ne dıyon canım ya...............ınş hayırlısı ama ıkız yada tek ols ınş..............arasıra bulantılar basladı ya ne bılm haftaya ınş gorucem canım...............merakımızda gıdecek..............
Ben sırt üstü daha rahat ediyorum,karnımda şimdiden bayağı büyüdü tek gebeliğin 6 aylığı kadar vardır sizlerin nasıl??
AY ŞÜKÜR kavuşturana sitede olupta yazamayan var mı yoksa ben varım. ay yazamadım bir türlü sürekli hata verdi.. Hymarry canım hoş geldin..
Angel canım bende de az az kanama oluyor. kılcal damarlarda hamilelikte genişlemeden kaynaklnan çatlamalar kanamalar normal karşılanıyor. ama çok şiddetli ve sürekli olursa doktorunla konuş sonuçta kan lazım bize:)))
el-muallim canım seninde benim gibi zor geçecek sanırım hamileliğin. başıma geldiği için sormak istiyorum tsh hormonlarına baktırdın mı değerler normal mi. tsh yapabiliyormuş bulantıları eğer ölçtürmediysen muahakkak ölçtür derim. Egeli senin içinde geçerli bu.. bir müsübet bin nasihattan üstünmüş valla yaşadım ve gördüm kizlar hiç düşünmediğiniz bişey mide bulabtısını tetikliyor..
hem çok kusan annenin bebişi Zeki olurmuş derlerkaydirigubbakcemile5
Evdeyim bugün,düz izin almıştım okuldan Bakırköy Devlette Serdar Beyin bizi ilettiği perinatoloğa gidecektik.Eşimin bir başka doktor arkadaşı bize randevu ayarlayacaktı.Bugün gittik ve adam şehir dışındaymış sinir oldum,Mehmet Beye gideceğim dedim,eşim ısrarla reddediyor.Kaldım evde böyle.Daha iki hafta okul devam edecek,bir daha da izin alamam bu zamanda,ne yapacağım bilmiyorum wavy..
AY ŞÜKÜR kavuşturana sitede olupta yazamayan var mı yoksa ben varım. ay yazamadım bir türlü sürekli hata verdi.. Hymarry canım hoş geldin..
Angel canım bende de az az kanama oluyor. kılcal damarlarda hamilelikte genişlemeden kaynaklnan çatlamalar kanamalar normal karşılanıyor. ama çok şiddetli ve sürekli olursa doktorunla konuş sonuçta kan lazım bize:)))
el-muallim canım seninde benim gibi zor geçecek sanırım hamileliğin. başıma geldiği için sormak istiyorum tsh hormonlarına baktırdın mı değerler normal mi. tsh yapabiliyormuş bulantıları eğer ölçtürmediysen muahakkak ölçtür derim. Egeli senin içinde geçerli bu.. bir müsübet bin nasihattan üstünmüş valla yaşadım ve gördüm kizlar hiç düşünmediğiniz bişey mide bulabtısını tetikliyor..
hem çok kusan annenin bebişi Zeki olurmuş derlerkaydirigubbakcemile5
kızlar sadece ikiz annelerini mi alıyorsunuz aranıza acep.benimki tek beni de buraya alın desem....
doğacım olmaz ...................senı alamayız bak bende aradayım..........haftaya bellı ols ya burda ya ordayım....he he....opuyorumnanaktanzemuszemus
sen nasılsın wavycim,bebişler nasıl?Dünmü göründün Serdar Beye,sonuçlarını ne zaman göstermeye gittin?
kızlar sadece ikiz annelerini mi alıyorsunuz aranıza acep.benimki tek beni de buraya alın desem....
bılemıyorum canım ama ıkı gundur ıyı değılım ama benım bı huyum var mıde bulantısından olsemde asla çıkaramam.............yatarım zarla zorla gecer.............bakalım canım ınş çok devam etmez...........ama troıd dedın ya benım trıodım 4.5 yanı azcık yukesek zaten ılaç alıyorum hergun ...tekrar batırıcam dedı doktorum .....etkısı olabılırmı bak sen dedın dıye yokasa bılmıyodum sebep olabılecegını hayırlısı ınş başka bı sorunum olmasında razıyım yınede ...........ama kaç tane haftaya ınşşş bakıcaz sağol canım............rabbım cumlemıze kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?