Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Ben gitmeyi çok düşündüm başka şehire ama işim var. Çocuguma çalışmadan bakamam. Evet bu dediğiniz bana o kadar iyi gleir ki. Bu şehirde kalmak istemiyorum. Anlaşmalıya çevirmiyor, dün tamam dedi ama gece gene bırak günü gelsin diyor, istemiyorum benimde haklarım var diyor.

Aa bu konuyu okuyunca kesinlikle adamın başkasıyla beraberliği olduğunu düşündüm. Bu arada 23 yaşında nasıl ev sahibi oldunuz ya formülü ne bunun
Ben 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Sezonluk, okul çıkışları ve hafta sonları, ailemin evi zengin bir köyde, sahil kasabası gibi. Bahşiş ve iş imkanı çok oluyor. Temizlik işleri çok oluyor, kuryelik falan... Para da harcayan biri değilim. Bayramlarda hep çalışarak çift maaş aldım. Böyle böyle oldu.

İnanır mısınız, eşime bir güne bir gün kapıma gelmedi. Ha ben bundan da eminim. Olduki barıştık ve boşanma davasını kapadı. Bana bir tartısmada diyecek ki bak boşanma davasını kapattığıma beni pişman ettin. Anlatmadığım çok şey var. Biz borsaya girip battığımızda babamın arabasını satarak borçlarımızı ödedik. Babam bize her ay destek çıktı da tekrardan araba alabildik

Elbet başına birşey gelsin istemiyorum ama benim gibi olsun. Ben şu an dışarıda el ele tutuşan iki insan, çocuklarını işten alıp güle oynaya eve getiren komşularıma, iş yerindeki eşlere özeniyorum. Bunları yaşasın. Benimle olan hayatı zindan ettiği her gün için canı yansın. Bana her attığı yalan için canı yansın.

Ben eşime bile haksız olduğumu söyledim ki ayrıca emin olun kendi ailemi hiç aramadım. hep durdursun diye onun ailesini aradım. Bak ben haklı olmayı istemiyorum. Haklı olacaksam yine bu durumda kalacaksam bırak olmasın. Ben sıkıntıları aşabileceğim kadar sabırlı olabileceğim bir hayat istedim. Ben sadece seçtiğim insanın doğru insan olduğunu görmek istedim.

Bunları düşünüp kendi içini kine, üzüntüye boğma. Bugün içinde bir terapist bul kendine.

öncelikle kararınız hayırlı olsun
Konularınızı bilmiyorum ama daha yasınız çok genç yani hayatın çok basındasınız
Yeniden birine güvenmek yerine şu aşamada önce çocuğunuza yetmeyi düşünün.
Eşiniz var mı ?
Gelir durumunuz ne ?
Bebeği bakıcıya verip nasıl çalışacaksınız ?
Bunları planlayın önce derim.

Burda bende şuna şaşırdım bu yaşta evi nasıl aldınız???

Evlatla tehdit olmaz. Her bebek annesinin yanına daha çok yakışır. Henüz 9 aylık birde. Kıymeti ilerde oluyor değil olsa bile yapılır mı böyle şey.
Bi kadın böyle diyorsa ben onu çok tehlikeli ve kalpsiz bulurum.

Sorumluluk yüklenir babalık biten birsey değil . Fakat çocuğu babaya vermek çok kötü bir durum. İnsan babadan değil anadan yetim kalır diye boşa dememişler.

Gece 4 e kadar nerdeymiş?

kadin zaten çalışıyor çocuğa, annesi bakmiyor bu durumda. aksam eve canini zor atiyordur. ancak haftasonlari ilgilenbilir. baba da olsa, mecburen babanne bakacak. hatta belki bosanma fikri rafa kalkacak. hafta sonlari doyasiya ilgilenir cocugu ile. annelikten çıksın demiyorum. hafta içi de görebilir pek ala. babaanne iyi niyetli anladığım kadari ile. olayi objektif degerlendirin.

olmadi geri ister yani dunyanin sonu değil.

Ben 20 yaşında nasıl ev alabildiğiniz kısmını anlamadım?

Burda bende şuna şaşırdım bu yaşta evi nasıl aldınız???

Ben çocuğumdan 1 gün ayrı kalsam kafayı yerim. Çalışıyorsam da gece çocuğumla vakit geçirmek isterim. Yani özledim bende kalsın sende kalsın durumu cocuk düzeni içinde iyi değil. Kolaymı düzeni bozulacak annesi yanında olmayacak ve cocuk 9 aylık. İsterse 9 yaşında olsun cocuk annede olmalı çocuğun psikolojisi açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…