• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben buraya yazıorum benden deneyımlılerde okuyorlar cvp vermek ısteseler verırler demekkı ıstemıorlar zorlamaya gerek yok dıe dusunuorum...senınkı sımdı bu haftalarda gaz sancısıdır.bende senden deneyımlı kaydirigubbakcemile3 rahmın yenı yenı buyumeye basladıgı ıcın gaz yapar onu tutan damaalr gerılır onun sancısı senınkı dr um ole demıstı bana bakalım bnm rahım ne durumda bırde bnm rahmım tersmıs baya ılkmuayenede bana sen hamıle deılsınkı demıstı kese mese yok demıst :D sonra assalara baktı ha tamam cok ters rahın demıstı ben dr a akıl verıp alttanbak daha ıyı gorunur demsıtım bozulmustuzemuszemuszemuszemus

canım belki o terslikten kaynaklanan bir ağrıdır. doktorun daha iyi yol gösterecektir. ya bu hafta biraz da prosgestandan sanırım karnım öyle şişki görsen inanamazsın. hele akşamları 5-6 aylık oluyorum resmen. ciddi birşey yoktur umarım, e yarın gideceksen de bugün telefonla sorsan, bakalım mı derki? belki içini rahatlatır dedim.

merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin resimlerini koyda görelim

teşekkür ederim canım koyacağım resimleri aklımda..

günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........
ay canım ya ne güzel haftalara geldin sen öyle rabbim bi solukta kurtarsın inş..
ben buraya yazıorum benden deneyımlılerde okuyorlar cvp vermek ısteseler verırler demekkı ıstemıorlar zorlamaya gerek yok dıe dusunuorum...senınkı sımdı bu haftalarda gaz sancısıdır.bende senden deneyımlı kaydirigubbakcemile3 rahmın yenı yenı buyumeye basladıgı ıcın gaz yapar onu tutan damaalr gerılır onun sancısı senınkı dr um ole demıstı bana bakalım bnm rahım ne durumda bırde bnm rahmım tersmıs baya ılkmuayenede bana sen hamıle deılsınkı demıstı kese mese yok demıst :D sonra assalara baktı ha tamam cok ters rahın demıstı ben dr a akıl verıp alttanbak daha ıyı gorunur demsıtım bozulmustuzemuszemuszemuszemus
cvp vermek isteyip istememk değil canım çoğu zaman gözden kaçıyo ya da sorduğun anda kimse burda olmammış olabilir.bu haftalarda genellikle rahim büyüdüğü için ağrılar kasılmalar olabiliyor.Amam uzun süren ağrıysa doktorunla görüş derim.

merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım

hayırlı olsun bebişlerin :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba.benimde iki kızım olacakmış allaha şükür.yalnız durup dururken kanamam oldu.biraz korktum.aranızda bu durumu yaşayanlar varmı?dr um bebekler büyüdüğü için,eşinin biri rahimi kapatmış.oradaki kılcal damar çatlamış.bebeklere bir zararı olmaz.erken doğum olabilir dedi.

erken doğum tehliken varsa sürekli yatman gerekebilir canım dikkat et kendine derim..Benim daha ilk günlerde olmuştu az bi kanamam kılcal damar çatlamıştı rahim duvarında bebekler kendilerine yer yaparken..ilk 3 ay yattım sürekli düşük tehlikesi var demişti doktorum ama şükür bak kaçıncı haftalara geldik.Bol bol sıvı tüketip istirat etmiştim..sende dikkat et derimm geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım yaa, senden deneyimlilere bir sor bakalım, belki olabiliyordur. ben de bu sabah tuvalete kalktığımda sağ kasığımda accaip bi sancı vardı, 1-2 dakika adım atamadım hatta sonra hafifledi. belki de olağan birşeydir sıkma canını

canım kasıklarda batmalar tuvalete sıkışıncada olur ..Bende de oluyo ..

bu arada herkese günaydınnn umarım güzel bir gün olur herkes için...Bı kahvaltı yapıp geleyip sayfaya bakmadan geçemedim mutfağağ çok özlemişim sohbet etmeyi....

merhaba kıslar

Hoşgeldin canımm, hayırlı olsun. :)

canım kasıklarda batmalar tuvalete sıkışıncada olur ..Bende de oluyo ..

aaa belki de ondandır, zaten özellikle geceleri accaip sıkışmış uyanıyorum ve genelde bunu yaşıyorum. vücudumuz değişiyor tabii, bize yeni yeni tepkiler vermesi normal sanırım.

kızlar ben biraz da çalışayım, görüşmek üzere.

ileri haftalarda azda olsa wc ye çıkmadan oturamıyırsunuz..azcıkda olsa kasılma ve ağrı yapıyor.. inanın bazen gece 7 kere kalkıyorum

Back