- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.871
Dün de yazmıştım. Öfke kontrolü konusunda yardım almanız lazım. Önceki konuda yazmıştınız, burada yok. Eşinizle kavgalarınızın çok büyük olduğunu, kendinizi kaybettiğinizi. Yaşınızın bu kadar genç olduğunu bilmiyordum. Bu yaşta fevrilikler olabiliyor ama annenizle de sık kavga ediyormuşsunuz. Öfke sorununun bebeğinizin gelişimini etkilememesi için çözüm bulmanız lazımOkuyanlar bilir okumayanlar da okuyabilir.
Eşim cumartesi belki bir umut barışıriz diye geldi. O da kendi gelmedi ben zorla getirdim. Bebegim 9 aylık olacak. Cumartesi ve pazar gezdik dolaştık ama eşim hiç yanaşmadı. Boşanma davasını kapatmayacagini ve yüzüğü takmayacagini söyledi. Bugün yine konuşmaya çalıştım olmadi. Bu saatten sonra duzelse bile ben istemiyorum. Seninle evli kalmayi istemiyorum dedi. Bosanacagim bilgasayar oynayip sabaha kadar uyuyacağım dedi. Seni istemiyorum falan dedi. Boşanma davasını cekismeli açmış. Anlasmaliya cevirecegimi söyledim. Boşanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana destek olabilir mi?. Dilekçeyi nasıl yazarim ne yazabilirim. Bu evliliği en çabuk nasıl bitirebilirim. Bebeğim için psikolojik destek almalimiyim. Evimiz ve arabamiz var. Evi ben evlenmeden önce aldim ona dokunamaz. Araba için kredimiz var, bebeğimi aabah bakiciya biraktigim icin satmak istemiyorum. Satarsakta borcu kapatip bana araba almasini istiyorum nasil olacak. Psikoloja gitmelimiyim. Çünkü bu 3 ay içinde yaşadığım 2. Travma annem de babam da esim de beni terk etti. Ne yapmaliyim. Bebegimi iyi bir insan olarak yetistirebilir miyim. Bu kadar olayın ustesinden tek başıma gelebilir miyim. Ne olur yardim edin. Eşi daha önce deliler gibi aşık gibi davrnaipta bu hale gelen var mi. Nasil atlattiniz. Daha çok gencim 23, yasindayim. Bir daha birilerine nasil guvenebilirim. Eşimde bana zamaninda çok sözler verdi. Başkası da verse ne yapacağım. Ben eşime sonsuz guveniyordum anneme de babama da. Ne yapacağım şimdi Allah aşkına yardim edin.
Gerçekten bilmiyorum kendim için birşey yapacakken bile baskasina sormak sacma ama kendim icin ne yapabilirim. Nasıl degerli hale getirbilirkm kendimi
Ben ona sadece annelik yapacağım. Babalık babaannelik dedilik yapmak zorunda geilimBu düşünceler çok normal bende öyle düşünüyordm ama en önemlisi sensin sen psikolojik açıdan iyi ve mutlu olman gerekli. Yoksa çocuguna verimli olamazsn. Mesela mutsuzmusn kendin bişilermi yapmak istiyosn arkadaşlarınlamı görüşüceksin babasına yada babaannesine bırakacaksn. Seninde özel bi alanının oldugunun farkına varmalılar. Evet kadınlarda şöyle bi kesim var analık başka saçını süpürge ediceksin ömrünü feda edeceksin. Ben öyle düşünmüyorum evet evladını dünyaya getirdin bakıma muhtaç oldugu zamanlarda bakıp büyüteceksin sonrasında yanında olup olgunlaşana kadar ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Ammaa... Sen ona ömrünü feda etmek isterken onun babasını seçmeyecegi ne malum? Ben bu kadar çocuklara deli divane olunmasına karşıyım. Onlar bize emanet evet ama saç ve ömür heba etmek manasız. Koru kolla bak yeterli demek istedigim kendinide sakın ihmal etme. Sen yoksa evladında yok sen mutsuzsan evladında mutsuz. Sen iyileşeceksinki evladına bişiler veresin. Güçlü ol kendin için savaş sonrası gelir zatn
Bundan sonrasini bilemem ama bebeğimi görünce hep sakinlesiyorum ve susuyorum. Zivanadan ciktigim zamanlar yapmadığım şeylerle suclandigim zamanlar. Bana bebegime bakmadığımi söylediği zamanlar. İyi bir insansin ama iyi bir es degilsin dedigi zaman. Kime göre neye göre baskasi beni yargilayanilir ki bu esim de olsaDün de yazmıştım. Öfke kontrolü konusunda yardım almanız lazım. Önceki konuda yazmıştınız, burada yok. Eşinizle kavgalarınızın çok büyük olduğunu, kendinizi kaybettiğinizi. Yaşınızın bu kadar genç olduğunu bilmiyordum. Bu yaşta fevrilikler olabiliyor ama annenizle de sık kavga ediyormuşsunuz. Öfke sorununun bebeğinizin gelişimini etkilememesi için çözüm bulmanız lazım
Hiçbir şey iyi gitmiyor. Herşey üst üste geldi. Hayatıma yeni giren insanlar bile terk ediyor beni. Örneğin bakıcı, çocuğa bakamayacagininsoylrdim belki normal ama bu zamanda bunu yaşamaktadır artık çok canimi yakiyor. İs yerinde kafami masaya vurdum . Ne kadar normal degil mi baktiginda ama ben çıldırdım. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama daha da kötü oluyorum. Hiç arkadaşım yok, kimseye birşey anlatamıyorum. Arkadasimin olmamasi da canimi yakiyor. Esimin de iyi gunde ve kötü gunde diyip de, kötü günler gecip gittikten sonra terk etmesi, bu kadar kolay sindirmesi zoruma gidiyor. İnsanlar neden esinin hayatını bu kadar takiyorsun diyor ya. Cani yansin istiyorum. Halimi anlasin istiyorumTerapi terapi en acilinden.
İyi bir uzman bulmanızı diliyorum.
Dediğim gibi boşanma işini şu anda bekletin.
Size iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın. İş çıkışı çocuğunuzla gezin tozun bir şeyler yapın. Evet zor bir süreç ama stabil tutmanız lazım ruh halinizi.
O yüzden terapi size çok iyi gelecektir. Geçmişten bugüne uzanan pek çok yaranız var iyileşmeden yeni adım atarsanız yaranız iyice derinleşir.
Siz de 2020’den beri 23 yaşındasınız :d yıl 2022 haberiniz yok galiba. Bir şeyleri farklı anlatıyorsunuz hep.Okuyanlar bilir okumayanlar da okuyabilir.
Eşim cumartesi belki bir umut barışıriz diye geldi. O da kendi gelmedi ben zorla getirdim. Bebegim 9 aylık olacak. Cumartesi ve pazar gezdik dolaştık ama eşim hiç yanaşmadı. Boşanma davasını kapatmayacagini ve yüzüğü takmayacagini söyledi. Bugün yine konuşmaya çalıştım olmadi. Bu saatten sonra duzelse bile ben istemiyorum. Seninle evli kalmayi istemiyorum dedi. Bosanacagim bilgasayar oynayip sabaha kadar uyuyacağım dedi. Seni istemiyorum falan dedi. Boşanma davasını cekismeli açmış. Anlasmaliya cevirecegimi söyledim. Boşanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana destek olabilir mi?. Dilekçeyi nasıl yazarim ne yazabilirim. Bu evliliği en çabuk nasıl bitirebilirim. Bebeğim için psikolojik destek almalimiyim. Evimiz ve arabamiz var. Evi ben evlenmeden önce aldim ona dokunamaz. Araba için kredimiz var, bebeğimi aabah bakiciya biraktigim icin satmak istemiyorum. Satarsakta borcu kapatip bana araba almasini istiyorum nasil olacak. Psikoloja gitmelimiyim. Çünkü bu 3 ay içinde yaşadığım 2. Travma annem de babam da esim de beni terk etti. Ne yapmaliyim. Bebegimi iyi bir insan olarak yetistirebilir miyim. Bu kadar olayın ustesinden tek başıma gelebilir miyim. Ne olur yardim edin. Eşi daha önce deliler gibi aşık gibi davrnaipta bu hale gelen var mi. Nasil atlattiniz. Daha çok gencim 23, yasindayim. Bir daha birilerine nasil guvenebilirim. Eşimde bana zamaninda çok sözler verdi. Başkası da verse ne yapacağım. Ben eşime sonsuz guveniyordum anneme de babama da. Ne yapacağım şimdi Allah aşkına yardim edin.
Henüz bebek, sadece ihtiyaçlarını gideriyorsunuz. Büyüyecek, duyguları, düşünceleri olacak. Başlayan bir duyguyu durdurmayı bilemeyecek, krizlere girecek. 2 yaş sendromunun ne olduğunu yaşayan bilir. Bu zorlu zamanlarda dengeli kalmanız lazım. Ruhsal dengenizi sağlamak için şimdiden yardım alın. Yaşadığınız yerde profesyonel biri yoksa online danışma da yapılıyorBundan sonrasini bilemem ama bebeğimi görünce hep sakinlesiyorum ve susuyorum. Zivanadan ciktigim zamanlar yapmadığım şeylerle suclandigim zamanlar. Bana bebegime bakmadığımi söylediği zamanlar. İyi bir insansin ama iyi bir es degilsin dedigi zaman. Kime göre neye göre baskasi beni yargilayanilir ki bu esim de olsa
Ama siz anlatıyorsunuz, huzurlu bir nişan dönemi bile geçirmemişsiniz. Normal evliliklerde bile kadın, bu adamdan boşanırsam bu çocuğa tek bakabilirim diyebiliyorsa çocuk yapmalı. Üzgünüm ama hayatın gerçeği bu. Zorla bu adama çocuk sorumluluğu veremezsiniz. Yaşına göre haftada bir ayda bir bakıcak, o da mahkeme zoruyla. Bile bile yapmışsınız, annenin babanın birbirini dövdüğü bir evlilikte gelmiş dünyaya o bebek. Sorumluluğun büyüğü sizde. O yüzden bir avukatla ilerleyin ki maddi konularda bari mağdur olmayınÇocuğu onunla yaptım ama. Ondan önce de kendime bskiyordum. 2, yil boyunca baska sehirde tek bsisma yasadim ama cocukla hiç kalmsdim daha önce
Adam resmen Baska kadinin yanindan geliyor.Bunlari yapiyor ama bir yandan da dün saçımı boyadı. Ve yemin ederim normalde boyadiginin on kati güzel biyadi. El mahtum boyattim ben de. Birde begendin mi diye soruyor. Dün gece yine 4te geldi eve odaya girdi deodarant sikacak duş almış. Deodorantin sesini duyunca korktum geldi sakinlestirmek icin öpüyor. Kendime gelince geri cektim hemen
Esiniz eve ilginx saatlerde geliyor dsarı nereye gidiyor ki ya da nereden geliyor o saatteAllah aşkına dalga geçme ya. Sanki çok normal bir durum bu mu anormal geldi. Ne diyim. Yorumlariniz daha doğru olsun beni daha iyi anlayin diye her halti anlatmaya çalışıyorum
Evet ya o saatte gelip dus almalar falanAdam resmen Baska kadinin yanindan geliyor.
Konusu ne ki sayfasına giremedim . Boşanma nedeni nedir? Birde konu sahibi ev varsa avukat işini halledene kadar tapuya git hemen şerh koydur. Boşanmada herkez çirkinleşir. Bir an önce önlemini al.
Teşekkürler arkadaş yolladı ama konuyu özetliyim bari bilmeyenler rahatlasın. Konunu özi mırç mırç inanılmaz aşık çiftimiz. Sorun yok ara ara olası kavgalar falan. Gebelik lohusalık derken işler karışmış. Ortada çocuk bakma sorunu falan. Anane devreye girmiş. Ama anane sorun olmuş. Ancak aslında sorun görünen o ki kocada. 360 değil(yanlış yazdım bir yorumda) 180 derece fırıldağa bağlıyor koca. Yani evlilikte devam eden sevgi yerini umursamazlık ve de bıkmışlığa bırakıyor koca da. Hatta bir ara kavgada kadın demişti çık git adamında işine gelmiş. Tamam yapmış. Sonra bir ara ayrılmışlar. Ya da kavga etmişler adam boşanma açmış. Barışmışlar adam boşanmayı kapamamış. Bu süreçte kocadaki belirtiler, artık sevmiyorum istemiyorum. İlgilenmiyorum seninle. İş hemen duş yatak. Ve klasik aldatma belirtileri. Sonuç adam bir şekilde boşanmayı kapanmıyor kadın en son yalvarıyor. Adam gık demiyor. Şuanda aynı evdeler. Evlilikte şiddette var. Adam büyak ihtimal kadını sorunlu gösterip hayatına bakacak. Yani duruşmada kusurlu bulunup kadın adam yüklerinden kurtulacak. Yinede eski konuyu okuyun. Adam boşanmada zaten anlaşma yolu kullanmıyor. Kadın en son anlaşmalı demiş ondada nanay gözüküyor. Adam olabildiğince paradan kaçıyor gözüken o.Önceki konusu :
Eşim ile içinde bulunduğumuz saçma sapan ilişki.
Merhaba arkadaşlar. Olabildiğince kısa ve öz anlatmaya çalışacağım, Eşimle 3 seneye yakındır evliyiz. Severek evlendik. Nişanlı olduğumuz dönemde 3 ay gibi bir süre iç güveysi geldi ailemin yanına. Babamla beraber çalıştılar. Kavga etmediğimiz zamanlarda birbirine çok aşık olan iki insan...www.kadinlarkulubu.com
Hiçbir şey iyi gitmiyor. Herşey üst üste geldi. Hayatıma yeni giren insanlar bile terk ediyor beni. Örneğin bakıcı, çocuğa bakamayacagininsoylrdim belki normal ama bu zamanda bunu yaşamaktadır artık çok canimi yakiyor. İs yerinde kafami masaya vurdum . Ne kadar normal degil mi baktiginda ama ben çıldırdım. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama daha da kötü oluyorum. Hiç arkadaşım yok, kimseye birşey anlatamıyorum. Arkadasimin olmamasi da canimi yakiyor. Esimin de iyi gunde ve kötü gunde diyip de, kötü günler gecip gittikten sonra terk etmesi, bu kadar kolay sindirmesi zoruma gidiyor. İnsanlar neden esinin hayatını bu kadar takiyorsun diyor ya. Cani yansin istiyorum. Halimi anlasin istiyorum
Teşekkürler arkadaş yolladı ama konuyu özetliyim bari bilmeyenler rahatlasın. Konunu özi mırç mırç inanılmaz aşık çiftimiz. Sorun yok ara ara olası kavgalar falan. Gebelik lohusalık derken işler karışmış. Ortada çocuk bakma sorunu falan. Anane devreye girmiş. Ama anane sorun olmuş. Ancak aslında sorun görünen o ki kocada. 360 değil(yanlış yazdım bir yorumda) 180 derece fırıldağa bağlıyor koca. Yani evlilikte devam eden sevgi yerini umursamazlık ve de bıkmışlığa bırakıyor koca da. Hatta bir ara kavgada kadın demişti çık git adamında işine gelmiş. Tamam yapmış. Sonra bir ara ayrılmışlar. Ya da kavga etmişler adam boşanma açmış. Barışmışlar adam boşanmayı kapamamış. Bu süreçte kocadaki belirtiler, artık sevmiyorum istemiyorum. İlgilenmiyorum seninle. İş hemen duş yatak. Ve klasik aldatma belirtileri. Sonuç adam bir şekilde boşanmayı kapanmıyor kadın en son yalvarıyor. Adam gık demiyor. Şuanda aynı evdeler. Evlilikte şiddette var. Adam büyak ihtimal kadını sorunlu gösterip hayatına bakacak. Yani duruşmada kusurlu bulunup kadın adam yüklerinden kurtulacak. Yinede eski konuyu okuyun. Adam boşanmada zaten anlaşma yolu kullanmıyor. Kadın en son anlaşmalı demiş ondada nanay gözüküyor. Adam olabildiğince paradan kaçıyor gözüken o.
Anne sütü alan 9 aylık bebek söz konusu. Babasının başına sizin tabirinizle "atınca" nasıl anne sütü alacak bu bebek?Götürüp çocuğu babaanneye veriyorlar baksın diye. Eşiniz geri vites yapmayıp çocuklarla birlikte size çok uzak bir şehre taşınmak istese yine böyle gülebilir miydiniz? Bekar gibi takılmak için veya eski eşin bekar gibi takılmasını engellemek için çocukları kullanmak da ne bileyim...Her harfinize katılıyorum. Bazı erkekler ailesine güveniyo çocuklarıma bakar diye. Benim kocaa gibiben attım başlarına benim koca geri vitesin alasını attı bu boşanma süreçlerinde ay çocuk benm ben bakarım ona vermem bilmem ne ayaklarına hiç girmeyin. Boşanmak, istemediginiz bir durumsa mutsuzsanz zatn çocuk içinde sıkıntılı verimsiz bi süreç. Eğer babayla vakit geçirebilecek yaşlardaysa yollayın bol bol vakit geçirsin ugraşsn evladıyla. Asıl bekar gibi takılan siz olun
Sizi uzmek istemem ama onlar sizin yaninizda sizin sure durmaz,esiniz onlarin cocugu sonucta:/Anlasmaliya cevirmeyi kabul etti. Nasil daha hizli bosanabilirim. Aailemi ben istemiyorum. Kayinvalidem yanimda kayinpederim de. Annemden babamdan çok onlara guveniyorum