Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar aklıma gelmişken bişey sorsam size.
doktor kaçıncı haftada karından bakmaya başlıyor ultrasonla?
günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........
kızlar selam
bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik
sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))
Ablam ya,şimdi okudum yazdıklarını.Rabbim yardımcın olsun.Çok zordur bilirim.bende kızlarda son 3 gün artık yeter alsınlar demeye başlamıştım.seninde haftan epey ilerledi çok zorlanırsın artık normal.yatsan hep yataktan çıkmasan,belki yattığın yerde ağrıların daha hafif olur.
Artvinli yaaa ben çözemedim senin kaç çocuğun var, kaç tane geliyor? ikizler var tekiz mi geliyor şimdi?
kızlar selam
bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik
sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))
Merhaba kızlar, yavrukirpi sen çalışıyonmu
Ne çeviriyorsun tam anlamadım
Ablam ya,şimdi okudum yazdıklarını.Rabbim yardımcın olsun.Çok zordur bilirim.bende kızlarda son 3 gün artık yeter alsınlar demeye başlamıştım.seninde haftan epey ilerledi çok zorlanırsın artık normal.yatsan hep yataktan çıkmasan,belki yattığın yerde ağrıların daha hafif olur.
Artvinli yaaa ben çözemedim senin kaç çocuğun var, kaç tane geliyor? ikizler var tekiz mi geliyor şimdi?
canım benim bu benim 2.ikiz hamileliğim.
İLK ikizlerim kızdı ikiside.doğumdan 6 gün sonra kaybettim ikisinide.
Şimdi ikizlerim bir kız bir erkek rabbimin izniyle.
:Saruboceq:
Artvinli üzmek gibi olmasın da neden kaybetmiştin haftanda iyiymiş o zaman
Canım bilmiyordum, Allah bunlara sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
hg doudoducum nasılsın
İyiyim canım sen ne yapıyon
iyiyim bende fazla oturamıyorum pc açık arasıra gelip bakıyorum evde olmak güzelmiş walla :)