• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tünaydın herkeze nasılsınız bakalım çocuklu ve göbüşlüler,,,ben dr geldim çok şükür iyimiş benim cankuşlar,,doğum için bir hafta vermedi ama iyi olduğunu söyledi herşeyin çok şükür,,,

[ben prima kullanıyorum ve henüz bi sıkıntımız olmadı ama bak canom daha deneyimli ve çok marka denemiş..onu da hafife alma derim..

bende huggies ile prima almayı düşünüyorm,,

günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........

cnm allah sabır versin ağrılarınada şifa biran önce dayanamıyorsan tabiki görüş dr ile sonuçta zaten haftaları maşallah

kızlar selam

bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik

sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))

hayırlı evlat olsunlar cnm

merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım

hoşgeldin,bebişlerinde hayırlı olsun

ya kızlar aklıma gelmişken bişey sorsam size.
doktor kaçıncı haftada karından bakmaya başlıyor ultrasonla?

2.gidişimde karından baktı oda sanırım 8 hafta falandı,,

slm kızlar,
nasılsınız???

iyilik cnm sen nasılsın ???

Fatoş hanım.Sen anlatınca bende kendi miniklerimi düşündüm.Gerçekten çok güzel ve özel bir duygu ben her ultrasyonda gördüğümde o kadar pozitif hissediyorumki kendimi,içime enerji geliyor,bir anda bütün dünya pambeye boyanıyor.herşeyi unutuyorum,sıkıntılarımı şikayetlerimi bile unutuyorum.Benim yerime eşim soruyor herşeyi.Rabbim hepimizin yavrularını vakitlic ve sağlıklı kavuşmayı nasip etsin.

DOUDOU VE YAVRUKıRPı kızlar kusuruma bakmayın ne olur,anlatmasam olurmu,psikolejimi toparlıyamıyarım,anımsayınca.ne olur kusuruma bakmayın.

Fatoş hanım.Sen anlatınca bende kendi miniklerimi düşündüm.Gerçekten çok güzel ve özel bir duygu ben her ultrasyonda gördüğümde o kadar pozitif hissediyorumki kendimi,içime enerji geliyor,bir anda bütün dünya pambeye boyanıyor.herşeyi unutuyorum,sıkıntılarımı şikayetlerimi bile unutuyorum.Benim yerime eşim soruyor herşeyi.Rabbim hepimizin yavrularını vakitlic ve sağlıklı kavuşmayı nasip etsin.

DOUDOU VE YAVRUKİRPİ kızlar kusuruma bakmayın ne olur,anlatmasam olurmu,psikolejimi toparlıyamıyarım,anımsayınca.ne olur kusuruma bakmayın.

Sen sık sık anlattığın için rahatlıkla sormuştum, tabi anımsamak insanı yıpratır bencede geçmişte bırakmalısın

DOUDOU VE YAVRUKİRPİ kızlar kusuruma bakmayın ne olur,anlatmasam olurmu,psikolejimi toparlıyamıyarım,anımsayınca.ne olur kusuruma bakmayın.

Canım şahsım adına kesinlike öyle bir talebim yok, ne kadar sarsıcı olacağını tahmin edebiliyorum. bundan sonra önüne bakmak lasım. kısmetten ötesi yok.

günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........

sen kötüyüm yazmışsın benim de moralim bozuldu şimdi çünkü seni örnek alıyorum kendime ama inşallah ağrın geçer dediğin gibi doğum yapsan da prenseslerin kocaman oldular onlar da sabırsızlanıyo demek ki kaydirigubbakcemile5

off kızlar ya bana bı yardıme dın nolurrr sag kasıgımda dunden berı gecmek bılmeyen bır sancı var gece uyuyamadım sancıdan agladımsabaha kadar nolur bılgınız varsa akıl verın acıllık olucam yarın ıbekleyemıcem bu gıdısle

off kızlar ya bana bı yardıme dın nolurrr sag kasıgımda dunden berı gecmek bılmeyen bır sancı var gece uyuyamadım sancıdan agladımsabaha kadar nolur bılgınız varsa akıl verın acıllık olucam yarın ıbekleyemıcem bu gıdısle
canım geçmiş olsun.idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir bu sancı.hatta biraz ilerlediyse böbreklere doğru ağrı çıkabilir.idrar yolu enfeksiyonunu her zaman anlayamayabiliriz idrarda yanma gibi belirti vermeyebilir.bol su iç bilgisayar başında çok kalma ve sıcak tut kendini.diğer neden vaginal enfeksiyon olabilir biraz akıntın falan varsa anlarsın.ama antibiyotikle geçer bunlar korkma.tedavi edilmezse erken doğuma neden oluyolar yani ilaç kullanmamak daha kötü.bir de bebeklerden kaynaklı olabilir ama inşallah öyle değildir.yarını bekleyemezsen akşam acile git hemen bir idrar bir kan tahlili isterler sonuçlar akşam olduğu için hemen çıkar ne olduğunu anlarsınız baktın olmadı yarın dr,unla halledersin inşallah

canım geçmiş olsun.idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir bu sancı.hatta biraz ilerlediyse böbreklere doğru ağrı çıkabilir.idrar yolu enfeksiyonunu her zaman anlayamayabiliriz idrarda yanma gibi belirti vermeyebilir.bol su iç bilgisayar başında çok kalma ve sıcak tut kendini.diğer neden vaginal enfeksiyon olabilir biraz akıntın falan varsa anlarsın.ama antibiyotikle geçer bunlar korkma.tedavi edilmezse erken doğuma neden oluyolar yani ilaç kullanmamak daha kötü.bir de bebeklerden kaynaklı olabilir ama inşallah öyle değildir.yarını bekleyemezsen akşam acile git hemen bir idrar bir kan tahlili isterler sonuçlar akşam olduğu için hemen çıkar ne olduğunu anlarsınız baktın olmadı yarın dr,unla halledersin inşallah

kız dedıkelrın gıbıyse cok kotu yaaeyvahedigeldismilesenağlamasenağlamasenağlama

çok geçmiş olsun canım.idrarının rengi koyu sarı ise bol bol su içmeni tavsiye ederim.değilsede iç benim ağrım olduğu zaman su içince çok faydasını görüyorum...geçmezse ihmal etme dra git hemen.umarım herşey yolundadır.

dalincğm dr arasana neyi bekliyorsun hala seni en iyi bilen doktorun,

Alıntı:
dalin26 kullanıcısından alıntı

çok geçmiş olsun canım.idrarının rengi koyu sarı ise bol bol su içmeni tavsiye ederim.değilsede iç benim ağrım olduğu zaman su içince çok faydasını görüyorum...geçmezse ihmal etme dra git hemen.umarım herşey yolundadır.

ya canım cok su ıcıorum gercekten ama hala gecmedı dr a yarın gıdıcem zaten kontrol gunum yarını beklıorum dayanmaya calısıorum olmadı acıle gıdıcem kıvarnıorum ya ne nefes alabılırım ne yuruyebılıorum:sinifsinif::sinifsinif:

nero_ka Alıntı:

Bugün 15:17

neroka cım arasam nolcak yarın gel bakalım dıcek bısey demıcek yarın zaten gıdıcektım sabredıorum napımsenağlamasenağlamasenağlama

canım belki hemen gel der yaa, niye öyle bekliyorsunn anlamadımm.

ne bılım sankı gıtmeyede erınıorum bıraz yarın sabah gıdıcem dıe arama geregı duymadım drum bısey oldugunda mutlaka ara demsıtı ben yumurta kapıya dayanmadan kılını kıpırdatmayanalrdanım canım ben ckeıorum ama npım ıste yarın gıdıcem zaten ne yesek ne ıcsek gecerkı busenağlama

Alıntı:

ya canım cok su ıcıorum gercekten ama hala gecmedı dr a yarın gıdıcem zaten kontrol gunum yarını beklıorum dayanmaya calısıorum olmadı acıle gıdıcem kıvarnıorum ya ne nefes alabılırım ne yuruyebılıorum:sinifsinif::sinifsinif:

nero_ka Alıntı:

Bugün 15:17

neroka cım arasam nolcak yarın gel bakalım dıcek bısey demıcek yarın zaten gıdıcektım sabredıorum napımsenağlamasenağlamasenağlama

cnm sen ara belki hemen gel diyecek bu geceyidemi sancı ile geçireceksin

Back