Artık dur demem gerekiyordu

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş yemeğin.

Çok güzel hobi bahceniz olması.

Bende tartildim sabah canım. Çok iyi vermissin korktuğumuz olmadı.şükür.

Lastrose6---92.6. __91.8
Yenidencan---92.8__92.0

800 gr iyi bir rakam darısı duğer Haftalara 1 1.5 kilo olur inşallah.
Kayınvalidenin yemekleri sorun çıkarmadı demekki.
İnşallah ramazandan sonra saat 8 den sonra yememe olayını çözeriz ve kiloları veririz inşallah.

Evet canim aynı vermişiz. Kayinvalidemin yemekleri ne yedim ama. Ben hiç 1 kilo veremedim haftalık hep 800 700 gr veriyorum. Sen vermismiydin 1 kilo kadar.

Evet canim aynı vermişiz. Kayinvalidemin yemekleri ne yedim ama. Ben hiç 1 kilo veremedim haftalık hep 800 700 gr veriyorum. Sen vermismiydin 1 kilo kadar.
Verdiğim oldu canım ama şöyle denk geldi belkide önceki hafta çok az verdiğim 100 gr verdiğim zamanlar olmuştu wc den dolayı öyle hissettim belki de.

Bugün akşam abimler çağırdı iftara.
Fırındı tavuk istemiş çocuklar.
Akşam menüm belli oldu.yanında salata olur büyük ihtimalle.belki biraz da peynir isterim.
Tatlı olarak Güllaç varsa yerim.
Sabah kahvaltım
Tavuk haşlamü
Gün kurusu
Ceviz
Marul yaprakları

89 u en kısa zamanda görürüz inşallah lastrose6
Benim tatil yakın görünmüyor.1 .5 ay var enaz.bu süre zarfında 5 6 kilo daha vereriz inşallah.Çünkü tatil bana yaramıyor bozuyorum diyetimi.
O dönemde beni bağlayın kızlar.

Benim de tatil uzak. Ben de tatil de çok yerim. Hele tatlılar sütlü unlu farketmez hepsinden yerim . en son 4 kilo alıp dönmüştüm. Bunda nasıl oolacak bilemiyorum.
89 olsaydık bi. Kendimden daha emin olacaktım. Mutlu olacaktım ama hala 90 likilodayim

Bende tavuk yapıyorum akşama önce haslayip sonra fırına veecegim. Bir de pilav yanına. Çocuklar seviyor. Ayran olur. Sana şimdiden afiyet olsun. Ben süt ürünlerinde n vazgeçemiyor um her öğün de etin yanında yenmiyor ya o zaman eksik kalıyor tabi.

Evet işte aynı ben de enaz 4 kilo alıp dönüyorum canım.Annem de diyor bu yüzden gitmeni hiç istemiyorum.
İnşallah en kısa zamanda görürüz 80 li rakamları.Canım gene de mutlu olalım ben o tehlikeli kilolardan kurtulduğum uçin seviniyorum.10 kilo verdik nerdeyse.özel temizlik bile zorlaşmıştı benim için.wc de
banyo da.

Afiyet olsun canım.haxladıktan sonra normal mi koyacaksın sos karışımı ekleyecek misin?yemek tarifi konuşmaya bayılıyorum.
Çok değişik yemek yapan bayanlar var çok hevesleniyorum.mantılar , topalak , içli köfte değişik yemekler.ben hiç beceremiyırum.aslında içliköfteyi falan açarım ama işte o düzeni zamanı ayarlamayı beceremiyırum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…