• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen olsan ne yapardın?

Sigara gebelikte plasentayi erken yaslandirdigi için erken doğuma neden oluyor ama doğrudan bebeğin ciğerine zarar verdiği söylenemez. Çünkü plansenta gecirgenligi sayesinde kendini feda edip bebeği koruyor. Erken doğum çok erken haftalarda meydana gelirse de zaten bir çok probleme yol açıyor. İçmek cok matah birşey olduğu için söylemiyorum tabi içmemek en iyisi ama bazen insanın canı çok çekiyor o zaman tek tük icebilirim kesin ve net kafamda bitirdim diyemiyorum ama transfer döneminde direkt kanin yapısını bozarak pıhtılaşmaya neden olduğundan tutunmaya negatif yönde etkisi büyük o riski almam belki bu bahaneyle tamamen kurtulurum

Biliyorum en fazla opuya kadar gidebilir ama transferden en az 1 hafta önce keserim mutlaka. Gebelikte hiç icmeyecegim diyemiyorum dayanamaz Arada içerim belki ama transfer öncesi ve sonrası toplam 2 3 hafta Allahta yardım etsin inşallah ağzıma sürmem
Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim yumurta gelistirme sürecinde de sigarayi fazla icmeyin yumurta kalitesini düşürüyor ben olsam baslardim hemen bizde bir anda başladik sürekli düşünmek insanı yoruyor hemen olsun bitsin isterdim ki öyle yaptım ancak daha sonuca ulasamadim

Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim yumurta gelistirme sürecinde de sigarayi fazla icmeyin yumurta kalitesini düşürüyor ben olsam baslardim hemen bizde bir anda başladik sürekli düşünmek insanı yoruyor hemen olsun bitsin isterdim ki öyle yaptım ancak daha sonuca ulasamadim
İnşallah müjdeli haberini alalım ♥️ 17 senedir günde 1 1 buçuk paket içiyordum yarım pakedin altına düşürdüm elimden geldigince bırakmak için çabalıyorum ama o kadar bağımlısıymisimki gerildikce stres yaptıkça kendine çekiyor. Yinede sahada azaltmak hatta bırakmak için çaba sarf ediyorum

Salı giderim diyordum ancak sabahtan beri evragi tamamlayıp şuan hastane yolunda gidiyorum 16.02 randevusunu alabildim dua edin olur mu bir problem çıkmasın 🙂

Baslayin, ertelemeyin. Rahim uygun olmuyor birsey oluyor bazen kendi kendine erteleniyor tedavi. Siz uygun oldugunuzda baslayin. Devletteki maddiyat cok da zorlamiyor. Ben de onumuzdeki ay transfer olacagim insallah. Herseyimi devlette yaptirdim. Ilac dahil 36 bin odedim. Dondurma icin de bir miktar oderim onumuzdeki ay onu bilemiyorum simdi ama her turlu ozelden cok daha ekonomik. Umarim herkesınki tutar da hepimizin cektigi sıkıntılara deger..❤️
Sigarayı bırakmaya calisin..:)

Back