Bu arada burada kilo ve bebeklerin cinsiyet tahmini ile ilgili kaynatmalar olmuş.
Normalde de kilo alımı tek gebeliklerde 12-ikizlerde 16 kilo normal ve ideal olarak kabul ediliyor.Bunu dışındakilere dikkat etmek lazımmış.Ben de bu zamana kadar 5.5 kilo aldım,ama normalde de kiloluydum bu yüzden dikkat etmek lazım..
wavy neden benim bebeklerin cinsiyetleri akran hamilelere göre belli değil demişsin,yavrun sen benden hiç mi ibret almadınkaydirigubbakcemile3,ben erkenden öğrendim de ne oldu,döndüler yavrular.Boşverin bilmeseniz daha iyi.En azından sabredip ilerleyen zamanlarda öğrenirseniz bu çok daha kalıcı ve doğru bir tespit oluyor.Bu yüzden sen onlara bakma wavy cim,sabret,en kesinini öğrenirsin inşallah..
boşveeer canım.Bu son gidişim de Serdar Beye Mehmet Beyle ilgili neden yanışdığını sordum.O onunla da konuşmuş sanırım,kesin konuşmamalıydın diye,sanırım sen de Serdar Bey tarafından gönderişlmiş biri olarak,kesin konuşulmama talimatına uyulanlardansın.
Ama böylesi gerçekten daha doğru bence.Çünkü eğer sana birşey söylese de sonradan dönse geçekten o ana kadar öğrenemediğin bir halden daha kötü oluyorsun.Merakını ve hevewsini çok iyi anlıyorum fakat gerçekten her şeyde bir hayır var.O cinsiyetlerini kesin olarak öğrenenlerin de cinsiyetleri her an dönebilir inan buna,onlarda da bunu paylaşacaklar olacak göreceksin..
Arkadaşlar geçen hafta çok kötü grip olmuştum eser olarak öksürük kaldı arada bir gıcık tutuyor öksürüyorum karnımı tutuyorum öksürürken ama bebeklere bişey olcak diye çok korkuyorum...Bişey olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?