• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ne dıyon canım ya...............ınş hayırlısı ama ıkız yada tek ols ınş..............arasıra bulantılar basladı ya ne bılm haftaya ınş gorucem canım...............merakımızda gıdecek..............

ay ne bileyim çok erken daha mide bulantısı.8.haftadan itibaren başlaması lazım.İnşallah en fazla ikizdir vallakaydirigubbakcemile3

Ben sırt üstü daha rahat ediyorum,karnımda şimdiden bayağı büyüdü tek gebeliğin 6 aylığı kadar vardır sizlerin nasıl??

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Benim de karnım çok büyük,şaşırıyorum.Geçen gün kuzenimle yanyana geldik.O 7 aylık hamile,vallahi bir onun karnına baktım bir benimkine.. ona yaklaşmaya az kalmış.kaydirigubbakcemile2

AY ŞÜKÜR kavuşturana sitede olupta yazamayan var mı yoksa ben varım. ay yazamadım bir türlü sürekli hata verdi.. Hymarry canım hoş geldin..
Angel canım bende de az az kanama oluyor. kılcal damarlarda hamilelikte genişlemeden kaynaklnan çatlamalar kanamalar normal karşılanıyor. ama çok şiddetli ve sürekli olursa doktorunla konuş sonuçta kan lazım bize:)))

el-muallim canım seninde benim gibi zor geçecek sanırım hamileliğin. başıma geldiği için sormak istiyorum tsh hormonlarına baktırdın mı değerler normal mi. tsh yapabiliyormuş bulantıları eğer ölçtürmediysen muahakkak ölçtür derim. Egeli senin içinde geçerli bu.. bir müsübet bin nasihattan üstünmüş valla yaşadım ve gördüm kizlar hiç düşünmediğiniz bişey mide bulabtısını tetikliyor..

hem çok kusan annenin bebişi Zeki olurmuş derlerkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım ben de çok mesaj yaptım bugün alıntılı mesajları reddeiyor almıyor site,uyu z olup bıraktığpım zamanlar oldu.
Kusan annelerin bebekleri zeki mi olurmuş?O zaman benimkiler çim kafa olcaklarkaydirigubbakcemile3,çünkü ne mide bulantısı yaşadım ne kusma,ne yapıcaz şimdi.Zorla mı kussam?delikafadulden

Evdeyim bugün,düz izin almıştım okuldan Bakırköy Devlette Serdar Beyin bizi ilettiği perinatoloğa gidecektik.Eşimin bir başka doktor arkadaşı bize randevu ayarlayacaktı.Bugün gittik ve adam şehir dışındaymış sinir oldum,Mehmet Beye gideceğim dedim,eşim ısrarla reddediyor.Kaldım evde böyle.Daha iki hafta okul devam edecek,bir daha da izin alamam bu zamanda,ne yapacağım bilmiyorum wavy..

AY ŞÜKÜR kavuşturana sitede olupta yazamayan var mı yoksa ben varım. ay yazamadım bir türlü sürekli hata verdi.. Hymarry canım hoş geldin..
Angel canım bende de az az kanama oluyor. kılcal damarlarda hamilelikte genişlemeden kaynaklnan çatlamalar kanamalar normal karşılanıyor. ama çok şiddetli ve sürekli olursa doktorunla konuş sonuçta kan lazım bize:)))

el-muallim canım seninde benim gibi zor geçecek sanırım hamileliğin. başıma geldiği için sormak istiyorum tsh hormonlarına baktırdın mı değerler normal mi. tsh yapabiliyormuş bulantıları eğer ölçtürmediysen muahakkak ölçtür derim. Egeli senin içinde geçerli bu.. bir müsübet bin nasihattan üstünmüş valla yaşadım ve gördüm kizlar hiç düşünmediğiniz bişey mide bulabtısını tetikliyor..

kaydirigubbakcemile3Ay çok güldürdün beni wavy.Vallahi bu iş kusmaya bağlıysa,benimkiler oturan top olacak demek ki kaydirigubbakcemile3 .Ben hiç kusmadım ki.....kaydirigubbakcemile2

Evdeyim bugün,düz izin almıştım okuldan Bakırköy Devlette Serdar Beyin bizi ilettiği perinatoloğa gidecektik.Eşimin bir başka doktor arkadaşı bize randevu ayarlayacaktı.Bugün gittik ve adam şehir dışındaymış sinir oldum,Mehmet Beye gideceğim dedim,eşim ısrarla reddediyor.Kaldım evde böyle.Daha iki hafta okul devam edecek,bir daha da izin alamam bu zamanda,ne yapacağım bilmiyorum wavy..

canım aslında mehmet bey çok iyi bi doktor ama işte bvi tahmininde yanılması eşini soğuttu. ama inat etmese aslında çünkü bi daha izin alamazsan ne zaman gideceksiniz ki.. bunu söyledinmi izin alamam gecikiriz diye..

offf söyledim,söylüyorum,yok arakdaşım kabul etmiyor.Neyse aradan biraz zaman geçsin de bakıcaz artık.Ya okuldan bi şekilde ayrılmış olacağım ya da bi ara kandırıp eşimi yine Mehmet Beye gidicez.Bakalım..benneyaptımki

sen nasılsın wavycim,bebişler nasıl?Dünmü göründün Serdar Beye,sonuçlarını ne zaman göstermeye gittin?

kızlar sadece ikiz annelerini mi alıyorsunuz aranıza acep.benimki tek beni de buraya alın desem....

bılemıyorum canım ama ıkı gundur ıyı değılım ama benım bı huyum var mıde bulantısından olsemde asla çıkaramam.............yatarım zarla zorla gecer.............bakalım canım ınş çok devam etmez...........ama troıd dedın ya benım trıodım 4.5 yanı azcık yukesek zaten ılaç alıyorum hergun ...tekrar batırıcam dedı doktorum .....etkısı olabılırmı bak sen dedın dıye yokasa bılmıyodum sebep olabılecegını hayırlısı ınş başka bı sorunum olmasında razıyım yınede ...........ama kaç tane haftaya ınşşş bakıcaz sağol canım............rabbım cumlemıze kolaylık versın

doğacım olmaz ...................senı alamayız bak bende aradayım..........haftaya bellı ols ya burda ya ordayım....he he....opuyorumnanaktanzemuszemus

kızlar sadece ikiz annelerini mi alıyorsunuz aranıza acep.benimki tek beni de buraya alın desem....

aşkolsun canııım,o nasıl söz,hepimiz yavrularımız bekliyoruz,tek yada çiftkaydirigubbakcemile5..
Hoşgeldin aramızaabuyrunnnnnnnnn
Nasılsın canım?Hamileliğin ve bebeğin hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyüt inşallah..:nazar:

doğacım olmaz ...................senı alamayız bak bende aradayım..........haftaya bellı ols ya burda ya ordayım....he he....opuyorumnanaktanzemuszemus

tabi ki,sonuç ne olursa olsun burda beraber geçiriyoruz hamileliği kıslaaarr:içelim:

canım çok sağol şaka yaptım .............doğacım şaka canım.................burası guzel .......hamış kalınca napcaz canımız sıkılıyo sohbet lazım dımı tek cıft onemlı değılmış bak .............gel canım gel................

karnım acıkıyor sürekli yaaa..
Bu zamana kadar 5.5 kilo aldım.Asıl bundan sonra alıcam gibi.Zaten kiloluydum:kedi:

canım boşver ya ınş dogsunlar peşlerınde koştururken verecen zatennnnnnnnn...........evet asıl son ıkı ay alıyo ınsan..................bebekler ıyı ols . boşver canım.............

alınmadım zaten canım korkmayın öyle bi huyum yok.hymarry iyim canım bugün gittim serdar beye çok iyi geçti slmnıda söyledim bebişte iyi çok şükür

sen nasılsın wavycim,bebişler nasıl?Dünmü göründün Serdar Beye,sonuçlarını ne zaman göstermeye gittin?

canım dün yanına uğradım ama ameliyattaydı. ordaki kız not aldı biz tahlillere ekrandan bakar bildiririz dedi. göstermişler aradılar herşey yolunda diye . gerçi ben çoktan öğrenmiştim ya neyse:)))

hoşgeldin doğacımmm..sonuçta hepimiz hamişiz dimi:))

bılemıyorum canım ama ıkı gundur ıyı değılım ama benım bı huyum var mıde bulantısından olsemde asla çıkaramam.............yatarım zarla zorla gecer.............bakalım canım ınş çok devam etmez...........ama troıd dedın ya benım trıodım 4.5 yanı azcık yukesek zaten ılaç alıyorum hergun ...tekrar batırıcam dedı doktorum .....etkısı olabılırmı bak sen dedın dıye yokasa bılmıyodum sebep olabılecegını hayırlısı ınş başka bı sorunum olmasında razıyım yınede ...........ama kaç tane haftaya ınşşş bakıcaz sağol canım............rabbım cumlemıze kolaylık versın

el-muallim canım kusmak sandığın kadar kötü değil aslında kusmak troiti düşürüyormuş.. bence tutma içinde süt kolay çıkarmana neden olur hem mide asitinide azaltıyor daha rahat çıkarıyorsun. valla uzman oldum bu konuda. bence çıkarcak gibi olursan tutma çıkar. bide eğer imkanın varsa endokrin doktoruna görün. yakınında sağlık ocağı varsa git bütün testleri ücretsiz yapıyolar. testini yaptırıp ondan sonra endokrine gösterirsin böylece testleri bedavaya getirirsin. öbür türlü çok tutuyor..

14. haftaya kadar bebek annenin troitlerinden yararlanırmış. 14.haftadan sonra kendi troit bezleri oluşmaya başlarmış. o yüzden en önemli haftalar 14. haftaya kadar olan haftalarmış. ben bunları dün öğrendim ve doktorun paniği ile kendime kızdım nasıl bu kadar geciktirdim herşeyi bilirim bunu nasıl bilemedim diye..:olmaz:

Back