• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Arkadaşlar canım çok sıkkınmirmirmirmir
Bugün devlet hastanesinde bir perinatoloğa gidecektik,bir hafta öncesinden eşimin bir doktor arkadaşı vasıtasıyla randvu almıştık sözde.Bu sabah aradım,doktor şehir dışındaymış,Ptesi gününe gidecekmişiz,İyi de ben okuldan zaten zar zor izin aldım.Şimdi tekrar nasıl izin alıcam ben offf yaaa...
Yapılan programın aksamasından nefret ederim,bir de işim zora girdi,inşallah bir hayır vardır..
canım sıkma canını bak sen sıkıldıkça bıcırıklarda sıkılıyor:( seni çok iyi anlıyorum bende planlarım bozulduğunda sinir olurum ama yapacak bi şey yok. her şer de bi hayır vardır derler. bak ben mide bulantılarımdan şikayetçiydim. ama mide bulantılarım sayesinde troit hormonlarım dengelenmiş tsh düşmüş. o yüzden içini rahat tut canımmm..herşey olacağına varır..:1hug:

günayyyydınnnnn zemuszemus bugün burun kanamsıyla kalktım şimdi biraz kesildi dr aradım dedi normal gebelikte cok sık olur eeee siz nasılsınızz

aman aman nazardan saklasın bencede mıde bulantuısıda çekılmıyo benımde ıkı gundur başladı ...........dun akşam sol kasığıma ınce ınce keskın sacı vurdu bı kaç kez korktum bıraz ama sonra geçtı .......normal dımı yada karpuz çok soğuktu ondanmı dedım neyse çok şukur bugun ıyıym rabım cumlemıze ıyılık versın...............hymary canım sıkma canını hayırlıısı ols.......zaten bıkaç hafta sonra ışın bıtecek tatıl olacaksın dımı............

angel cım burun kanaması sıcaktan mı acaba.........gercı evet bazen olabılıyomuş ama dıkkat et canım demır takvıyen vatdı dımı çok geçmış ols..............zaten havalar çok sıcak evde rahat ama sıcağı anlamıyorum

kaswa tatdlum ben antalyadayım ama bence bu bütün medicallerde böyledir fiyatlar standart degişilmiki basbakana biz gidek kızlar diyek bak sne 3 cocuk istiyodun biz sana bir cırpıda iki tene yapıcaz eee medicalide bedava yap diyek kaydirigubbakcemile4

kızlarrrr günaydınnnnnnnnn :)))

dün çok kustum ilaç kulanmamam rağmen ama inş bugün aynı şeyleri yaşamammm ....

canım sıkma canını bak sen sıkıldıkça bıcırıklarda sıkılıyor:( seni çok iyi anlıyorum bende planlarım bozulduğunda sinir olurum ama yapacak bi şey yok. her şer de bi hayır vardır derler. bak ben mide bulantılarımdan şikayetçiydim. ama mide bulantılarım sayesinde troit hormonlarım dengelenmiş tsh düşmüş. o yüzden içini rahat tut canımmm..herşey olacağına varır..:1hug:

aaaa canım benim wavycim yeni okudum o mesajını yaaaw,aaaa bakarm ısın Allahın hikmetine yaaa,dediğin gibi nasıl kötü bildiğin bi şeyde hayır çıkmış Allah Allaaaahh,ilk defa duydum yani.Maşallah,bugün de iyiymişsin,inşallah böyle devam eer canım benim,çok sağol:içelim:

aaaa canım benim wavycim yeni okudum o mesajını yaaaw,aaaa bakarm ısın Allahın hikmetine yaaa,dediğin gibi nasıl kötü bildiğin bi şeyde hayır çıkmış Allah Allaaaahh,ilk defa duydum yani.Maşallah,bugün de iyiymişsin,inşallah böyle devam eer canım benim,çok sağol:içelim:

Angel bende de çook olmamak kaydıyla burun kanaması oluyor.Doktor genişleyen damarlar dolayısıyla normaldir dedi.Sorun yok canım..

muallimcim canım bulantı için çok erken yaaa,üçüz mü kız yoksa senin bu kadar erken başladığına görefisfisfis

Canım bulantı bir olumlu belirti sayılmaz ki,olmadığında sorun olsun.Yani ben de hiç ama hiç bulantı yaşamadım çok şükür,bebeklerim bu zamana kadar gayet sağlıklılar çok şükür.Tam tersine güzel bir hamileik yaşıyorsun,yediğinin içtiğinin sıkıntısız tadına vasrıyorsun tabi.
Paranoyak olma tatlım,artık onlar seninlekaydirigubbakcemile5

GÜnaydın arkadaŞlar
nasılsınız bu gÜn. Kızlar ben dr. Sordum. Bu sırt ÜstÜ yatma konusunu. Rahat ettİĞİn sÜrece yatılabİlİr.sadece karnın Çok bÜyÜdÜĞÜnde yatamazmıŞsın. OmurİlİĞe baskı yaptıĞı İÇİn

Ben sırt üstü daha rahat ediyorum,karnımda şimdiden bayağı büyüdü tek gebeliğin 6 aylığı kadar vardır sizlerin nasıl??

ne dıyon canım ya...............ınş hayırlısı ama ıkız yada tek ols ınş..............arasıra bulantılar basladı ya ne bılm haftaya ınş gorucem canım...............merakımızda gıdecek..............

cenycim ben de yüz üstü yatmayı çok severdim ama yapamıyorum,şimdi de karnım büyüdüğü için sırt üstü yatamaz oldum yani sanki yoğun bir gaz sancısı gibi ağrı veriyor bana.Onun dışında sağa yatsam sağda altta kalan bebek kıpırdanmaya başlıyor,sola yatsam soloda altta kalan bebek kıpırdanmaya başlıyor.Ben de herhalde birbirlerinin üzerine ağırlık yapıyordiye üzülüyorum gecem gündüzüm yok valla vicdan azabı çekiyorum.Uyuyamaz oldum resmen..

Back