• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar akşam o kadar çok yedim ki şiştim resmen.yemeğin arkasından büyük miktarlarda kaçamak yaptım.
Akşam yemeğim
1 tabak pazı kavurma
Çoookkk fazla mercimek kısırı
Boll salata
Roka
Ardından küçük kase kavrulmuş kabak çekirdeği
Büyük bir kase çiğ yerfıstığı
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sersemlik var galiba yediğim miktarlar fazla olunca tuz yüklemesi oldu vücudumda.ee az yersen az çok yersen çok tuz almış oluyorsun haliyle.
Sizler nasılsınız kızlar?
Canım biraz dikkat edelim. Çok mu acikiyorsun acaba ondan mi cok yiyorsun. Sekeri düşünce insanne yediğini bilmiyor.ben de çok kaçırıyorum araddaki yemek saati uzadıkça.

Canım biraz dikkat edelim. Çok mu acikiyorsun acaba ondan mi cok yiyorsun. Sekeri düşünce insanne yediğini bilmiyor.ben de çok kaçırıyorum araddaki yemek saati uzadıkça.
Bilmiyorum ki canım neden oluyor. Özellikle akşam oluyır kaçamak yapma isteği. O kadar saat aç duruyorum diyip Ukalalık mı yapıyorum yoksa.
Erken yesem bu sefer kesin acıkırım.
Ramazandan sonra 3 öğüne geçeceğim inşallah düzelir o zaman ve yürüyebilirum.

Bilmiyorum ki canım neden oluyor. Özellikle akşam oluyır kaçamak yapma isteği. O kadar saat aç duruyorum diyip Ukalalık mı yapıyorum yoksa.
Erken yesem bu sefer kesin acıkırım.
Ramazandan sonra 3 öğüne geçeceğim inşallah düzelir o zaman ve yürüyebilirum.
Bencede 3 öğüne geç Canım bende evde olunca 3 öğün yapıyorum

Bencede 3 öğüne geç Canım bende evde olunca 3 öğün yapıyorum
Ramazan olunca akşam yemeği iftar saatinde oluyor.o yüzden ara baya uzuyor aslında çok acıkmıyorum eminim ki tamamen psikolojik bir durum benimki.
Sabahları et ve türevlerinden yesem bir süre iyi olacak.yumurtadan tiksinecem yoksa.

Ramazan olunca akşam yemeği iftar saatinde oluyor.o yüzden ara baya uzuyor aslında çok acıkmıyorum eminim ki tamamen psikolojik bir durum benimki.
Sabahları et ve türevlerinden yesem bir süre iyi olacak.yumurtadan tiksinecem yoksa.
Pastırma yAda sucuk ye Canım bende kahvaltıdan tiksindim ya sabahları midem bulanıyor bu saatlerde karnım açıkıyor

Evet pastırma alayım tuzu az olandan.
Sucuk 1 halka yesem karnım doymaz benim.
Tavuk haşlama da yiyebilirim değil mi.
Tavuk müthiş tok tutuyor.
Herkesin vücudu ayrı ama tavuk benide yok tutuyor. Bir zayiflasaydik.
Sabah kahvaltı
4. Yumurta
5zeytin
Az peynir.
Yesillik

Canım yemek yetişmiyor bana sıra gelmiyor çocuklardan. Bebegin düzeni değişti. Ne uyudugum belli ne gezdiğim.Allah canlarını sağ etsin. Napalim katlanacagiz sevgileri olmasa zaten bu kadar katlanmaz insan.

Pastırma yAda sucuk ye Canım bende kahvaltıdan tiksindim ya sabahları midem bulanıyor bu saatlerde karnım açıkıyor
Kaçta yapıyorsun kahvaltı ve akşam yemeğini. Evdeyken neden 3 öğün yapıyorsun. Bende evde olacağım ya ondan soruyorum. Evde olmak daha zor. Hiç iş bitmiyor. Ruhen yoruluyorum. Ama bazen de kolay geçiyor gün tamamen değişiyor insan. Günü gününe uymuyor.

Afiyet olsun canım inşallah zayıflarız.yarın sabah tartı var.on kilo daha vareselseydik rahatlardık biraz.
Ayyy ben bugun çarşamba sanıyorum. Ben iyice şaşırdım. Ben fazla çıkacağım arkadaşım.kayinvalide de ne yedim off.
Eyvah yaziliya çalışmayan öğrenci gibi oldum. Caresizim

Back
X