tünaydın herkeze nasılsınız bakalım çocuklu ve göbüşlüler,,,ben dr geldim çok şükür iyimiş benim cankuşlar,,doğum için bir hafta vermedi ama iyi olduğunu söyledi herşeyin çok şükür,,,
[ben prima kullanıyorum ve henüz bi sıkıntımız olmadı ama bak canom daha deneyimli ve çok marka denemiş..onu da hafife alma derim..
bende huggies ile prima almayı düşünüyorm,,
cnm allah sabır versin ağrılarınada şifa biran önce dayanamıyorsan tabiki görüş dr ile sonuçta zaten haftaları maşallah
hayırlı evlat olsunlar cnm
hoşgeldin,bebişlerinde hayırlı olsun
2.gidişimde karından baktı oda sanırım 8 hafta falandı,,
iyilik cnm sen nasılsın ???
[ben prima kullanıyorum ve henüz bi sıkıntımız olmadı ama bak canom daha deneyimli ve çok marka denemiş..onu da hafife alma derim..
bende huggies ile prima almayı düşünüyorm,,
günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........
cnm allah sabır versin ağrılarınada şifa biran önce dayanamıyorsan tabiki görüş dr ile sonuçta zaten haftaları maşallah
kızlar selam
bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik
sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))
hayırlı evlat olsunlar cnm
merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım
hoşgeldin,bebişlerinde hayırlı olsun
ya kızlar aklıma gelmişken bişey sorsam size.
doktor kaçıncı haftada karından bakmaya başlıyor ultrasonla?
2.gidişimde karından baktı oda sanırım 8 hafta falandı,,
slm kızlar,
nasılsınız???
iyilik cnm sen nasılsın ???