- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
- Konu Sahibi KirazHanim
sagol canım benım
aynen kızlar seker yumagının ıcınde yasayan bırıyım 2 senedır seker ekmek ve turevlerı kızartılmıs urunler asla tuketmıyorum
ketejonık beslenme karatay arası bır yerdeyım
104 kılodan 60 kıloya 6 ayda kendı kendıme dustum
hergun 1 kg dondurma kolı kolı cıkolata 1 tepsı baklavayı tek oturusta yıyebılen bırıydım yersem yıne aynı sekılde yerım ıstahlı bırıyım ama 2 senedır oyle glutenden ve sekerden uzak yasıyorum kı vucuduma tek 1 pırınc tanesı gırse dokunuyor artık bana :) yemezsem bayılırdım elım ayagım tıtrerdı sımdı tam aksıne yersem bayılırım okadar agır gelıyor artık
canınız tatlı ıstedıgınde tatlı yemek zorunda degılsınız ya susuz kalmıssınızdır ya cınkosuz vıtamınsız ondan canınız tatlı ıstıyor
badem yıyın
yok krız gecırıcem yemezsem savas bıle cıkarırım durumuundaysanız eger 2 kuru hurma 3 cevız toz kakao rondodan cekın yuvarlayıp yıyın bıldıgınız cıkolata...
yada kecıboynuuzu pekmezı kakao hındıstan cevızı fındık bunları rondodan gecırın yuvarlayın elınızde
sekersız unsuz tarıflerım var ısteyene hersey kolay bahaneler uydurmamak gerek ıstıyorsanız gercekten uzak duruyorsunuzSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
Maasallah canım nazar değmesin.
Cok guzel vermişşin sıra bende.
(Pkos, haşimoto, insulin direnci bide daha yeni nur topu gibi bir hastalığım var adını bile bilmediğim. Acantinos nutrıcos cildimde morarmalar var.
Doktor kesinlikle zayıflamalısın dedi)