• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Bugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu

Şimdide yoğurt mayaladım yarının kahvaltısını hazırlıyorum sonrada semizotu yıkacağım ondan sonra çamaşır katlama ütü ve banyo sonrada malum :uykucu:iyi geceler kızlar :KK200::KK200::KK200:

IMG_0349.webp
Çok komik kızlar paylaşmak istedim

Şimdide yoğurt mayaladım yarının kahvaltısını hazırlıyorum sonrada semizotu yıkacağım ondan sonra çamaşır katlama ütü ve banyo sonrada malum :uykucu:iyi geceler kızlar :KK200::KK200::KK200:
Ellerine sağlık canım .Hamarat arkadaşım maşallah
İyi geceler canım inşallah güzelce uyuruz hepimiz dinlenmiş kalkarız.

Canım benim geçmiş olsun sarımsak ye düşmüyor mu hep stresten yiyoruz işte
Geçmiş olsun canım. Stres neler yapıyor vücudumuza daha göremediğimiz. Rabbim sağlık sifa versin hepimize.
Bugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu
afiyet olsun kokorece bayılırım
. Aslında senin gibi bir gün yesem ya da.bir hafta daha mi hızlı kilo veririm diye düşünüyorum. Sen çok sabırlı bir insansın bence maşallah ben psikolojik olarak onları yersem doymam hemen acikirmisim gibi geliyor. :nazar::nazar:
Bende bugün garip bir gün geçirdim.
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
1 ceviz biraz peynir.

Öğlen 3 kasik yoğurt ve cin biberi ve limon suyu

Akşam
Kalp kavurma ve salata bol yeşillik.

Öğlen dışarı çıkacaktık doktora gecistirdim. Açlık hissetmedim ama enerjikte değildim. :KK12:

Şöyle 2 ila 3 saat boş boş yatıp hayal kurmak istiyorum ya da uyumak sessizlikte öyle yorgunum ki. Allah rahatlık versin size.iyi geceler.

Canım benim geçmiş olsun sarımsak ye düşmüyor mu hep stresten yiyoruz işte
Sağol canım teşekkür ederim . sarımsak yemeye korkuyorum kulaklarımda sorun var sarımsak yeme demişti berisi.
Ya vertigo ya da menuere sorun.acillik olmuştum mide bulantısı kusma ve baş dönmesi tarzı bir dengesizlikle.
Allahım şifa ver tüm hastalıklarımıza bize ve yavrularımıza.

Geçmiş olsun canım. Stres neler yapıyor vücudumuza daha göremediğimiz. Rabbim sağlık sifa versin hepimize.
. Aslında senin gibi bir gün yesem ya da.bir hafta daha mi hızlı kilo veririm diye düşünüyorum. Sen çok sabırlı bir insansın bence maşallah ben psikolojik olarak onları yersem doymam hemen acikirmisim gibi geliyor. :nazar::nazar:
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
1 ceviz biraz peynir.

Akşam

Öğlen dışarı çıkacaktık doktora gecistirdim. Açlık hissetmedim ama enerjikte değildim. :KK12:

Şöyle 2 ila 3 saat boş boş yatıp hayal kurmak istiyorum ya da uyumak sessizlikte öyle yorgunum ki. Allah rahatlık versin size.iyi geceler.
Sağol canım teşekkür ederim.evet fazla yememiz hep psikolojik. İnşallah şifa verir Rabbim.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menülerin.kayısı yimemişsin.
Sana da geçmiş olsun canım , dr a kendin için mi gittin?

Kızlar akşam o kadar çok yedim ki şiştim resmen.yemeğin arkasından büyük miktarlarda kaçamak yaptım.
Akşam yemeğim
1 tabak pazı kavurma
Çoookkk fazla mercimek kısırı
Boll salata
Roka
Ardından küçük kase kavrulmuş kabak çekirdeği
Büyük bir kase çiğ yerfıstığı
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sersemlik var galiba yediğim miktarlar fazla olunca tuz yüklemesi oldu vücudumda.ee az yersen az çok yersen çok tuz almış oluyorsun haliyle.
Sizler nasılsınız kızlar?

Kızlar akşam o kadar çok yedim ki şiştim resmen.yemeğin arkasından büyük miktarlarda kaçamak yaptım.
Akşam yemeğim
1 tabak pazı kavurma
Çoookkk fazla mercimek kısırı
Boll salata
Roka
Ardından küçük kase kavrulmuş kabak çekirdeği
Büyük bir kase çiğ yerfıstığı
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sersemlik var galiba yediğim miktarlar fazla olunca tuz yüklemesi oldu vücudumda.ee az yersen az çok yersen çok tuz almış oluyorsun haliyle.
Sizler nasılsınız kızlar?
Günaydın canım burada internet sorunlu ancak girdim yazıyorum şükür bugün iyiyim bende hergün akşam diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama spor yapıcam yok uyanıyorum tekrar yatıyorum terminale gitmek için minibüse biniyorum ki 30 dk yol sabahları yürümek lazım

Sabah
2 yumurta
5 zeytin
1 ceviz biraz peynir.

Akşam

Bende senin yumurta yemene bayılıyorum sağol Allah razı olsun bugün yeni aldığım pantolonu giydim felaket kalça kısmım nefret ettim kendimden

Günaydın canım burada internet sorunlu ancak girdim yazıyorum şükür bugün iyiyim bende hergün akşam diyorum sabah yürüyerek ineceğim akşama spor yapıcam yok uyanıyorum tekrar yatıyorum terminale gitmek için minibüse biniyorum ki 30 dk yol sabahları yürümek lazım
Çok şükür canım , iyi olmana sevindim.
Evet yürümemiz lazım herşeye iyi geliyor

Back
X