Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy hümuş hadi hayırlısı anam sen gir sonra bize anlat bilgili gidek degilmi cahil kalmıyak buyrunnnnnnnnn ay nelere bakılıcak ya resim cd vericekelrmi acaba bide su renki resim oluyo ya ondan mı sıra ona geldi ya bende basladı ateşleneme artık girine kadar basınızın etini yirim
ben aradım hemsıremı haftaya pazartesı gel dıyo..................daha beklıcemm yanı............hayırlısı ols ne yapalım............ınş daha rahat gorulsun dıye.............
canım ssk geciyo katkı payı 2 ytl yeni dogan ünitesi küvezi hepsi var ben konustum ama işte tuzlu oluyo ne yapalım ben fakülte arastıma cok kalabalık ya istemiyorum bide dogum için lara hastanesi düsünüyorum
olmuyo nsılsın................daha gıttınımı doktora canım
kızlar özel hastanelerde küvez parasını günlük olarak hesaplıyorlar o da çok pahalı. aman tongaya düşmeyin. ben ünv. hast. bir bayanla tanıştım. çocuğu 4,5 yaşında doğumu erken olmuş ist. nisa hast. de yaklaşık 1 ay kadar kuvezde kalmış. ve kaç sene önce 25 milyar para ödemişler. bizimkiler birde ikiz. onun için iyi hesap yapmak lazım