37 haftayı tamamladım küvez derdi yok şu anda.....
1 hafta daha sabret dr un ole dıordu cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37 haftayı tamamladım küvez derdi yok şu anda.....
günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........
kızlar selam
bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik
sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))
evet ama yürüyemiyorum artık..... çok canım acıyooo...doktorum burada olmadığı için 1 hafta dayanmam gerekiyordu......
kızlar selam
kızlar selam
Kayracııım günaydın Allah yardımcın olsun, çok zorlaşmıştır tabii, küvez olayı bence de bitmiş ama doktorunun olmaması bir sıkıntı yaratırmıki? bence en iyisi doktorunu bir ara o seni illaki birine yönlendirecektir. ikiz gebelik deneyimi olan birileri olsun bana göre. doktorlar genelde şehirdışına çıktığında bi yedekleri vardır her daim.
Hakkında hayırkısı olsun, heyecanla bekliyorus. Allah kurtarsın artık sağsalim üçünüzüde :)
kayra sana bi sorum olacak.seninkiler kız galiba isimlerinide yazmışsın takvime.hangisinin zulal hangisinin şevval olacağına nasıl karar vereceksiniz.benimkilerde kızzemuszemus
kızlar selam
ben bir kahvaltı edeyim
AMANIN NE GUZEL DIGERIDE ERKEKSE TAM OLURRzemuszemus
Canım günaydınn,
Naber nasılsın bugün? Burada hava accaip güzel, ama işim var çıkamayacağım.
nasıl olayım sag kasıgımda dundenberı acayıp sancı var
dun gece uyuyamadım sabaha kadar agladım sancıdan yarın dr a gıdıcem bakalım nıe bolesenağlama
Geçmiş olsun canım yaa, senden deneyimlilere bir sor bakalım, belki olabiliyordur. ben de bu sabah tuvalete kalktığımda sağ kasığımda accaip bi sancı vardı, 1-2 dakika adım atamadım hatta sonra hafifledi. belki de olağan birşeydir sıkma canını