• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

a.s
alınmadım zaten canım korkmayın öyle bi huyum yok.hymarry iyim canım bugün gittim serdar beye çok iyi geçti slmnıda söyledim bebişte iyi çok şükür

selamımı da söyledin mi cidden kıııızzzdelikafadulden,hay Allahkaydirigubbakcemile3
Bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah tüm ahmileliğin böyle devam eder:nazar:.
Hastaneye mi gittin,muayenehaneye mi?Söylediğim fiyatı mı aldılar?Nasıl buldun Serdar Beyi?
Sürecini bize anlatsana biraz,kendini tanıtsana bize hayatım?

anladım wav cim,iyi bari,sorun yok yani,maşallah:nazar:
herşeyi nasıl bilebilirz ki tabi ki bilemediğimzi şeyler olucak,bak kimin aklına gelir ki o bulantıarın tiroidini düşürmüş olsun,şaştım yani,ben okudukça sordukça duydukça neler neler öğreniyorum daha..

wavy canım ıstesemde asla kusamam ben............ çok daha kotu aslında ...............ama yapamıyorum bazıları parmak takar rahatlar ben asla yapamam...............neyse bakalım canım ama bak torıd hakında bılgım oldu evet yaptırım bazı testlerı zatem doktoırum ısteyecektır..........cok yuksek değıl ama ılacım var hergun bakalım duşmuşmu dıyede baktırım bu arada........benım bıde kan depolarım sıfırlanmış durumdaydı ıkı aydır ılaç alıyodum sanırım doktoryum demır ve kan takvıyesı yapacak..............bu arada böle oldu bakalım hayırlısı canım çok sağolllllllll

a.s

selamımı da söyledin mi cidden kıııızzzdelikafadulden,hay Allahkaydirigubbakcemile3
Bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah tüm ahmileliğin böyle devam eder:nazar:.
Hastaneye mi gittin,muayenehaneye mi?Söylediğim fiyatı mı aldılar?Nasıl buldun Serdar Beyi?
Sürecini bize anlatsana biraz,kendini tanıtsana bize hayatım?

evet söyledim niye şaşırdın sen söyle demedin mi?bende dediğini yaptım.hastaneye gittim 50tl aldılar.çok beğendim her yönüyle gerçekten mükemmel eşimde beğendi çok seçicidir kendisi de.mide bulantılarım çok oluyor benimde, kötüyüm ya sabahları boğulacam diye çok korkuyom.iyikide sormuşum size yoksa başka dr gidecektim çok sağolun

wavy canım benimde troid hastalığım vardı iki sene önce tedavi oldum geçti bugün söyledik serdar beye onunda tahlilini istedi ya yine çıkrsa bişe olurmu korktum şimdi valla

doğa canım tiroitin olması değil bişey yapmamak tehlikeli. yani troit problemi çıkarsa ilaçla dengeliyolar hiç bi sorun olmuyor. olsa bende olurdu annemde ileri derece guatr var. maşallah turp gibiyim. sen gerekeni yap için rahat olsun bitanem.. bu arada sanada söhyliyim yakında sağluık ocağı varsa ordq yaptır testlerini gebelik kaydı yaptırınca istiyolar zaten hastaneye dünya para bayılma :))) ben dün valla acil acil diyince hemen yaptırdım testleri 3 teste 150 tl ödedim. sağlık ocağında tsh ler ve tüm kan sayımını bedavaya yapmışlardı.. bu arada serdar bey dicekki vay beee netten yönlendiriliyorum refere ediliyorum:)) bize komisyon vermesi lazım dimi hümeyra:)).

ayyy kıslar bu arada evden çalışmaya başladım bugünde iyiyim diye işlere yoğunlaştım ayy valla ambele oldum yawww...

el muallim canımm nidemek burda paylaşım için varız dimi:))

cenycim ben de yüz üstü yatmayı çok severdim ama yapamıyorum,şimdi de karnım büyüdüğü için sırt üstü yatamaz oldum yani sanki yoğun bir gaz sancısı gibi ağrı veriyor bana.onun dışında sağa yatsam sağda altta kalan bebek kıpırdanmaya başlıyor,sola yatsam soloda altta kalan bebek kıpırdanmaya başlıyor.ben de herhalde birbirlerinin üzerine ağırlık yapıyordiye üzülüyorum gecem gündüzüm yok valla vicdan azabı çekiyorum.uyuyamaz oldum resmen..

hymarry daha doğmadan uykusuz kaldık desene

evet söyledim niye şaşırdın sen söyle demedin mi?bende dediğini yaptım.hastaneye gittim 50tl aldılar.çok beğendim her yönüyle gerçekten mükemmel eşimde beğendi çok seçicidir kendisi de.mide bulantılarım çok oluyor benimde, kötüyüm ya sabahları boğulacam diye çok korkuyom.iyikide sormuşum size yoksa başka dr gidecektim çok sağolun

Yok söylediysen iyi canım,adam diycek bu karı taktı bana taktıdelikafadulden:roflol:,dimi wavycim.Adam televizyonlarda bilmem nerelerde e nede olsa meşhur adam,ama hak etmiyor mu yani,şaka bir yana ben kendisine çok duacıyım.
Komisyon uygular belki biz çalışmaya devam edelim dealkisalkisalkisyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

hymarry daha doğmadan uykusuz kaldık desene

valla uykususuzm.Bugün evdeydim mayka gibi erkenden uyanıyorum,gündüz biraz kestireyim dedim sağa yatıyorum sağdaki gıdıklıyor,sola yatıyorum soldaki,kalktım rahatsız oluyorlar herhelde deyip ne yapayım.Allah kolaylık versin vallaamirmirmirmir

wavy canım ıstesemde asla kusamam ben............ çok daha kotu aslında ...............ama yapamıyorum bazıları parmak takar rahatlar ben asla yapamam...............neyse bakalım canım ama bak torıd hakında bılgım oldu evet yaptırım bazı testlerı zatem doktoırum ısteyecektır..........cok yuksek değıl ama ılacım var hergun bakalım duşmuşmu dıyede baktırım bu arada........benım bıde kan depolarım sıfırlanmış durumdaydı ıkı aydır ılaç alıyodum sanırım doktoryum demır ve kan takvıyesı yapacak..............bu arada böle oldu bakalım hayırlısı canım çok sağolllllllll

kan demişsin de muallimcim yaa,kızlar size de söyleyeyim bir vesileyle kan vermeye gidiyorum damarıma takılan şırıngaya kan gelmiyor resmen.Bu sefer şırıngayı evirip çevirip her kan alımında canımı çıkarıyorlar yaa,kan mı yok bende?Doktor gyno-ferrosanol verdi ama bilemiyorum neden böyle:sm_confused:

kan demişsin de muallimcim yaa,kızlar size de söyleyeyim bir vesileyle kan vermeye gidiyorum damarıma takılan şırıngaya kan gelmiyor resmen.Bu sefer şırıngayı evirip çevirip her kan alımında canımı çıkarıyorlar yaa,kan mı yok bende?Doktor gyno-ferrosanol verdi ama bilemiyorum neden böyle:sm_confused:

canım bilmiyom ki h,ç başıma gelmedi.. damarını bulamamış olamazlar dimi:sm_confused: kan değerlerin ne peki kansızlık var mı? ama varsada hiç kanın yok değildir ya. ne diyor kanını alanlar bu konuya bi yorum yapmıyolar mı:(

kanım azmış,değerleri sınırda bulmuştu Serdar Bey ve ilaç yazmştı o kadar ama kan alma işlemlerimi eşimin hastanesinde bi hemşire yapar hep,beni azarlar bi de ne bu kansızlık,dalak ye,ciğer ye,kuru üzüm ye,pekmez ye diye..
Ama ben bunların hepsini bbböögh derecesinde sevmiyorum,miktarı azmış yani kanımıın,bu pek çok kez çıktı karşıma,inşallah bir sorun yaratmaz.Bunu bu sefer gittiğimde Serdar Beye sorucaktım ama yavruları görünce unuttumkaydirigubbakcemile3.

canım ya..............inş gecer benımde öle.............tekrar yaptırıcam tahlıllerımı.............canım bak sana cıok lazım demır bebeklerbuyuyooo............daha onemlı............yoksa zayıf dusersın doğumdan sonra..............ama zorda gelsre pekmez uzum ye............cığerı bende hıç yemem...........

kanım azmış,değerleri sınırda bulmuştu Serdar Bey ve ilaç yazmştı o kadar ama kan alma işlemlerimi eşimin hastanesinde bi hemşire yapar hep,beni azarlar bi de ne bu kansızlık,dalak ye,ciğer ye,kuru üzüm ye,pekmez ye diye..
Ama ben bunların hepsini bbböögh derecesinde sevmiyorum,miktarı azmış yani kanımıın,bu pek çok kez çıktı karşıma,inşallah bir sorun yaratmaz.Bunu bu sefer gittiğimde Serdar Beye sorucaktım ama yavruları görünce unuttumkaydirigubbakcemile3.

canım eğer şeker sorunun yoksa ve yiyebiliyorsan en azından sabah akşam bi kaşık pekmez ye o da kan yapar..bence ilk randevunda serdar beyle paylaş belki takviye falan yapar..gerçi insan unutuyor ben geçen randevu almadan çıkmış gelmişim:))kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar,işin öneminin farkındayım ama işte gerekeni yemek konusunda çok isteksizim.
Aslında bir küçük defterim var ona not alıyorum herşeyi de o gün unutmuşum yine.
Serdar Beye diyorum ki,önce konuşalım şikayetlerimi dile getireyim ondan sonra bebeklere bakalım,çünkü bebeklere bakıp ondan sonra şikayetleri söylemek gerekince bebekleri yeni gördüğümden ayaklarım havada oluyor,daha da aklıma bişey gelmiyor,olduuuu diyerek ağzım kulaklarımda ayrılıyorumopuyorumnanaktan,sonra aklıma geliyor işte.ınşallah yine not alayım.
Bu arada bu doktora ulaşamayınca tabi Serdar Beyin muayenesi kaldı yine,ben bir ara Mehmet Beye kaçarım yaa:kedi:

kıslar ben işleri bitirdim bende bittim valla.. artık paydos ediyom. biraz uzanacağım telefon kulağıma yapıştı pc başında ds çok kaldım. bir ara bağlanırım yine..

ben geldim yine kısacık bi süre için. yaw kapasamda aklım kalıyor acep ne kaynattılar diyomkaydirigubbakcemile3

kızlar yarın serdar bey tv programına çıkacakmış izleyin ama hangi kanalda bilmiyom.sedadadır kesin

Back