• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya kızlar aklıma gelmişken bişey sorsam size.
doktor kaçıncı haftada karından bakmaya başlıyor ultrasonla?

ya kızlar aklıma gelmişken bişey sorsam size.
doktor kaçıncı haftada karından bakmaya başlıyor ultrasonla?

Herkese günaydın hanımlar.....
Kahvaltımızı yaptık,hala bulantım devam,geçecek inşallah.
Bakayım dedim k.k teyzelerimiz neler yapıyorlarmış.
,
Yavrukirpi ben ilk kese ve kalp atışları için 7+5 te kontrole gittim.alttan baktı dr.Ama sonra bir daha hiç alttan bakılmadı şimdiye kadar.

günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........

Ablam ya,şimdi okudum yazdıklarını.Rabbim yardımcın olsun.Çok zordur bilirim.bende kızlarda son 3 gün artık yeter alsınlar demeye başlamıştım.seninde haftan epey ilerledi çok zorlanırsın artık normal.yatsan hep yataktan çıkmasan,belki yattığın yerde ağrıların daha hafif olur.

kızlar selam

bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik

sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2 yavrunuda,diğerinin cinsiyeti ne olursa olasun sağlıkla gelsin kollarına inşalah.tekrar gözün aydın.

Ablam ya,şimdi okudum yazdıklarını.Rabbim yardımcın olsun.Çok zordur bilirim.bende kızlarda son 3 gün artık yeter alsınlar demeye başlamıştım.seninde haftan epey ilerledi çok zorlanırsın artık normal.yatsan hep yataktan çıkmasan,belki yattığın yerde ağrıların daha hafif olur.

Artvinli yaaa ben çözemedim senin kaç çocuğun var, kaç tane geliyor? ikizler var tekiz mi geliyor şimdi?

Artvinli yaaa ben çözemedim senin kaç çocuğun var, kaç tane geliyor? ikizler var tekiz mi geliyor şimdi?

canım benim bu benim 2.ikiz hamileliğim.
İLK ikizlerim kızdı ikiside.doğumdan 6 gün sonra kaybettim ikisinide.
Şimdi ikizlerim bir kız bir erkek rabbimin izniyle.
:Saruboceq:

slm kızlar,
nasılsınız???

artvinli çok saol canım..

dün usg yi dr karnıma koyar koymaz ikisininde yüzü birbirlerine dönük, ellerini birbirlerine uzatmışlardı.. manzaraya o kadar duygulandımki.......

5 senedir ben bunları bekliyordum, ve o an anladımki hayatımın geçmişteki 28 yılı yalanmış, onlar hayatıma gireli ben ben oldum.. her an şükretsem azdır..

rabbim hepimizin bebişlerini, çocuklarını korusun, sağlık versin inşallahh. amin......

Back