• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya arkadaşlar ne varsa devlette var yine bende üniv. düşünüyorum. ALLAH o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla. ha birde çocuk ünv. doğmazsa sağlam çocuk bölümüne almıyorlar. orada doğunca bütün takibini yapıyorlar mış. duyduğum kadarıyla

Canım ben iyiyim,sen nasılsın?Benim alışveriş yaptığım yer Sefaköyde ara sokakta bir yer.Herşey çok ama çook uygun,hepsi Kanz kalitesi.Yani normalde 45-50 liralık mağaza ürünlerini ordan 10 liraya alabiliyorsun öyle işte.Nerede oturduğunu tam bilmiyorum ama şöyle en fazla 100-150 liraya iç-dış peeek çok paröayı bir seferde alabilrisin.Biz ailenin bütün çocuklarını ordan giydiririz.Aslında buluşsak ilerleyen zamanda birgün beraber gidebiliriz canım:dance::dance:.Sen cinsiyetleri bi öğren inşallah:1rolleyes:a.s

Canım iyiyim şükür.Senin dediğin yeri anladım.Zaten havaalanına yakın bir yerdeyim ben orası da yakın bana.İnşallah buluşuruz bir gün.Canım bir an önce izne ayrılırsın inş.Maşallah iyi çalışmışsın bu haftana dek.Ben de öğretmenim şu an çalışmıyorum,ve çok memnunum inan.Benim dinlenmeye çok ihtiyacım oluyor.Temmuzun 3.de randevum var.Hastaneye gidince iyice araştıracağız yenidoğan yoğun bakımı ve şartlarını.İnşallah uyar bize.Randevuya dek çok özleyeceğim bıcırlarımı,nasıl dayanacağım bilmem?Ama bu aralar çok sık girmiştik ultrasona,o vakte dek dinlensin kuzularım biraz.Başka ne hazırlıklar yaptın teyzesi sen yavruşlarına:nazar:?

Merhaba incisu..
Öncelikle aramıza hoşgeldiin.Hamileliğin ve bebeklerim hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah..
Canım ben de İstanbuldayım.Ve burda Beşiktaş Fulyada çoook iyi dalında uzman bir Perinatologda ense kalınlığı ölçümümü yaptırtmıştım.Belki bir saat usg ile üzerimde uğraşmıştı sağolsun.Burda başka bir arkadaşa da tavsiye etmiştim o doktoru,o da gidip çook memnun kalmıştı.
İkinci ayrıntılı usg yi ben de Bakırköy Devlet Hastanesinde biz uzman doktora yaptıracağız.Sen devlettemi kararsız kaldın?

merhaba canım bende aranıza katılmaktan mutlu oldum
benım dr um bakırkoyde ozel muayenehaneye gıdıyorum.
dr um saolsun cok ılgılı benımle
dr um herhangı bı sorunum olmadıgını ama teyıd amaclı benı perinatolojiye gonderecegını söyledı.bunun ıcınde ozele gıdıp 300 lira verme.bakırkoy ssk da bu alanda uzman dr arkadasının bana yrd edebılecegını soyledı.bu yuzden bende ozelı degılse ssk yı tercıh edıyorum tabi ssk dan numara alabılırsem.
ayıptır sorması canım sen nekadar odedın perınatologa
denılen kadar 300 lira varmı???

arkadalsr
hymary arkadasım nasılsın bende uzun zamandır giremedım nete annem geldı onunla ilgilenıyodum oyüzden çok şükür iyim bi sıkıntı yok karnım şişiyo sadece

enee bende bu saatte kimse olmaz diyordum bizim kızlar toplanmış ayol:))) selam herkeseee
bugün endokrine gittik inanmayacaksınız mide bulantılarım kusmalarım sayesinde troit değerlerim düşmüş:))) sürekli kontrol altında olacağım ama en azından ilaç kullanmayacağım... ama çok tedirgin olmuştum doktor herşeyin üzerine acil damgası basıp labaratuarı falan araytıp çok acil hastam gebe bu sonuçlar lazım diyip panik yapınca bende panikledim. ama alaha şükür kusmalar işe yaramıi kimin aklına gelirdikaydirigubbakcemile5

Maşallah yaşına göre kocaman evladın var,ne mutlu sana,biz bi daha ne zaman yaşarız bu güzel günleri bilmiyorum,o yüzden tadını çıkaralım diyorum:1rolleyes:
Başına gelenlere üzüldüm,muhakkak ki bir hayrı vardır.Allah yavrunu bağışlasın.Bir zamanı vardır diyelim.En son ne zaman tüp ebebk denemsi yaptırdınız?Tüp bebek denemesinde size bir teşhis koyulmamışmıydı,çok ilginç:sm_confused:
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Çok istiyorsanız ve imkan da varsa tekrar dene derim canım.İnşallah zamanaı yaklaşmıştır.Senin için dua edelim.Yavrunu benim için öp canıma.s.

canim benim ben erken anne oldum cok sukurler olsunnnn valla ben enson mayista negatif sonucumu aldim canim bizim kan tahlilleri falan yapildi hepsi temiz cikti bizde sperm gelmedigi icin olamiyor ama tup bebege ragmen neden olmadigini bilmiyorum fisfisfis artik bakalim nasip esime tese uygulandi spermler bulundu ama iki defa denememe ragmen olmadi simdi bahcecide denicem ordada tese uygulanicak bakalim ne olucak artik ins benimde ikinci bebegim olur turkiyemin doktorlarina guveniyorum bakalim once rabbimin izniyle sonra doktorlarin cabasiyla tekrardan anne olucam insallahh :emir_bebek: agustosta denicem bakalim kendine iyi ak canim cevap yazdigin icin cok tesekkurler canim

merhaba canım bende aranıza katılmaktan mutlu oldum
benım dr um bakırkoyde ozel muayenehaneye gıdıyorum.
dr um saolsun cok ılgılı benımle
dr um herhangı bı sorunum olmadıgını ama teyıd amaclı benı perinatolojiye gonderecegını söyledı.bunun ıcınde ozele gıdıp 300 lira verme.bakırkoy ssk da bu alanda uzman dr arkadasının bana yrd edebılecegını soyledı.bu yuzden bende ozelı degılse ssk yı tercıh edıyorum tabi ssk dan numara alabılırsem.
ayıptır sorması canım sen nekadar odedın perınatologa
denılen kadar 300 lira varmı???

canım ben ikili test zamanında hymarry arkadaşımızın tavsiyesi ile fulyada muayenehanesi olaan bir perinatoloji uzmanına gitmiştim. muayene ücreti 150 tl idi ama hastanelerde bile nerdeyse 250 300 tl fiyat çıkarmışlardı. yani genel anlamda bakarsan o fiyatlarda özel hastanelerde.. ama devlette ne kadardır bilmiyorum...

Canım iyiyim şükür.Senin dediğin yeri anladım.Zaten havaalanına yakın bir yerdeyim ben orası da yakın bana.İnşallah buluşuruz bir gün.Canım bir an önce izne ayrılırsın inş.Maşallah iyi çalışmışsın bu haftana dek.Ben de öğretmenim şu an çalışmıyorum,ve çok memnunum inan.Benim dinlenmeye çok ihtiyacım oluyor.Temmuzun 3.de randevum var.Hastaneye gidince iyice araştıracağız yenidoğan yoğun bakımı ve şartlarını.İnşallah uyar bize.Randevuya dek çok özleyeceğim bıcırlarımı,nasıl dayanacağım bilmem?Ama bu aralar çok sık girmiştik ultrasona,o vakte dek dinlensin kuzularım biraz.Başka ne hazırlıklar yaptın teyzesi sen yavruşlarına:nazar:?

Günaydın canımm..
Yer konusunda anlaştıkyerimseniben.
İzin konusunda yeni sözleşmem belli olmadı daha,yıllık sözleşme yapıyoruz da biz.O yüzden henüz konuşup ayrılamıyorum.Dinlenmeye tabi ki çok ihtiyacımız oluyor,akşam eve geldiğimde ellerim ayaklarım şişmiş,artık halim kalmamış oluyor,daha biyolojik olarak da yavrular etkileniyorur muhakkak ama yapacak birşey yyok şimdilik..
Randevudan randevuya çok özlüyor insan,bir de eskisine göre hep çok büyümüiş olurlar annesiiopuyorumnanaktan.Am madem sabret ve biraz girme usg ye gerçekten.Sen de dinlen,onlar da dinlensin canım..
Biz ne hazırlıklar yaptııık,park yatak düşünmüştük canım çocuklar için onları aldık,oto koltuklarını aldık.Kıyafetler topladık yavaş yavaş işte,iç badilerinden montlarına kadar,banyo havluluarına kadar,daha tabi çok eksik var ama bayaa bişey de yaptık canım.Anneanneleri sürekli örüyor,çalışıyor zatenkaydirigubbakcemile3..
Öyle işte:kedi:

penses canım ıyi yoksun da,biz de arkadaşları aryoruz burda yani,neyse iyi ol da..
Kavun karpuz yata yata büyürmüş yavrum,büyüt yavruları ohhh ne güzel işte:roflol:
Arada da olsa takıl bize,anneye selamlarra.s.

canim benim ben erken anne oldum cok sukurler olsunnnn valla ben enson mayista negatif sonucumu aldim canim bizim kan tahlilleri falan yapildi hepsi temiz cikti bizde sperm gelmedigi icin olamiyor ama tup bebege ragmen neden olmadigini bilmiyorum fisfisfis artik bakalim nasip esime tese uygulandi spermler bulundu ama iki defa denememe ragmen olmadi simdi bahcecide denicem ordada tese uygulanicak bakalim ne olucak artik ins benimde ikinci bebegim olur turkiyemin doktorlarina guveniyorum bakalim once rabbimin izniyle sonra doktorlarin cabasiyla tekrardan anne olucam insallahh :emir_bebek: agustosta denicem bakalim kendine iyi ak canim cevap yazdigin icin cok tesekkurler canim

İnşallah canım,benim doktorum da alanında çok iyi bir doktor.İnşallah buralara geldiğinde de yazışırız,önemli olan yavrularına sağlıkla kavuşman canıma.s.

kaymaklım canım inşallah Allah gönlüne göre verir.
Benim doktorum da alanında uzman bir doktor.ınşallah geldiğinde de yazışırız da tedavini paylaşmış oluruz yine.Önemli olan sağlıkla yavruna kavuşman canıma.s.

Arkadaşlar canım çok sıkkınmirmirmirmir
Bugün devlet hastanesinde bir perinatoloğa gidecektik,bir hafta öncesinden eşimin bir doktor arkadaşı vasıtasıyla randvu almıştık sözde.Bu sabah aradım,doktor şehir dışındaymış,Ptesi gününe gidecekmişiz,ıyi de ben okuldan zaten zar zor izin aldım.Şimdi tekrar nasıl izin alıcam ben offf yaaa...
Yapılan programın aksamasından nefret ederim,bir de işim zora girdi,inşallah bir hayır vardır..

Bugün devlet hastanesinde bir perinatoloğa gidecektik,bir hafta öncesinden eşimin bir doktor arkadaşı vasıtasıyla randvu almıştık sözde.Bu sabah aradım,doktor şehir dışındaymış,Ptesi gününe gidecekmişiz,İyi de ben okuldan zaten zar zor izin aldım.Şimdi tekrar nasıl izin alıcam ben offf yaaa...
Yapılan programın aksamasından nefret ederim,bir de işim zora girdi,inşallah bir hayır vardır..
Canım bakırkoy kadın doguma gıtsenızee...bı dene randevu alırsın belkı yarına

Bugün devlet hastanesinde bir perinatoloğa gidecektik,bir hafta öncesinden eşimin bir doktor arkadaşı vasıtasıyla randvu almıştık sözde.Bu sabah aradım,doktor şehir dışındaymış,Ptesi gününe gidecekmişiz,İyi de ben okuldan zaten zar zor izin aldım.Şimdi tekrar nasıl izin alıcam ben offf yaaa...

Her işte bir hayır vardır arkadaşım sıkma canını,geç olsun güç olmasın dimi ya...Bu arada bişey sorucam sizler uyurken ve dinlenirken bu sol tarafa yatma işine uyuyormusunuz 16. hafta sonrasında sırtüstü asla yatmayın diyorlar ama benim kasık ağrım falan olunca yan yatmak zor oluyor çok rahat edemiyorum............

ben her iki tarafımada yatabiliorum ama bu sola yatma işinede uyuyorum...gerçekten daha rahat oluooo..

kızlar medical parkta gecelik küvez parası 75 ytl basında duracak dr 50 ytl miş ben sordum

Canım bu gittiğimde ben iyice araştıracağım.Bu fiyatlar bana çooook ucuz geldi.Çünkü duyduğum fiyatlarla senin verdiklerin arasında uçurumlar var.Ama sanırım sen Antalya'dasın değil mi?

GÜnaydın arkadaŞlar
nasılsınız bu gÜn. Kızlar ben dr. Sordum. Bu sırt ÜstÜ yatma konusunu. Rahat ettıĞın sÜrece yatılabılır.sadece karnın Çok bÜyÜdÜĞÜnde yatamazmıŞsın. OmurılıĞe baskı yaptıĞı ıÇın

Her şey olacağına varacak.Stres yapıp kendini üzme,vardır bir hayır:teselli:

Back