- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Ohhh misss kokoreç afiyet olsun canım.Bugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu
Ellerine sağlık canım .Hamarat arkadaşım maşallahŞimdide yoğurt mayaladım yarının kahvaltısını hazırlıyorum sonrada semizotu yıkacağım ondan sonra çamaşır katlama ütü ve banyo sonrada malumiyi geceler kızlar
Bunlar çok tatlıııııEki Görüntüle 2008876 Çok komik kızlar paylaşmak istedim
Sağol canım benim sende öylesin kolay mı iki çocukla çalış sonra evde iş yapEllerine sağlık canım .Hamarat arkadaşım maşallah
İyi geceler canım inşallah güzelce uyuruz hepimiz dinlenmiş kalkarız.
Canım benim geçmiş olsun sarımsak ye düşmüyor mu hep stresten yiyoruz işteKızlar ben uzanıyorim çok uykum var o kadar çok yadimke midem bulanıyor.
Yarım tansiyon hapı içtim korktum.
Geçmiş olsun canım. Stres neler yapıyor vücudumuza daha göremediğimiz. Rabbim sağlık sifa versin hepimize.Canım benim geçmiş olsun sarımsak ye düşmüyor mu hep stresten yiyoruz işte
afiyet olsun kokorece bayılırımBugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu
Günaydın canım , inşallah.Günaydın arkadaşlar
Güzel bir gün olsun inşallah.
Sağol canım teşekkür ederim . sarımsak yemeye korkuyorum kulaklarımda sorun var sarımsak yeme demişti berisi.Canım benim geçmiş olsun sarımsak ye düşmüyor mu hep stresten yiyoruz işte
Sağol canım teşekkür ederim.evet fazla yememiz hep psikolojik. İnşallah şifa verir Rabbim.Geçmiş olsun canım. Stres neler yapıyor vücudumuza daha göremediğimiz. Rabbim sağlık sifa versin hepimize.
afiyet olsun kokorece bayılırım
. Aslında senin gibi bir gün yesem ya da.bir hafta daha mi hızlı kilo veririm diye düşünüyorum. Sen çok sabırlı bir insansın bence maşallah ben psikolojik olarak onları yersem doymam hemen acikirmisim gibi geliyor.
Bende bugün garip bir gün geçirdim.
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
1 ceviz biraz peynir.
Öğlen 3 kasik yoğurt ve cin biberi ve limon suyu
Akşam
Kalp kavurma ve salata bol yeşillik.
Öğlen dışarı çıkacaktık doktora gecistirdim. Açlık hissetmedim ama enerjikte değildim.
Şöyle 2 ila 3 saat boş boş yatıp hayal kurmak istiyorum ya da uyumak sessizlikte öyle yorgunum ki. Allah rahatlık versin size.iyi geceler.
Günaydın canım burada internet sorunlu ancak girdim yazıyorum şükür bugün iyiyim bende hergün akşam diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama spor yapıcam yok uyanıyorum tekrar yatıyorum terminale gitmek için minibüse biniyorum ki 30 dk yol sabahları yürümek lazımKızlar akşam o kadar çok yedim ki şiştim resmen.yemeğin arkasından büyük miktarlarda kaçamak yaptım.
Akşam yemeğim
1 tabak pazı kavurma
Çoookkk fazla mercimek kısırı
Boll salata
Roka
Ardından küçük kase kavrulmuş kabak çekirdeği
Büyük bir kase çiğ yerfıstığı
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sersemlik var galiba yediğim miktarlar fazla olunca tuz yüklemesi oldu vücudumda.ee az yersen az çok yersen çok tuz almış oluyorsun haliyle.
Sizler nasılsınız kızlar?
Bende senin yumurta yemene bayılıyorum sağol Allah razı olsun bugün yeni aldığım pantolonu giydim felaket kalça kısmım nefret ettim kendimdenGeçmiş olsun canım. Stres neler yapıyor vücudumuza daha göremediğimiz. Rabbim sağlık sifa versin hepimize.
afiyet olsun kokorece bayılırım
. Aslında senin gibi bir gün yesem ya da.bir hafta daha mi hızlı kilo veririm diye düşünüyorum. Sen çok sabırlı bir insansın bence maşallah ben psikolojik olarak onları yersem doymam hemen acikirmisim gibi geliyor.
Bende bugün garip bir gün geçirdim.
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
1 ceviz biraz peynir.
Öğlen 3 kasik yoğurt ve cin biberi ve limon suyu
Akşam
Kalp kavurma ve salata bol yeşillik.
Öğlen dışarı çıkacaktık doktora gecistirdim. Açlık hissetmedim ama enerjikte değildim.
Şöyle 2 ila 3 saat boş boş yatıp hayal kurmak istiyorum ya da uyumak sessizlikte öyle yorgunum ki. Allah rahatlık versin size.iyi geceler.
Çok şükür canım , iyi olmana sevindim.Günaydın canım burada internet sorunlu ancak girdim yazıyorum şükür bugün iyiyim bende hergün akşam diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama spor yapıcam yok uyanıyorum tekrar yatıyorum terminale gitmek için minibüse biniyorum ki 30 dk yol sabahları yürümek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?