Artık dur demem gerekiyordu

İftar menum
İki tabak et yemeği
Yarım tabak yeşil fasulye
Salata
Passtirma 4 dilim.
5 zeytin tuzsuz

Midem öyle sistiki kimildayacak halim kalmadı. Ama gece olduğu için. Yapacak birşey yok uyku saatimiz. Allah rahatlık versin cümlemize. Kendi kendime yazıyormuş gibi hissettim. Benim gunlugum sanki. @yenidencan da bebekle uğraşıyor kesin.

Miyav_su hasta misin nasılsın . ne yedin ne ictin canım hiç sesin çıkmadı bugün. Allah yardimcin olsun işler mi çok. Ben bugün 3 öğün yaptım. Sistim kaldım. Yorgunluktan da oluyorum. Bu karnima yatipuyuyacagim valla.

Herkese iyi geceler. Ben bugün dükkanı kapatayim. yenidencan ve Miyav_su yoldaslarim diyet kardeşlerim öpüldünüz

Keske doğaya yakın yasasak her yer bina. Emekli olunca yaşarız belki istek kalirsa
Kanayan yarama parmak bastın Canım bende hergün burada başkarcı diye bir yer var oradan müstakil ev bakıyorum yAda arsa Yenişehir'de var müstakil ev yanlız çok çürük binaları tripleks ve 300 bin gibi bir fiyat orayı yıkıp yaparsında işte tavuk horoz hayvana müsade etmezler site içinde

Günaydın canım dün burada internet çok yavaştı benimde paket dolmuş eve gittim diğer yeri yazarken uyumuşum bugünde eleman geliyor 2 sene önce çalışmıştık gecen Yıl eleman yoktu bu yıl kalabalık ve hırsız müşteri çok malzemelerime zarar veriyorlar

Bugün kızlar gaps uygun oil puiling yaptım ( ağızda yağ) çevirme umarım her sabah yaparım

Bu yöntemi kızlar illede Hindistan cevizi olucak diye bir şart Yok soğuk sıkım zeytinyağıda olur kızlar sonra arkasından 15 dk sonra ılık limonlu su içtim

Sabah ve öğlen menün çok güzel

Süpersin canım

Dün akşam yemeğim
Fırında mantar
Bollll cacık
1 tabek pazı kavurma
Kuru soğan
1 bardak tarçınlı süt
Saat 10 da yenen 1 kase kavrulmuş kabak çekirdeği

Sabah kahvaltım
5 cevizli klasik karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…