Arsız, meraklı, müdahaleci kv

Haftada 1-2 dedi. Bunu sormuştum. İzin günlerimde gitmem, sana ayırmak isterim diye de belirtmiştim. O da kabul etmişti.

Siz bu kayinvalide hep hayatınızda olacak şekilde evlenin bu adamla çünkü öylede olacak bence baştan kabul etmeli ya eşinizle hep bunun tartışmasını yapacaksınız ilerde ya hiç karismayacak çünkü oda bıkacak ona birşey yok çünkü yapılan size yapılacak yada kaynana ile geçinme püskürtme yöntemleri arayarak sinir olacaksiniz Hiç kimse de dengeyi kurduk tamam eminim diyemez bu konuda çünkü yaşlılık var gene gelir gene oturur evin ortasına bu nedenle hiç belli olmaz.Simdilik denge kuranların bile yarını belirsiz yani.Herkesin kayınvalidesi aynı demekte herkesin kocası aynı demek kadar saçma .Herkesin çocuk büyütme erkek adam yetiştirme fikri degisik .En ax defolusunu bulmak lazım eşinde kayinvalideninde

Haftada 1-2 dedi. Bunu sormuştum. İzin günlerimde gitmem, sana ayırmak isterim diye de belirtmiştim. O da kabul etmişti.
Haftada 1 bile çok da iki olursa bilemeyeceğim. Neyse benim travmalarım olduğundan çok yorum yapmayayım kimsenin günahına da girmek istemem. Eğitimli bir insansın dolayısıyla yaşının da çok küçük olmadığını varsayıyorum. Umarım en doğru şekilde ilerlersin. Hakkında hayırlısı olsun

Haftada bir iki çoooooook fazla. Bal börek kaynana olsa yine bana çok gelir

Nişanlına sor ben senin annenle görüşmeyi düşünmezsem ne dersin diye. Acaba ne tepki verecek ordan anlarsın evlenince olacakları. Haftada bi iki gideriz diyen adam hem de annesi böyle problemli olduğu halde böyle diyen basbayağı annecidir

haftada 2 de kendi ailenize gitseniz.
niye evleniyorsunuz ki o zaman. ev kurmaya masrafa gerek yok
siz kendi işinizi kendiniz halledin. mesela evi uzak tuttuğunuz için gelir kalırım demiş ya gülerek ay yok artık aynı şehirde yatılı misafirlikmi olur deseydiniz keşke.

Resmen göz yummuşsun, ne demek kavga etsem eşim neden idare etmedin der, bu nasıl bir saçmalık, bu şekilde mutlu olmanız imkansız, eşinizde iş yok ve siz de bile bile evlenmişsiniz, böyle adamlara biz kadınlar hayır demedikçe nesilleri tükenmiyor maalesef , tüm kadınlar rest çekse emin olun bu toplum bu halde olmazdı, sizin gibi idareci insanlar yüzünden bu herifler hala talep görüyor...

Ahhh ahhh o ilk seneler o kadar önemli ki eğer eşimi çat diye boşamaya kalkmasaydım benimki de dönemezdi annesinin kucağından. Halbuki evlenmeden önce benim için annesini ağlatmışlığı var. Benim hiç bir müdahalem ve böyle bir isteğim olmamasına rağmen. Öyle düşkündü yani bana her neyse kendileri bilirler. Şahsen ben çoğu konuda boşanmayı aklıma bile getirmem ama konu annesi olursa 2 dk düşünmem kendisi de tecrübe ettiği için mecburen adam olmak zorunda

Ben olsam açık konuşurum. Niyet okumak çok tehlikeli bir şey çünkü. Sonradan öyle düşünmüştüm böyle sanmıştım demeni istemem

dünyanın en hanımefendi, nahif, düşünceli kayınvalidelerinden birine sahibim. kendisini yıllardır tanıyorum. hatta eşime bir kere annenle aramız bozulursa yamuğu kesin ben yapmışımdır onu bil demiştim öyle bir kadın. nişan-düğün hiç bir alışverişimize gelmedi, sırf rahatsız etmemek için. iki torunu oldu çekine çekine geldi torun sevmeye. kendisini çok seviyorum kaç yıllık kızıyım artık ama aramızda hala bir mesafe vardır. eşim olmadan görüştüğümüz bir elin parmaklarını geçmez. nişanlıyken hele evlerine falan hiç gitmedim ailem olmadan. ne alaka neden gideyim? ailemle gittim, onları da ailecek ağırladık. ne kayınvalidemi ne kayınbabamı kimseyi aramam. Onlar da beni aramaz. Ancak bir şey olursa onun için ararız. Eşim konuşur, ya da çocuklarla falan hep birlikte konuşuruz.
siz çok fazla iç içe bir ilişki kurmuşsunuz. çok fazla görüşüyorsunuz, her şeylerinizde varlar. mesafeyi iyi ayarlamalısınız, hele böyle bir kayınvalideye karşı. tavır koyun demiyorum görüştüğünüzde gayet candan samimi davranın ama o mesafe her zaman olsun. Nasıl başlarsa öyle gider. Ayrıca haftada 2 kere görüşmek çok fazla. 2 haftada 1 ideal bence. Sürekli bir program yapın. Hayır demeyi bilin. Bugün evde dinlenmek istiyorum deyin. Ya da gittiğinizde kahvaltıya gidin yapıp çıkın şuraya gideceğiz diye. Gidip tüm gününüzü orada harcamayın. Ama bunların hiç birini de tavırla yapmayın. Mutluluklar.

Önemli olan nişanlın

İyi gözlemle anneci değilse uzağa gidersiniz he he der geçersin

Geçenlerde kayınvalidesi aynı böyle olan ve bu yüzden boşanmaya karar veren bir kadının konusu vardı burada. Hatırlayan varsa yorum yazarsa çok iyi olur hatta. Kocası annesini bir yerden sonra baskılayamadığı için 2 kez boşanmak zorunda kalmış ve en sonunda 3. Evliliğini yapmıştı şimdi 3.eşi olan konu sahibi de boşanmaya karar vermişti. Bu yolun ve bu tarz anneye sahip olanların sonu belli. Yine de siz bilirsiniz… Ve evet olaydaki kayınvalidenin hareketleri fazlaca sınırı aşmış ve belli ki kafadan hasta biri.

Arkana bakmadan kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…