- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi Black Light
Boyle dengesiz biriyle arkadaş olmazdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman söyleyin eşi destek olsun belki çözer bu sayedeTeşekkür ederim.
Yok bana sarmaz, anlattığımı bilse bile sarmaz, sorar belki sadece.
Bak canım.....Pişman olma. Verilen tepkilerin insanların yorumları. Canım cicim diyenlerden ziyade dan dan yazanlarınki daha kıymetli bence.![]()
2 defa oldum arkadasimda haftalik gelur giderdi bir kere bile boyle sacma sapan bir davranista bulunmadim benim kardesim agir depreyson bile gecirdi o bile bu sekilde insanlari kullanmadi enayilik baska birsey ..yazim hatalarim sana dert olmasin almanyada dogup buyudum bin defa belirtmem gerek ya neyse turkcem gayet iyi insanlarin elestirilerine burdan mi basliyorsunuz aaa dur bakim de ayri olmaliydi dicen mi hihi birakin ayol enayi dogmadi kimse yardim etmis kadin etmemismi bulasigi temizligi yapmis eee daha nedicen ? derken.. kendinizi ifade etme konusunda sorunlarınız var belli ki. Kadın önceden böyle değilmiş, konu sahibi düzeltsin yanlış anladıysam. Önceden böyleyse neden gidiyor ki , delirmiş birinin evine ? Yakın sevdiği arkadaşına yardıma gider insan ele gitmez. Kadın yeni anne, belli ki anneliği kaldıramamış. Evi barkı salmış, kendini salmış, çocuğa zarar geleceğini düşünüyor. Bunu takıntı yapmış. İlk zamanlar dürtüler koruma ve besleme üzerine tıpkı bir hayvan gibi basit ve düz. Hiç lohusa oldunuz mu ?
Bence diyorum ya zaten canım....Bak canım.....
Her türden insan var ve herkesin fikri değerli
+1Bence diyorum ya zaten canım....
İnsanların karşısındakini kırmamak için canım cicim diyerek düşüncelerini eğip büktüklerini düşünüyorum.![]()
Kız valla iş bölümü yapmadım sadece beraber yapalım mı diye sordu bende hemen bitsin sen onu bende bunu yapalım dedimArkadasinizin yaptigi cok ayip kapi kitlemek hesap sormak falan ama sizde keske is bölümü yapmasaydiniz sonuc olarak oraya yardima gitmissiniz yapabildiğiniz kadarini yapsaydiniz yakin donemde dogum yapan 2 arkadaşım vardi ikisine de misafiri gelecegi zaman kucuk bir arkadas grubumuz var bizi de cagirirlardi gitmeden ikramliklri yapar götürür evden ayrılırken de bulasiklari yikar supurgesini yapar oyle kalkardik cunku bu dönem annenin en uykusuz oldugu zaman bazen zihnen ve bedenen ölü gibi oluyorsun
Severim kendisini, sakin yumuşak biridir. Zaten bebeği olduğu için uzun bir süre dışarıda çıkamaz bana da gelemez :) çağırsa gitmem zatenBebeğiyle tek kalmaktan bile korkan insanlar nasıl annelik gibi büyük bir maceraya cesaret ediyor hiç anlamıyorum ya. Açıkçası bana ezik bir davranış gibi geliyor, bebek ile başbaşa kalmaktan deli gibi korkup yanına yandaş arayan insanlar. Böyle bir annem olsun istemezdim, anne dediğin dağ gibi olmalı ki güven duyabilesin, babanın kaybinda-herhangi bir beklenmedik felakette seni de kimselere muhtaç etmeden dik durabilsin. Ama kendi kurulu evinde birkaç gün kalmaktan aciz insanlar... Bilmiyorum...
Konuya gelince yardıma gitmişsiniz,allar razı olsun yapmışsınız. Hiç enayi gibi hissetmeyin. Sonuçta destek için gittiniz ve destek oldunuz.
Amaaa bir daha da gitmeyin. Siz evdeyken kapıyı kitleyip arkasına eşya koyan insana niye gidesiniz ki? Yine de çok sevdiğiniz biriyse ara sıra dışarıya kahve içmeye cagirirsiniz, yılda birkaç kere. Belki bu anksiyiyeleri,buldumcuk halleri biraz olsun azalır zamanla,normale döner zaten
Dipte, sonda, depresyonda. Onun en büyük hatası da eve yoldaş aldığı sanrısı. Kimlere anlatıldı bu şahit olduklarınız kimbilir. İyi niyetlisiniz ve yeni doğum yapmış arkadaşınıza yardımcı mı olmak istiyorsunuz gerçekten; o zaman bırakın kirli bulaşıkları, katlanmayan çamaşırları,kapı kilitlerini. Google> yeni doğum yapmış birine nasıl yaklaşılır>enter.
Psikolojik bir problemi var belli ki akli basinda bir insan guvenmedigi bi misafir olsa bile tedbirlerini caktirmadan alir. Belki lohusaliktandir ama siz yine de bu surecte mesafe koyup esinize de anlatin.Aslında kalmak istemedim hatta korktum çünkü çok tuhaf davranıyordu eşime de anlatamadım, sıkıldım eve geleceğim dedim, bebekle tek kalmasınlar sabah gelirsin dedi zaten eşide sabah geldi![]()
Oooo daha ne yapacaksin ama ben olsam bir daha gorusmezdim gunahini almak istemem ama dengssiz insanlardan da hep korkarim bizim apartmanda bir kafin vardi boyle ben pek gorusmem ama ortak toplanrilarda falan denk gelirdi onunda degisik takıntıları vardı esiyle ilgili zamanla dozaji artirdi apartmamda bir kadinin esinde gözü olduğunu soyledi baska bir arkadasi esime sakın yaklasma diye tehdit etti o zmandir uzak durmakla ne kadar iyi yaptığımi anladim . Siz bebegin yanindayken bebek aglasa bisey yaptiginizi da ima edebilir en iyisi uzak durmakKız valla iş bölümü yapmadım sadece beraber yapalım mı diye sordu bende hemen bitsin sen onu bende bunu yapalım dedim
Süpürme silme toparlama kahvaltı yemek hepsini tek başıma halledip onu da çağıroır gel ye derdim çok da hoşuma giderdi, yardımım dokundu diye sadece kıyafetler için söylendim bebeğin kıyafetleri yerlerde eskimişti kısa sürede rahatsiz oldum
Haklısınız gerçekten bazen böyle böyle kendimize zarar veririzOooo daha ne yapacaksin ama ben olsam bir daha gorusmezdim gunahini almak istemem ama dengssiz insanlardan da hep korkarim bizim apartmanda bir kafin vardi boyle ben pek gorusmem ama ortak toplanrilarda falan denk gelirdi onunda degisik takıntıları vardı esiyle ilgili zamanla dozaji artirdi apartmamda bir kadinin esinde gözü olduğunu soyledi baska bir arkadasi esime sakın yaklasma diye tehdit etti o zmandir uzak durmakla ne kadar iyi yaptığımi anladim . Siz bebegin yanindayken bebek aglasa bisey yaptiginizi da ima edebilir en iyisi uzak durmak
Oldu canım, iyi günler2 defa oldum arkadasimda haftalik gelur giderdi bir kere bile boyle sacma sapan bir davranista bulunmadim benim kardesim agir depreyson bile gecirdi o bile bu sekilde insanlari kullanmadi enayilik baska birsey ..yazim hatalarim sana dert olmasin almanyada dogup buyudum bin defa belirtmem gerek ya neyse turkcem gayet iyi insanlarin elestirilerine burdan mi basliyorsunuz aaa dur bakim de ayri olmaliydi dicen mi hihi birakin ayol enayi dogmadi kimse yardim etmis kadin etmemismi bulasigi temizligi yapmis eee daha ne