alınmadım zaten canım korkmayın öyle bi huyum yok.hymarry iyim canım bugün gittim serdar beye çok iyi geçti slmnıda söyledim bebişte iyi çok şükür
a.s
selamımı da söyledin mi cidden kıııızzzdelikafadulden,hay Allahkaydirigubbakcemile3
Bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah tüm ahmileliğin böyle devam eder.
Hastaneye mi gittin,muayenehaneye mi?Söylediğim fiyatı mı aldılar?Nasıl buldun Serdar Beyi?
Sürecini bize anlatsana biraz,kendini tanıtsana bize hayatım?
cenycim ben de yüz üstü yatmayı çok severdim ama yapamıyorum,şimdi de karnım büyüdüğü için sırt üstü yatamaz oldum yani sanki yoğun bir gaz sancısı gibi ağrı veriyor bana.onun dışında sağa yatsam sağda altta kalan bebek kıpırdanmaya başlıyor,sola yatsam soloda altta kalan bebek kıpırdanmaya başlıyor.ben de herhalde birbirlerinin üzerine ağırlık yapıyordiye üzülüyorum gecem gündüzüm yok valla vicdan azabı çekiyorum.uyuyamaz oldum resmen..
evet söyledim niye şaşırdın sen söyle demedin mi?bende dediğini yaptım.hastaneye gittim 50tl aldılar.çok beğendim her yönüyle gerçekten mükemmel eşimde beğendi çok seçicidir kendisi de.mide bulantılarım çok oluyor benimde, kötüyüm ya sabahları boğulacam diye çok korkuyom.iyikide sormuşum size yoksa başka dr gidecektim çok sağolun
hymarry daha doğmadan uykusuz kaldık desene
wavy canım ıstesemde asla kusamam ben............ çok daha kotu aslında ...............ama yapamıyorum bazıları parmak takar rahatlar ben asla yapamam...............neyse bakalım canım ama bak torıd hakında bılgım oldu evet yaptırım bazı testlerı zatem doktoırum ısteyecektır..........cok yuksek değıl ama ılacım var hergun bakalım duşmuşmu dıyede baktırım bu arada........benım bıde kan depolarım sıfırlanmış durumdaydı ıkı aydır ılaç alıyodum sanırım doktoryum demır ve kan takvıyesı yapacak..............bu arada böle oldu bakalım hayırlısı canım çok sağolllllllll
kan demişsin de muallimcim yaa,kızlar size de söyleyeyim bir vesileyle kan vermeye gidiyorum damarıma takılan şırıngaya kan gelmiyor resmen.Bu sefer şırıngayı evirip çevirip her kan alımında canımı çıkarıyorlar yaa,kan mı yok bende?Doktor gyno-ferrosanol verdi ama bilemiyorum neden böyle:sm_confused:
kanım azmış,değerleri sınırda bulmuştu Serdar Bey ve ilaç yazmştı o kadar ama kan alma işlemlerimi eşimin hastanesinde bi hemşire yapar hep,beni azarlar bi de ne bu kansızlık,dalak ye,ciğer ye,kuru üzüm ye,pekmez ye diye..
Ama ben bunların hepsini bbböögh derecesinde sevmiyorum,miktarı azmış yani kanımıın,bu pek çok kez çıktı karşıma,inşallah bir sorun yaratmaz.Bunu bu sefer gittiğimde Serdar Beye sorucaktım ama yavruları görünce unuttumkaydirigubbakcemile3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?