlık. Mesela biraz önce yemek yedim doydum ama peynir e dayanamadım üstüne peynir yedim . neden yaptim leptini bir daha bozmayayim diye.
Akşam yemeğim
Salata
Kalp kavurma 1 tabak
Az peynir.
Salatalık biber.
Çay

Benimde öğleye doğru zeytinyağlı içli bakla keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ kuruyemiş ve sade Türk kahvesi akşamsemizotlu peynirli salata

İşin kötüsü ben bazen zevk almadan yani tadını almadan yiyorum. Öyle çiğneyip yutuyorum. Şekerin tadını unuttum. Baklava yemek istiyorum ama dsunuyorum icimden gelenbir istek. Değil alışkanlık. Mesela biraz önce yemek yedim doydum ama peynir e dayanamadım üstüne peynir yedim . neden yaptim leptini bir daha bozmayayim diye.
Akşam yemeğim
Salata
Kalp kavurma 1 tabak
Az peynir.
Salatalık biber.
Çay
Evet işte şu alışkanlık bizleri bu duruma düşürdü afiyet olsun canım

Canım yemek yetişmiyor bana sıra gelmiyor çocuklardan. Bebegin düzeni değişti. Ne uyudugum belli ne gezdiğim.Allah canlarını sağ etsin. Napalim katlanacagiz sevgileri olmasa zaten bu kadar katlanmaz insan.
Allah yardımcımız olsun canım , aynı durumdayız.Dediğin gibi sevgileri ufacık bir tebessümleri yetiyor.
Allahım hayırlı uzun ömür versin yavrularımıza inşallah.

Tavukta yiyebilirsin Canım ah ah bende yiyebilsem tavuk yumurta
Aslında ciğer tavuktan daha iyi bence . Sen sık tüketiyorsun en iyisini yapıyırsun canım.

İnşallah biran önce büyürler.meyveye durdu mu fidelir.
Bizim de hobi bahçemiz var 100m 2 ama gidip uğraşacak vakit bulamıyıruz.eşim birşeyler dikti bakalım ne olur.patlıcan dikmidi sevmez zaten.
Çilekler vardı çocuklara yediriyoruz tadımlık da olsa.
Hamilelikten önceki yaz kışlık domates konservemi ordan yapmıştım , menemenlik çorbalık.

Back
X