Canım ben iyiyim,sen nasılsın?Benim alışveriş yaptığım yer Sefaköyde ara sokakta bir yer.Herşey çok ama çook uygun,hepsi Kanz kalitesi.Yani normalde 45-50 liralık mağaza ürünlerini ordan 10 liraya alabiliyorsun öyle işte.Nerede oturduğunu tam bilmiyorum ama şöyle en fazla 100-150 liraya iç-dış peeek çok paröayı bir seferde alabilrisin.Biz ailenin bütün çocuklarını ordan giydiririz.Aslında buluşsak ilerleyen zamanda birgün beraber gidebiliriz canım:dance::dance:.Sen cinsiyetleri bi öğren inşallah:1rolleyes:a.s
Merhaba incisu..
Öncelikle aramıza hoşgeldiin.Hamileliğin ve bebeklerim hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah..
Canım ben de İstanbuldayım.Ve burda Beşiktaş Fulyada çoook iyi dalında uzman bir Perinatologda ense kalınlığı ölçümümü yaptırtmıştım.Belki bir saat usg ile üzerimde uğraşmıştı sağolsun.Burda başka bir arkadaşa da tavsiye etmiştim o doktoru,o da gidip çook memnun kalmıştı.
İkinci ayrıntılı usg yi ben de Bakırköy Devlet Hastanesinde biz uzman doktora yaptıracağız.Sen devlettemi kararsız kaldın?
Maşallah yaşına göre kocaman evladın var,ne mutlu sana,biz bi daha ne zaman yaşarız bu güzel günleri bilmiyorum,o yüzden tadını çıkaralım diyorum:1rolleyes:
Başına gelenlere üzüldüm,muhakkak ki bir hayrı vardır.Allah yavrunu bağışlasın.Bir zamanı vardır diyelim.En son ne zaman tüp ebebk denemsi yaptırdınız?Tüp bebek denemesinde size bir teşhis koyulmamışmıydı,çok ilginç:sm_confused:
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Çok istiyorsanız ve imkan da varsa tekrar dene derim canım.İnşallah zamanaı yaklaşmıştır.Senin için dua edelim.Yavrunu benim için öp canıma.s.
merhaba canım bende aranıza katılmaktan mutlu oldum
benım dr um bakırkoyde ozel muayenehaneye gıdıyorum.
dr um saolsun cok ılgılı benımle
dr um herhangı bı sorunum olmadıgını ama teyıd amaclı benı perinatolojiye gonderecegını söyledı.bunun ıcınde ozele gıdıp 300 lira verme.bakırkoy ssk da bu alanda uzman dr arkadasının bana yrd edebılecegını soyledı.bu yuzden bende ozelı degılse ssk yı tercıh edıyorum tabi ssk dan numara alabılırsem.
ayıptır sorması canım sen nekadar odedın perınatologa
denılen kadar 300 lira varmı???
Canım iyiyim şükür.Senin dediğin yeri anladım.Zaten havaalanına yakın bir yerdeyim ben orası da yakın bana.İnşallah buluşuruz bir gün.Canım bir an önce izne ayrılırsın inş.Maşallah iyi çalışmışsın bu haftana dek.Ben de öğretmenim şu an çalışmıyorum,ve çok memnunum inan.Benim dinlenmeye çok ihtiyacım oluyor.Temmuzun 3.de randevum var.Hastaneye gidince iyice araştıracağız yenidoğan yoğun bakımı ve şartlarını.İnşallah uyar bize.Randevuya dek çok özleyeceğim bıcırlarımı,nasıl dayanacağım bilmem?Ama bu aralar çok sık girmiştik ultrasona,o vakte dek dinlensin kuzularım biraz.Başka ne hazırlıklar yaptın teyzesi sen yavruşlarına?
canim benim ben erken anne oldum cok sukurler olsunnnn valla ben enson mayista negatif sonucumu aldim canim bizim kan tahlilleri falan yapildi hepsi temiz cikti bizde sperm gelmedigi icin olamiyor ama tup bebege ragmen neden olmadigini bilmiyorum fisfisfis artik bakalim nasip esime tese uygulandi spermler bulundu ama iki defa denememe ragmen olmadi simdi bahcecide denicem ordada tese uygulanicak bakalim ne olucak artik ins benimde ikinci bebegim olur turkiyemin doktorlarina guveniyorum bakalim once rabbimin izniyle sonra doktorlarin cabasiyla tekrardan anne olucam insallahhagustosta denicem bakalim kendine iyi ak canim cevap yazdigin icin cok tesekkurler canim
Canım bakırkoy kadın doguma gıtsenızee...bı dene randevu alırsın belkı yarınaArkadaşlar canım çok sıkkınmirmirmirmir
Bugün devlet hastanesinde bir perinatoloğa gidecektik,bir hafta öncesinden eşimin bir doktor arkadaşı vasıtasıyla randvu almıştık sözde.Bu sabah aradım,doktor şehir dışındaymış,Ptesi gününe gidecekmişiz,İyi de ben okuldan zaten zar zor izin aldım.Şimdi tekrar nasıl izin alıcam ben offf yaaa...
Yapılan programın aksamasından nefret ederim,bir de işim zora girdi,inşallah bir hayır vardır..
Arkadaşlar canım çok sıkkınmirmirmirmir
Bugün devlet hastanesinde bir perinatoloğa gidecektik,bir hafta öncesinden eşimin bir doktor arkadaşı vasıtasıyla randvu almıştık sözde.Bu sabah aradım,doktor şehir dışındaymış,Ptesi gününe gidecekmişiz,İyi de ben okuldan zaten zar zor izin aldım.Şimdi tekrar nasıl izin alıcam ben offf yaaa...
Yapılan programın aksamasından nefret ederim,bir de işim zora girdi,inşallah bir hayır vardır..
kızlar medical parkta gecelik küvez parası 75 ytl basında duracak dr 50 ytl miş ben sordum
Arkadaşlar canım çok sıkkınmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?