Ya müge anlı derdim yaşın mı oldu. senin için 30 olayım. 1998 ekim doğumluyum. ekim olduğu için aydan bir yaş kaybediyorum.Siz de 2020’den beri 23 yaşındasınız :d yıl 2022 haberiniz yok galiba. Bir şeyleri farklı anlatıyorsunuz hep. Eki Görüntüle 3011829
Ben gitmeyi çok düşündüm başka şehire ama işim var. Çocuguma çalışmadan bakamam. Evet bu dediğiniz bana o kadar iyi gleir ki. Bu şehirde kalmak istemiyorum. Anlaşmalıya çevirmiyor, dün tamam dedi ama gece gene bırak günü gelsin diyor, istemiyorum benimde haklarım var diyor.Ah canım benim nasıl endişeli nasıl saskınsın malesef bitmiş sen anlasmalıya cevirip biran önce bitirmekte dogrusunu yapıyorsun çekişmeli acıp sanırım seni süründürmek uzatmak istiyor ama evet biran önce bitirmelisin.ozaman anlasın artık onunda sende bittiğini.birdaha cocuk için dahi olsa bir araya gelme gorusme engelle heryerden.seni takıp etmesine,seninle iletişim kurmasına sakın izin verme.sen ona barısalm dedkce onun affedersin g.tu kalkıyor.heryerden sil englle bakalım ne kadar kıymetliymiş gorsun.bebek için henüz cok kucuk sanırım calısıyorsunuz diye bakıcıya bırakıyorsunuz offf bakıcılara karsı oldu bitti fobim var güvenemiyorum asla umarım memnunsunuzdur.ya da iyi baktıgından eminsinizdir.anne bana neden size sırt dondu? Yani su durumda galiba ne onlara torun koklatırım ne kocaya ne kaynana gile madem sizi bu surecte yalnız bırakıyorlar sanırım alıp basımı baska bir sehire yerlesirdim cocugumla gzel bir baslangıc yapardım.ygitme etme diyenler en bastan destek olsalarmıs.sonradan pişman olurlar.ben bebege uzuldum biraz suan babayada ihtiyacı var anneyede ama gergin ortamı okadar net hissederki bebekler sanırım babayla gorusmemenı daha iyi oalcak bebek için.ay bide lütfen bakıcıdan emin olun ya cok video izliyorum bakıcılara karısı yargı olustu. Neyse hakkınızda hayırlısı varsa vaktiniz tabi ki profesyonel destek alın .yoksa kendimizce ugraslar edinin yasım genc dul kaldım kimse almayacak napacam ne edecem vs böyle dusuncelerden cıkın.cok gencsınuz karsınıza iyi biride cıkabikşr.hiç guvenemem derseniz bebeginiz var ona sıkıca sarılın benm kuzenlerim babaları bebekken daha baska kadınla kacmıs evlenmiş teyzemi bir basına bırakmış 3 bebekle teyzem tek basına kendini cocuklarına adadı 3ude evlendi miss gibi yuvaları var .babaları bir ara cıkıp geldi dugune kuzenlerim babalarını asla koymadı kovdular.yani hayatımızda bir erkek olmadan da yasayabiliriz bir erkege muhtac hissetmemeliyiz .erkekten daha önemlisi kucuck gül gibi evladın var seninle o bile yeter. Ben tamamen iletişimi koparmanızı öneririm.birde kardesınuz falan yokmu su surecte sizinle olabilecek? Neden herkes size dönmus durumda? Biraz fevrimi davranıyorsunuz ondan mı kacıyolar acaba.su donemde seni anlamaları lazım ama aileye en iyi ders uzaklara gitmek sonra goruyoruz Esra erollarda kzıım evine dön biz kocanla bosanma diye istemedik diye aglıyolar ama bosanma surecınde hiç cocuklarına sahip cıkmıyolar. Hakkınızda hayırlısı olsun sebebini bilmiyorum ama adam kendince gelecek planları yapmış cocugu esi olmadan hadi siz neysede cocugu olmadan kurdugu hayaller ona dar gele. O birgün bogulacak merak etme evde zamanla sizsizlige tahammül edemeyecek.sakın dönme sizi böylece eliyle iten bir adama.
KuzenindenEsiniz eve ilginx saatlerde geliyor dsarı nereye gidiyor ki ya da nereden geliyor o saatte
Ben 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Sezonluk, okul çıkışları ve hafta sonları, ailemin evi zengin bir köyde, sahil kasabası gibi. Bahşiş ve iş imkanı çok oluyor. Temizlik işleri çok oluyor, kuryelik falan... Para da harcayan biri değilim. Bayramlarda hep çalışarak çift maaş aldım. Böyle böyle oldu.Aa bu konuyu okuyunca kesinlikle adamın başkasıyla beraberliği olduğunu düşündüm. Bu arada 23 yaşında nasıl ev sahibi oldunuz ya formülü ne bunun
İnanır mısınız, eşime bir güne bir gün kapıma gelmedi. Ha ben bundan da eminim. Olduki barıştık ve boşanma davasını kapadı. Bana bir tartısmada diyecek ki bak boşanma davasını kapattığıma beni pişman ettin. Anlatmadığım çok şey var. Biz borsaya girip battığımızda babamın arabasını satarak borçlarımızı ödedik. Babam bize her ay destek çıktı da tekrardan araba alabildikTeşekkürler arkadaş yolladı ama konuyu özetliyim bari bilmeyenler rahatlasın. Konunu özi mırç mırç inanılmaz aşık çiftimiz. Sorun yok ara ara olası kavgalar falan. Gebelik lohusalık derken işler karışmış. Ortada çocuk bakma sorunu falan. Anane devreye girmiş. Ama anane sorun olmuş. Ancak aslında sorun görünen o ki kocada. 360 değil(yanlış yazdım bir yorumda) 180 derece fırıldağa bağlıyor koca. Yani evlilikte devam eden sevgi yerini umursamazlık ve de bıkmışlığa bırakıyor koca da. Hatta bir ara kavgada kadın demişti çık git adamında işine gelmiş. Tamam yapmış. Sonra bir ara ayrılmışlar. Ya da kavga etmişler adam boşanma açmış. Barışmışlar adam boşanmayı kapamamış. Bu süreçte kocadaki belirtiler, artık sevmiyorum istemiyorum. İlgilenmiyorum seninle. İş hemen duş yatak. Ve klasik aldatma belirtileri. Sonuç adam bir şekilde boşanmayı kapanmıyor kadın en son yalvarıyor. Adam gık demiyor. Şuanda aynı evdeler. Evlilikte şiddette var. Adam büyak ihtimal kadını sorunlu gösterip hayatına bakacak. Yani duruşmada kusurlu bulunup kadın adam yüklerinden kurtulacak. Yinede eski konuyu okuyun. Adam boşanmada zaten anlaşma yolu kullanmıyor. Kadın en son anlaşmalı demiş ondada nanay gözüküyor. Adam olabildiğince paradan kaçıyor gözüken o.
Elbet başına birşey gelsin istemiyorum ama benim gibi olsun. Ben şu an dışarıda el ele tutuşan iki insan, çocuklarını işten alıp güle oynaya eve getiren komşularıma, iş yerindeki eşlere özeniyorum. Bunları yaşasın. Benimle olan hayatı zindan ettiği her gün için canı yansın. Bana her attığı yalan için canı yansın.O sizin evladımızı babası canı yanmasın.
Sizin de canınız yanmasın.
Gerçekten sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz.
Ateşiniz 40 dereceyi bulsa acile gidersiniz ya, ruh haliniz 40 dereceyi aşmış. Acil bir şekilde sakşnleyip sizi doğru yönlendirecek birine ihtiyacınız var.
Ben eşime bile haksız olduğumu söyledim ki ayrıca emin olun kendi ailemi hiç aramadım. hep durdursun diye onun ailesini aradım. Bak ben haklı olmayı istemiyorum. Haklı olacaksam yine bu durumda kalacaksam bırak olmasın. Ben sıkıntıları aşabileceğim kadar sabırlı olabileceğim bir hayat istedim. Ben sadece seçtiğim insanın doğru insan olduğunu görmek istedim.2 tarafı dinlemeden bir şey söylenmesi çok zor bir konu. Konu sahibinin de bazı tutarsız mesajları mevcut.
Konuya bakıp kesin aldatma var diyemiyorum mesela hatta olmadığı düşüncem daha ağır basıyor.
Kadın olsun erkek olsun : ilk başta kim daha fazla taviz veriyorsa hep aynı tavizler bekleniyor.
Belki de bıçak kemiğe dayandı , belki adam hala seviyor ancak hergün huzursuzluk yaşamaktan bıktı , bilemeyiz. Bu da bir ihtimal.
2 kişi evlenmişler ancak konu sahibesi tartışmalara aileleri katarak evliliğin mahremiyetini zedelemiş.
Aynı davranışları kocası sergileseydi neler söylenirdi , o da önemli.
Genelde herkes haklı çıkmak ve desteklenmek istiyor. Haksız görüldüğü bir durum varsa hemen haklı olduğu konuyu tekrar tekrar söylüyor.
Bu tür konularda kişi önce kendiyle yüzleşmeli.
Elbet başına birşey gelsin istemiyorum ama benim gibi olsun. Ben şu an dışarıda el ele tutuşan iki insan, çocuklarını işten alıp güle oynaya eve getiren komşularıma, iş yerindeki eşlere özeniyorum. Bunları yaşasın. Benimle olan hayatı zindan ettiği her gün için canı yansın. Bana her attığı yalan için canı yansın.
Burda bende şuna şaşırdım bu yaşta evi nasıl aldınız???Okuyanlar bilir okumayanlar da okuyabilir.
Eşim cumartesi belki bir umut barışıriz diye geldi. O da kendi gelmedi ben zorla getirdim. Bebegim 9 aylık olacak. Cumartesi ve pazar gezdik dolaştık ama eşim hiç yanaşmadı. Boşanma davasını kapatmayacagini ve yüzüğü takmayacagini söyledi. Bugün yine konuşmaya çalıştım olmadi. Bu saatten sonra duzelse bile ben istemiyorum. Seninle evli kalmayi istemiyorum dedi. Bosanacagim bilgasayar oynayip sabaha kadar uyuyacağım dedi. Seni istemiyorum falan dedi. Boşanma davasını cekismeli açmış. Anlasmaliya cevirecegimi söyledim. Boşanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana destek olabilir mi?. Dilekçeyi nasıl yazarim ne yazabilirim. Bu evliliği en çabuk nasıl bitirebilirim. Bebeğim için psikolojik destek almalimiyim. Evimiz ve arabamiz var. Evi ben evlenmeden önce aldim ona dokunamaz. Araba için kredimiz var, bebeğimi aabah bakiciya biraktigim icin satmak istemiyorum. Satarsakta borcu kapatip bana araba almasini istiyorum nasil olacak. Psikoloja gitmelimiyim. Çünkü bu 3 ay içinde yaşadığım 2. Travma annem de babam da esim de beni terk etti. Ne yapmaliyim. Bebegimi iyi bir insan olarak yetistirebilir miyim. Bu kadar olayın ustesinden tek başıma gelebilir miyim. Ne olur yardim edin. Eşi daha önce deliler gibi aşık gibi davrnaipta bu hale gelen var mi. Nasil atlattiniz. Daha çok gencim 23, yasindayim. Bir daha birilerine nasil guvenebilirim. Eşimde bana zamaninda çok sözler verdi. Başkası da verse ne yapacağım. Ben eşime sonsuz guveniyordum anneme de babama da. Ne yapacağım şimdi Allah aşkına yardim edin.
Evlatla tehdit olmaz. Her bebek annesinin yanına daha çok yakışır. Henüz 9 aylık birde. Kıymeti ilerde oluyor değil olsa bile yapılır mı böyle şey."Bebeği sana bırakıyorum" demeyi denediniz mi?
İnanın herşey çok farklı olur. Hayatına bekar gibi devam edemez. Mecbur geri vites yapar. Sabaha kadar oyun oynayıp uyuyamaz. Bebeği annenin alması adama hediye oluyor. Birde şahit olduğum şu ki, uzaktaki ebeveyn daha kıymetli oluyor.
Bunlari yapiyor ama bir yandan da dün saçımı boyadı. Ve yemin ederim normalde boyadiginin on kati güzel biyadi. El mahtum boyattim ben de. Birde begendin mi diye soruyor. Dün gece yine 4te geldi eve odaya girdi deodarant sikacak duş almış. Deodorantin sesini duyunca korktum geldi sakinlestirmek icin öpüyor. Kendime gelince geri cektim hemen
kadin zaten çalışıyor çocuğa, annesi bakmiyor bu durumda. aksam eve canini zor atiyordur. ancak haftasonlari ilgilenbilir. baba da olsa, mecburen babanne bakacak. hatta belki bosanma fikri rafa kalkacak. hafta sonlari doyasiya ilgilenir cocugu ile. annelikten çıksın demiyorum. hafta içi de görebilir pek ala. babaanne iyi niyetli anladığım kadari ile. olayi objektif degerlendirin.Evlatla tehdit olmaz. Her bebek annesinin yanına daha çok yakışır. Henüz 9 aylık birde. Kıymeti ilerde oluyor değil olsa bile yapılır mı böyle şey.
Bi kadın böyle diyorsa ben onu çok tehlikeli ve kalpsiz bulurum.
Sorumluluk yüklenir babalık biten birsey değil . Fakat çocuğu babaya vermek çok kötü bir durum. İnsan babadan değil anadan yetim kalır diye boşa dememişler.
Ben 20 yaşında nasıl ev alabildiğiniz kısmını anlamadım?
Ben 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Sezonluk, okul çıkışları ve hafta sonları, ailemin evi zengin bir köyde, sahil kasabası gibi. Bahşiş ve iş imkanı çok oluyor. Temizlik işleri çok oluyor, kuryelik falan... Para da harcayan biri değilim. Bayramlarda hep çalışarak çift maaş aldım. Böyle böyle oldu.
Burda bende şuna şaşırdım bu yaşta evi nasıl aldınız???
Ben 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Sezonluk, okul çıkışları ve hafta sonları, ailemin evi zengin bir köyde, sahil kasabası gibi. Bahşiş ve iş imkanı çok oluyor. Temizlik işleri çok oluyor, kuryelik falan... Para da harcayan biri değilim. Bayramlarda hep çalışarak çift maaş aldım. Böyle böyle oldu.
KuzennnGece 4 e kadar nerdeymiş?
Yok yok yanlış anlamayın onu. Eşim ve bende okb var. Bakkala bile gitsek eve gelince düş alırız.bu arada konu sahibesi, yeni gordum gece 4 te eve gelip dus almak derken???
sen bu adamin telefonuna filan bi bak uyuyunca. kötü kokular geliyor sanki
kadin zaten çalışıyor çocuğa, annesi bakmiyor bu durumda. aksam eve canini zor atiyordur. ancak haftasonlari ilgilenbilir. baba da olsa, mecburen babanne bakacak. hatta belki bosanma fikri rafa kalkacak. hafta sonlari doyasiya ilgilenir cocugu ile. annelikten çıksın demiyorum. hafta içi de görebilir pek ala. babaanne iyi niyetli anladığım kadari ile. olayi objektif degerlendirin.
olmadi geri ister yani dunyanin sonu değil.