Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dr bana bugn celestone ciğer geliştirici iğne verdi 4 tüp 2 sabah 2 akşam olmak üzere,bu iğneden kullanan oldumu ??
geçen hafta banada verdi canım ben kullandım banada 4 tüp verdi ben sabah akşam degilde iki tüp perşembe iki tüpde aynı saatte cuma yaptırdım
kızlar biras uyumuşum naptınız ben yokken ?dalin bence ara doktorunu beklemekler olmaz herşeyden haberdar etmeliyiz doktorumuzu bize önemsiz gibi görünen bi ağrı bebklerimiz için önemli olabilir ihmal etme
uyu şekerim uyu nasıl olsa uzun süre uyuyamıyacaksın bol bol uyu bence:1hug:
12 saat sonra dedi banada ondan sabah akşam dedim,senninde 12 saatmiydi 24 saatmi rosecğm
uyu şekerim uyu nasıl olsa uzun süre uyuyamıyacaksın bol bol uyu bence:1hug:
ben de yaptırdım.2 ampul u yapıp nst ye bağladı.ertesi gün aynı saatte 2 ampul daha yapıldı.kızlar dr bana bugn celestone ciğer geliştirici iğne verdi 4 tüp 2 sabah 2 akşam olmak üzere,bu iğneden kullanan oldumu ??
Kesinlikle öyle depolamammı yapsakki uykuları :)
ben de yaptırdım.2 ampul u yapıp nst ye bağladı.ertesi gün aynı saatte 2 ampul daha yapıldı.
yani bence huggıes bel bandı ile ve dış yüzeyi ile primadan felan çok güzel ben çok memnun kaldım benim görüşüm o en azından bi kere deneyipkararını verebilirsin
canım göğüs kremi lansınoh kullan bend eonu kullanıom ama sık sık kullan yara olmasını engelle
şampuan sebamed en iyisi ama biraz tuzlu ben şuan chicco kullanıyorumgayet güzel herhangi bi alerji felan olmadı kokusuda çok naturel ve güzel
bu arada bazı popolar bazı markalar iyi gelmiyo pişik felan yapıyomuş anlamadım vallaha
biz her markayı denedik pişik felan yok hepside aynı bence huggıesi tercih etmemin sebebide sadece beli lastik şeklinde olduğundan tamamen beli sarıyoo
anacığm ne kadarda depolasak kesin yetmezsempatiksalakcinni
aaaa benmi yanlış anladım acaba yarn birdaha sorim bari herkez 24 saat sonra yaptırmış
CADIARZU
iyi akşamlar kızlar tavsiyeleriniz için teşekkürler şu ıvırzıvırlar hakkında bütün eksikleri tamamladım çok şükür lansinoh küçük boy göğüs kremi aldım göğüs pedlerinide aynı almıştım sebamed set aldım ama ist. arkadaslaraa kesin tavsiyem havuzlu handan alın sebamedleri 5 parça set 55 tl ye aldım normalde sadece şampuan ve yağını almaya kalksanız 50 yi geçiyo bi gecelik bi pijama bide sabahlık aldım küvet filanlarda tamam bitek bebişlerimin şekerleri kaldı onlarıda bir iki hafta sonra alıcam kısmetse 30. haftamdada bavulu hazırlicam dursun kenarda gelecek cuma günü odalarımız önümüzdeki o haftada yerleştirme işim olur sonrada yatar bebeklerimi beklerim artıkın he burçincim ben zaten ıslak mendikl kullanmıcam aynen watsons daki pamukları ıslatıp kutuda taşıcam o şekilde kullanıcam ben o ıslak mendillerle makyajımı bile silmek istemiyorum yapış yapış yapıo bebişlerede ıslak pamuk daha ii olucak diye düşünüyorum
son kez göbüşümü koydum ....... bir daha koymucam işte hep ben koyuyorum göbüşümü yaaaa.
oh valla sen halletmişsin bütün işleri cnm bende bu c.tesi çıkıcam havuzlu hana kısmetse,bgn tülünü aldım yarın dolapları gelecek inşallah c,teside alışveriş yapınca tamam inşallah,
evet iğne kafama takıldı yarın sabah sağlık ocağında ilk postayı yaptırcğm dr konuşup 2.iğneyi ona göre yaptırym bari kafam rahat olsun,,
sen nereye gidiysn dr ??
son kez göbüşümü koydum ....... bir daha koymucam işte hep ben koyuyorum göbüşümü yaaaa.