• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın canım dün burada internet çok yavaştı benimde paket dolmuş eve gittim diğer yeri yazarken uyumuşum bugünde eleman geliyor 2 sene önce çalışmıştık gecen Yıl eleman yoktu bu yıl kalabalık ve hırsız müşteri çok malzemelerime zarar veriyorlar
İyi canım sana yardımcı olur biraz rahatlarsin.

Dün akşam yemeğim
Fırında mantar
Bollll cacık
1 tabek pazı kavurma
Kuru soğan
1 bardak tarçınlı süt
Saat 10 da yenen 1 kase kavrulmuş kabak çekirdeği

Sabah kahvaltım
5 cevizli klasik karatay
Günaydın canım afiyet olsun sende benim gibi geç yemissin ama sabah tartildim 1.100 gr fazla geldim. Moralim bozuk. Geç iftar çok kötü oldu. Saat 9 du yemekten kalktığimizda. Çay faslı sonra. Nolcak bizim bu halimiz.

İftar menum
İki tabak et yemeği
Yarım tabak yeşil fasulye
Salata
Passtirma 4 dilim.
5 zeytin tuzsuz

Midem öyle sistiki kimildayacak halim kalmadı. Ama gece olduğu için. Yapacak birşey yok uyku saatimiz. Allah rahatlık versin cümlemize. Kendi kendime yazıyormuş gibi hissettim. Benim gunlugum sanki. @yenidencan da bebekle uğraşıyor kesin.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.açık hava da artısı tabi.
Bu hepimizin günlüğü canım tek başına ne zevki var.

Kanayan yarama parmak bastın Canım bende hergün burada başkarcı diye bir yer var oradan müstakil ev bakıyorum yAda arsa Yenişehir'de var müstakil ev yanlız çok çürük binaları tripleks ve 300 bin gibi bir fiyat orayı yıkıp yaparsında işte tavuk horoz hayvana müsade etmezler site içinde
İnşallah hayırlısıyla istediğin gibi bir evin olur canım.

Günaydın canım dün burada internet çok yavaştı benimde paket dolmuş eve gittim diğer yeri yazarken uyumuşum bugünde eleman geliyor 2 sene önce çalışmıştık gecen Yıl eleman yoktu bu yıl kalabalık ve hırsız müşteri çok malzemelerime zarar veriyorlar
İnşallah rahat ve bol kazançlı bir yaz geçirirsin canım.

Dün avakodo ve yoğurt yedim kayısılı sabahtan akşamda ablama gittim yine aynı menü kuru fasulye turşu ve salata
Afiyet olsun canım.sabah menün yeterli oluyor mu akşama kadar.

Bugün akşam için ciğer ve böbrek sote yaptım
Offf harika afiyet olsun şimdiden.

Günaydın canım afiyet olsun sende benim gibi geç yemissin ama sabah tartildim 1.100 gr fazla geldim. Moralim bozuk. Geç iftar çok kötü oldu. Saat 9 du yemekten kalktığimizda. Çay faslı sonra. Nolcak bizim bu halimiz.
Wc durumun nasıl canım.her zaman wc den sonra tartılıyorsan o da etkelemiş olabilir.
Ben de artık iftar vakti yiyorum. Bebek de uyumuş oluyor.
Hiç moralini bozma canım yarın sabah tantıda çok farklı bir rakam göreceksin
Geçen bir ara ben tartıda 2 3 gün içinde nerdeyse 4 kiloya yakın fark gördüm inan.

Doğum yapalı nerdeyse 1 yıl oldu.Hamileliğe zaten yüksek rakamlarla başladığım için hamilelik döneminde fazla kilo almama rağmen 110 ile doğuma gittim.2 hafta sonra 98 idim.Ne kadar sütü artıran şeylerin yiyecekler olmadığını bilsemde sütüm artsın diye ne bulursam yedim.Bulgur pilavları,kurabiyeler,kekler,helvalar ve tabi böylelikle 105-106 kiloya kadar çıktım.Çevremdeki insanlar artık yeme dedikçe ben daha fazla yemeye başladım.Baktım durum kötü sağlık sorunlarım vardı ve artmaya başladı.Ocak ayının 15 itibari ile artık karar verdim zayıflamam gerekiyordu hem sağlığım hem de artık fotoğraf karelerine sığmayan görüntüm için.Daha önce de yapıp beni hiç zorlamadığı için Karatay diyetine başladım.Başlarda kendimi fazla sıkmadım ve ara öğünler yaptım hem sütüm azalmasın hem de birden zorlanmayayım diye.Ara öğünlerde süt ve 1 avuç kuruyemiş yiyordum.Daha sonra ara öğünleri bıraktım.Bazen haftada 1 bazen 500gr verdiğim oldu.Hatta bazı haftalarda 1,5 kilo verdiğimi gördüğüm de oldu.Demekki bazen vücut su topluyordu.
Şuan güncel kilom değişiyor.Vücudumda sık sık kilo değişikleri oluyor.Bazen 2-3 gün içinde 3 kilo değişiklik görüyorum tartıda.O yüzden güncel kilomu şuan 95 olarak kaydediyorum.
Eğer yiyip içtiklerimi günlük olarak düzenli yazarsam daha çok motive olacağımı düşündüğüm için bu günlüğü açtım.İlkokuldayken de hep bir günlük tutmak istemiştim.1 haftadır düşünüyordum ama kısmet bu güneymiş.İnşallah bu günlük kaçamaksız devam eder.Sevgiler...
Hamilelige kaç kilo ile baslamistin canım. Umarım bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefledigin kiloya ulasirsin:)

Hamilelige kaç kilo ile baslamistin canım. Umarım bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefledigin kiloya ulasirsin:)
90 üzeri başlamıştım canım 92 93 civarıydı.
İnşallah canım.Allahım hepimize sağlık huzur versin.
Mesajınız için teşekkür ederim.
Var mı sizin de kilo sorununuz M msbd

90 üzeri başlamıştım canım 92 93 civarıydı.
İnşallah canım.Allahım hepimize sağlık huzur versin.
Mesajınız için teşekkür ederim.
Var mı sizin de kilo sorununuz M msbd
Ben en fazla kilolu halimle hamile kaldım malesef.bir yıl öncesine kadar 60 i aşmayan ben evlendikten sonra 74 kilo ile hamile kaldım. Endişe ediyorum kaç kilo alırım acaba diye.4 bucuk aylık hamileyim 4 kilo almışım bile şimdiden. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum ama bir taraftan da kilo nedeniyle içim huzursuz. Bakalım ne olacak :)

Ben en fazla kilolu halimle hamile kaldım malesef.bir yıl öncesine kadar 60 i aşmayan ben evlendikten sonra 74 kilo ile hamile kaldım. Endişe ediyorum kaç kilo alırım acaba diye.4 bucuk aylık hamileyim 4 kilo almışım bile şimdiden. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum ama bir taraftan da kilo nedeniyle içim huzursuz. Bakalım ne olacak :)
Hiç önemli değil canım bebeğin sağlıklı olsun kilo verilir elbet.
Ama gene de dikkat et şekerli ve hamurlu gıdalardan uzak durmaya çalış.sen durabeldin mi diye sorarsan hayır ama gene de kısıtladım aşırıya kaçmadım.
Kavrulmamış kuruyemişler hem seni tok tutar hem de bebeğe faydalıdır.süt ürünleri de aynı .
Pirinç ve patates tüketme bunların yerine bulgur kullanabilirsin.
Zaten drlar hamile bayana diyet olmaz der genelde.bakma sen kilo takıntılı doktorlara.
Protein bol tüket.et , balık , yumurta en ideal besinler hamilelikte ve tabi 2.sırada sebzeler.
Şanslısın yaz dönemi her sebzenin , meyvenin bol olduğu mevsim.bol etli sebze yemekleri tüket yanında salata cacıkla.

Hiç önemli değil canım bebeğin sağlıklı olsun kilo verilir elbet.
Ama gene de dikkat et şekerli ve hamurlu gıdalardan uzak durmaya çalış.sen durabeldin mi diye sorarsan hayır ama gene de kısıtladım aşırıya kaçmadım.
Kavrulmamış kuruyemişler hem seni tok tutar hem de bebeğe faydalıdır.süt ürünleri de aynı .
Pirinç ve patates tüketme bunların yerine bulgur kullanabilirsin.
Zaten drlar hamile bayana diyet olmaz der genelde.bakma sen kilo takıntılı doktorlara.
Protein bol tüket.et , balık , yumurta en ideal besinler hamilelikte ve tabi 2.sırada sebzeler.
Şanslısın yaz dönemi her sebzenin , meyvenin bol olduğu mevsim.bol etli sebze yemekleri tüket yanında salata cacıkla.
Zaten tatlı canım istemiyor hiç. İştahım da henüz açılmadı. Çok tsk ederim önerilerin icin:)

Wc durumun nasıl canım.her zaman wc den sonra tartılıyorsan o da etkelemiş olabilir.
Ben de artık iftar vakti yiyorum. Bebek de uyumuş oluyor.
Hiç moralini bozma canım yarın sabah tantıda çok farklı bir rakam göreceksin
Geçen bir ara ben tartıda 2 3 gün içinde nerdeyse 4 kiloya yakın fark gördüm inan.
İnşallah dediğin gibi olur canım. Bakalım kilom kaç olacak

Back