• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ben 8 haftalık oldum daha belli değil 12. haftada belki ayrıntılı usmde belli olur.seninkiler ikiz bence inş sende sağlıklı bi şekilde görürsün bebişlerini. beklemek çok zor dimi ben ölüyordum resmen.kese kalp derken zaman geçiyor aslında şimdi bir ay beklicem ben tekrar görmek için.neyse bebişim sağlıklı olsunda beklerim dimi çok bekledik zaten bugünleri görmeyi rabbim nasip etti ya çok şükür .

senın ensıon adet tarıhın ne.............aramızda çok yok o zanman ben 5 mayıs...............sanırım 7.haftanın ıçındeyım ....beklemek zor tabı .............aslında hep derım eve buı ultrason alalım dıye ............opuyorumnanaktan

senın sekız dolmuş dokuzun ıçındesın................dogacım hadı arkandayım.................ınş guzel gecer hamışlık................herkese guzel gecelerrrrrrrrrrrr

arkadaşlar günaydın.size bişey sormak istiyoqum dün doktora gittim.geçen tüp bebek merkezinde doktor 9+1 demişti dünki doktor 9+3 dedi ama aradan 5 gün geçti.ama o zaman biri 23 milim biri 25 ti.dünde biri 28 biri 26 çıktı.büyümüş ama neden haftası böle çıktı.doktor belki ultrason arasındaki farktandır önemli olan kalbi ve atıyor sağlıklı dedi ama içime kurt düştü yinede

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakım kızlar benım kılomu dengede tutmam için ne yapmam gerekıyo daha 21.haftada toplamda 10 kg.ı geçtm canım çok sıkılıyo seker,tuz,kepek ekmek ,galete denemdeiğim şey kalmadı önerisi olan varsa beklerım...

kıslar arada aralık anneleri bölümüne bakıyorum. benimle aynı haftada olanların hatta benden daha geri olanlar bile bebişlerinin cinsiyetini biliyor. acep tek bebek olduğunda daha çabukmu tahmin ediliyorCADIARZU

Tülay canım çokmu yiyorsun peki. genelde doktorlar az az sık aralıklarla yiyin diyolar. eğer yemen fazla değil ve kilo alıyorsan. belki bebişlerin suyu falandır ağır çeken he ne dersin. doktorun ne diyor bu duruma. aslında dikkat etmek lazım çünkü asıl son aylarda hem bebiş hem bizler kilo alıcaz..ama işte az yiyincede insan vicdan azabı çekiyor bıcırıkları açmı bırakıyorum diye:(

ya ben dayanayım diyorum dayanamıyorum açlığa.daha 11 haftaya yeni girdim ben ama şu var daha öncedende kiloluyum o yüzden bünye sağlam alıyor off yaa

ya arkadaşlar takmayın yaaaaaaaaaaaaa...bebıler doğsun peşlerınde koşar verırız ya.......bıraz hamırışını kesın ..takmayın ınş sonra beraber yuruyuşler yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

Arkadaşlar geçen hafta çok kötü grip olmuştum eser olarak öksürük kaldı arada bir gıcık tutuyor öksürüyorum karnımı tutuyorum öksürürken ama bebeklere bişey olcak diye çok korkuyorum...Bişey olur mu acaba?

kıslar arada aralık anneleri bölümüne bakıyorum. benimle aynı haftada olanların hatta benden daha geri olanlar bile bebişlerinin cinsiyetini biliyor. acep tek bebek olduğunda daha çabukmu tahmin ediliyorCADIARZU

Canım bende yarın 15. haftaya giriyorum inş.En son 10 gün kadar oldu doktora gideli,benimki de belli değildi.temmuzda randevum var.İnşallah o zaman öğreniriz.

Back