- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Yiyeceğiz canım öğünlerde kendimizi o kadar da sıkmayalım.yasak olmayan sevdiğim birşey gördüm mü yumuluyorum bende.Ayyy ben bugun çarşamba sanıyorum. Ben iyice şaşırdım. Ben fazla çıkacağım arkadaşım.kayinvalide de ne yedim off.
Eyvah yaziliya çalışmayan öğrenci gibi oldum. Caresizim
İnşallah düşersin canım.wc olayı sıkıntı benim için tartıda .sen wc den sonra mı tartılıyorsun ?aynı kilomuzda kalsak bari.Yarın sabah aç karnına tartiliriz. İnşallah düşer kilom.
Burada saat 10.00-11 arası yapıyorum sonra saat 3 gibi yoğurt ve çiğ kuruyemiş tüketiyorum Canım akşamda spora gidersem 21.00 buluyor evde olunca herşey Canım çekiyor onu bastırmak için o zamanda saat 09.00 gibi yapıyorumKaçta yapıyorsun kahvaltı ve akşam yemeğini. Evdeyken neden 3 öğün yapıyorsun. Bende evde olacağım ya ondan soruyorum. Evde olmak daha zor. Hiç iş bitmiyor. Ruhen yoruluyorum. Ama bazen de kolay geçiyor gün tamamen değişiyor insan. Günü gününe uymuyor.
Tavukta yiyebilirsin Canım ah ah bende yiyebilsem tavuk yumurtaEvet pastırma alayım tuzu az olandan.
Sucuk 1 halka yesem karnım doymaz benim.
Tavuk haşlama da yiyebilirim değil mi.
Tavuk müthiş tok tutuyor.
Evet ev den. Sonra ama bagirsaklarim düzenli çalışmadığı icin sonuç çok.değişiyor. evet kilomuzda kalsak bariYiyeceğiz canım öğünlerde kendimizi o kadar da sıkmayalım.yasak olmayan sevdiğim birşey gördüm mü yumuluyorum bende.
İnşallah düşersin canım.wc olayı sıkıntı benim için tartıda .sen wc den sonra mı tartılıyorsun ?aynı kilomuzda kalsak bari.
Ooo hamarat kızın hamarat annesi olurmuş. Ne güzel birşeyler yetiştirmek büyütmek ben çok severim. İnşallah bir an önce kavusursun canım domateslerine patlicanlarina. Domatesi dalından koparıp yemek gibisi yok.Şu annemletin bahçesindeki domates biber patlıcanlar bir olsada onları közleyip yesem diyorum sabahları sıkıntı benim için
Kesinlikle canım ah ah evim müstakil olsaydı ne güzel olurduOoo hamarat kızın hamarat annesi olurmuş. Ne güzel birşeyler yetiştirmek büyütmek ben çok severim. İnşallah bir an önce kavusursun canım domateslerine patlicanlarina. Domatesi dalından koparıp yemek gibisi yok.
Evde olunca insanın düzeni arzuları değişiyor. Çalışmak daha iyi gibi o yüzden.kendimi tutmakta zorlanıyorum ben.Burada saat 10.00-11 arası yapıyorum sonra saat 3 gibi yoğurt ve çiğ kuruyemiş tüketiyorum Canım akşamda spora gidersem 21.00 buluyor evde olunca herşey Canım çekiyor onu bastırmak için o zamanda saat 09.00 gibi yapıyorum
Bende öyleyim malesef önceden böyle değildim şu son 1 yıldır böyleyimEvde olunca insanın düzeni arzuları değişiyor. Çalışmak daha iyi gibi o yüzden.kendimi tutmakta zorlanıyorum ben.
Allah sana.nasip edecek canım inşallah.Kesinlikle canım ah ah evim müstakil olsaydı ne güzel olurdu
İşin kötüsü ben bazen zevk almadan yani tadını almadan yiyorum. Öyle çiğneyip yutuyorum. Şekerin tadını unuttum. Baklava yemek istiyorum ama dsunuyorum icimden gelenbir istek. Değil alışkanlık. Mesela biraz önce yemek yedim doydum ama peynir e dayanamadım üstüne peynir yedim . neden yaptim leptini bir daha bozmayayim diye.Bende öyleyim malesef önceden böyle değildim şu son 1 yıldır böyleyim
Amin inşallah canım o zaman bahçemde ata tohumu ile yetiştiricemAllah sana.nasip edecek canım inşallah.
Evet işte şu alışkanlık bizleri bu duruma düşürdü afiyet olsun canımİşin kötüsü ben bazen zevk almadan yani tadını almadan yiyorum. Öyle çiğneyip yutuyorum. Şekerin tadını unuttum. Baklava yemek istiyorum ama dsunuyorum icimden gelenbir istek. Değil alışkanlık. Mesela biraz önce yemek yedim doydum ama peynir e dayanamadım üstüne peynir yedim . neden yaptim leptini bir daha bozmayayim diye.
Akşam yemeğim
Salata
Kalp kavurma 1 tabak
Az peynir.
Salatalık biber.
Çay
Allah yardımcımız olsun canım , aynı durumdayız.Dediğin gibi sevgileri ufacık bir tebessümleri yetiyor.Canım yemek yetişmiyor bana sıra gelmiyor çocuklardan. Bebegin düzeni değişti. Ne uyudugum belli ne gezdiğim.Allah canlarını sağ etsin. Napalim katlanacagiz sevgileri olmasa zaten bu kadar katlanmaz insan.
İnşallah canım inşallah.Yarın sabah aç karnına tartiliriz. İnşallah düşer kilom.
Aslında ciğer tavuktan daha iyi bence . Sen sık tüketiyorsun en iyisini yapıyırsun canım.Tavukta yiyebilirsin Canım ah ah bende yiyebilsem tavuk yumurta
İnşallah biran önce büyürler.meyveye durdu mu fidelir.Şu annemletin bahçesindeki domates biber patlıcanlar bir olsada onları közleyip yesem diyorum sabahları sıkıntı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?