Arkadaşımın takıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu olaydan sonra evden çıkar gider, o arkadaşla da bir daha görüşmezdim. Karşısındakini aptal, kendini çok akıllı sanıyor galiba.

Yalnız bunu anlamadım. Ne koymuş olabilir?
Bence o kafayi siyirmis lohusa aramizda ufuruktan geziyor ortalikta bir yerelere kapatilmali buraya bile sizmis 🤣🤣🤣

Anne olmamış atıp tutanları hayretle okuyorum ve inanamıyorum.Arkadaşlar anne olmadan , ruh halinizi planlayamıyorsunuz, bebeğe bişey olur diye korkabilirsiniz bu sizi aciz yapmaz, ezik yapmaz, ne kadar acımazsınız yaşamadığınız duyguları tarif ederken. Aklınız gidiyor minicik örtüyü ağzına burnuna sokacak nefes alamayacak diye, emerken boğulacak diye, birinin nefesi değecek de hasta olacak diye.. bir bebek nasıl sancılarla büyüyor, uykusuz geceler, 2 yıl 0 uyku ile yaşadım. Günlük 4 saat , aklını yitirirsin, hayal görmeye falan başlıyorsun uykusuzluktan. ezikmiş yok anne olmaya bebekle yalnız kalmaya güvenememiş falan. ayıptır günahtır , atıp tutmayın utanırsınız yarın başınıza geldiğinizde. kaldı ki bu kadın zaten sağlıklı değilmiş,bir kadına yapabileceğiniz en kötü şey anneliğini sorgulamak bakın en namussuzu en delisi en kafası kırığı bile içgüdüsel olarak bebeği için en iyisini yapar.
Dalga geçmek için açmadım konuyu hanımefendi.
Arkadaşım kendisi bilhassa bana dedi ki "ben lohusayım bana karşı yumuşak ve anlayıslı olunmalı, lohusa iken intihar edenler bile varmış" dedi.
Ben çok yumuşak da davrandım, ama açıkçası hala anlam veremiyorum davranışlarına. Yani temizlik düzen vs bunlar hastalık ile alakalı şeyler değil zaten onlar benim umrumda değil, ben anlamadım tavırlarını, eşi ile ilgili konularda da kıza hep hak verdim ama kendisi ile 2 gün kalınca şaşırıp kaldım. Hele bazı şeyleri bilerek yaptığını söylemesi. Bilmiyorum yinede anne olmadım hiç siz haklı olabilirsiniz. Bebeğe bakınca benim de içim gidiyordu. Ama bende onunla beraber evlendim. Hayatımda en çok istediğim şey anne olmak. Arkadaşım bunu çok iyi biliyor. Karşısında sırf bu yüzden ağladığım olmuştur zamanında. Benim gibi birine bile böyle olması beni çok incitti lohusa diye bende sustum ve alttan aldım, ama benimde bir psikolojim var dimi.
Amacım ona yardımcı olmaktı yine de. Kırılmama rağmen, dalga geçmek değildi.

Son düzenleme:
Dalga geçmek için açmadım konuyu hanımefendi.
Arkadaşım kendisi bilhassa bana dedi ki "ben lohusayım bana karşı yumuşak ve anlayıslı olunmalı, lohusa iken intihar edenler bile varmış" dedi.
Ben çok yumuşak da davrandım, ama açıkçası hala anlam veremiyorum davranışlarına. Yani temizlik düzen vs bunlar hastalık ile alakalı şeyler değil ben anlamadım hiç, eşi ile ilgili konularda da kıza hep hak verdim ama kendisi ile 2 gün kalınca şaşırıp kaldım. Hele bazı şeyleri bilerek yaptığını söylemesi. Bilmiyorum yinede anne olmadım hiç siz haklı olabilirsiniz. Bebeğe bakınca benim de içim gidiyordu. Ama bende onunla beraber evlendim. Hayatımda en çok istediğim şey anne olmak. Arkadaşım bunu çok iyi biliyor. Karşısında sırf bu yüzden ağladığım olmuştur zamanında. Benim gibi birine bile böyle olması beni çok incitti lohusa diye bende sustum ve alttan aldım, ama benimde bir psikolojim var dimi.
Amacım ona yardımcı olmaktı yine de. Kırılmama rağmen, dalga geçmek değildi.
Ama herkes dalga geçiyor, akli dengesi yerinde olmayan kadına. Aciz anne, ezik, buldumcuk c kırık, manyak deniliyor .Buna nasıl izin veriyorsunuz sanki haz alıyor gibisiniz insanlar hakaret ettikçe . Arkadaşım size uymuyorsa arkadaşlık etmeyin. Pismiş düzensizmiş afedersiniz size ne ki ? kocası düşünsün anası düşünsün.. Yani hem ilgilenip hem söylenmek bana saçma geliyor. İyi değilmiş , ruh hastalığı bu , yaptıkları saçmasapan şeyler, doğru böyle davranmasın. Ama yine döndük başa hastaymış, yani size zorla dövüp sövüp bulaşık yıkatmıyorsa, bence beni kullandı enayi miyim ben ? dememelisiniz zaten normal olmadığı için birikiyor bulaşık. çocuğu size vermiyor çünkü düşürebilirsiniz ? o öyle hissediyor yani buldumcuk değil ahh bu kelime o kadar tehlikeli ki Allah aratmasın yazana.. neyse hala geyik yaptığınızı görüyorum , tabii konu sizin ister geyik yaparsınız ister dedikodu ama en azından bunu duygusallıkla kapatmayın. Yani evet tanımıyoruz ama zor durumda kadına bulaşık yıkadınız çamaşır katladınız diye kk da rezil bir anne muamelesi görmek zorunda da değil bence. Allah rızası için yapmış olduğunuzu düşünüyorum. Anne olamamanız konusunun kadınla bir bağlantısı yok, herkes çocuğunu birilerinden sakınıyor. Hoş sakınmamış tlfla görüşen kadının kucağına vermiş bence yine bile rahat. Bir annesi vardır inşallah belki ona ulaşılabilir.

2 gün için Kadına yardım etmeye gitmediniz mi? Ev arkadaşı gibi iş bölümü yapmanıza ve yapmadığı iş için tekrar edip "elbiseler kaldı katla" diye diretmeniz bana çok absürt geldi açıkçası... Yapacağımı yaparım o katlamıyorsa katlamaz ben ya yaparım ya bırakırım ama seslenip "kıyafetlerini katlar mısın" demem yani çok değişik geldi bana 😂

Ay o kadar tuhafligin içinde bı bu mu değişik geldi 😂😂😂

Arkadaşınız lohusa depresyonu yaşıyor bence. Bebeğine aşırı sahip çıkması hep ona birşey olacakmış korkusu yaşaması bunlar lohusalıkta olabiliyor. Ev işi yapmaması bile bundan olabilir bebeği yalnız bırakmamak için yapmıyor yapamıyor olabilir. Hatta bunalımda olduğu içinde yapamıyor olabilir. Sizin bu konuları vurgulamanız doğru olmamış Ona kendini daha da yetersiz hissettirmenize gerek yoktu. Yardım edebildiğinize etseniz en iyisi olurdu. Destek alması lazım aslında psikolojisi düzgün değil ama siz eleştirip yargılamayın sakın. Cidden türlü türlü lohusa sendromları var ve yaşadığı tamda bu.

Arkadaşınız lohusa depresyonu yaşıyor bence. Bebeğine aşırı sahip çıkması hep ona birşey olacakmış korkusu yaşaması bunlar lohusalıkta olabiliyor. Ev işi yapmaması bile bundan olabilir bebeği yalnız bırakmamak için yapmıyor yapamıyor olabilir. Hatta bunalımda olduğu içinde yapamıyor olabilir. Sizin bu konuları vurgulamanız doğru olmamış Ona kendini daha da yetersiz hissettirmenize gerek yoktu. Yardım edebildiğinize etseniz en iyisi olurdu. Destek alması lazım aslında psikolojisi düzgün değil ama siz eleştirip yargılamayın sakın. Cidden türlü türlü lohusa sendromları var ve yaşadığı tamda bu.
Haklısınız, teşekkür ederim dikkate alacağım ☘️

Ama herkes dalga geçiyor, akli dengesi yerinde olmayan kadına. Aciz anne, ezik, buldumcuk c kırık, manyak deniliyor .Buna nasıl izin veriyorsunuz sanki haz alıyor gibisiniz insanlar hakaret ettikçe . Arkadaşım size uymuyorsa arkadaşlık etmeyin. Pismiş düzensizmiş afedersiniz size ne ki ? kocası düşünsün anası düşünsün.. Yani hem ilgilenip hem söylenmek bana saçma geliyor. İyi değilmiş , ruh hastalığı bu , yaptıkları saçmasapan şeyler, doğru böyle davranmasın. Ama yine döndük başa hastaymış, yani size zorla dövüp sövüp bulaşık yıkatmıyorsa, bence beni kullandı enayi miyim ben ? dememelisiniz zaten normal olmadığı için birikiyor bulaşık. çocuğu size vermiyor çünkü düşürebilirsiniz ? o öyle hissediyor yani buldumcuk değil ahh bu kelime o kadar tehlikeli ki Allah aratmasın yazana.. neyse hala geyik yaptığınızı görüyorum , tabii konu sizin ister geyik yaparsınız ister dedikodu ama en azından bunu duygusallıkla kapatmayın. Yani evet tanımıyoruz ama zor durumda kadına bulaşık yıkadınız çamaşır katladınız diye kk da rezil bir anne muamelesi görmek zorunda da değil bence. Allah rızası için yapmış olduğunuzu düşünüyorum. Anne olamamanız konusunun kadınla bir bağlantısı yok, herkes çocuğunu birilerinden sakınıyor. Hoş sakınmamış tlfla görüşen kadının kucağına vermiş bence yine bile rahat. Bir annesi vardır inşallah belki ona ulaşılabilir.
Ona yardım ettim diye açmadım konuyu tekrar belirtmek istiyorum, sadece çok rencide oldum. Abarttım mı diye sormak istedim, konu değişik yerlere geldi. Yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada, farklı bi açıdan bakmama yardımcı oldunuz. 🌱

Merhaba kızlar.
Bir arkadaşım var hemen hemen beraber evlendik. Eşlerimiz yakın arkadaş, onlar aracılığıyla tanıştık zaten.
Arkadaşım 28 yaşında, 1 bucuk aylık bebeği var.
Her neyse.
Geçenlerde eşi bir yere 1 haftalığına gitmek zorunda kaldı, arkadaşım evinde yalnız kalmaya başladı. Eşi de bebek henüz küçük olduğu için yalnız kalmamasını söylemiş ona.
Eşinin ailesi ile doğum sonrası kötü şeyler yaşadıkları için araları bozuk onlardan kimse gelemedi yanına. Kendi ailesinden de kimse gelmedi, eşi kendi annende kal dedi, arkadaşım kabul etmedi bunu. Evimde kalırım dedi. Evide pek güvenilir bir muhitte değil, birde lohusa kadın diye herhalde.
Neyse bir arkadaşımız yanında kalmaya gitti öbür gün kaçtı yanından dayanamıyorum dedi.
Neyse bir kaç gün sonra arkadaşımın isteği ve onun eşi ve benim eşimden dolayı ben gittim kalmaya 2 günlüğüne, yani gitmek istemedim açıkçası. Ama küçük bebek var yardımcı olurum diye gittim.
Neyse gittiğim ilk vakitler bi sıkıntı yoktu, yalnız evi dağınıktı günlerce yıkanmamış bulasıkları vs duruyordu. Bebek küçük diye yapamıyor diye düşündüm. Gerçi daha önce de gitmiştim yine böyleydi. Bu beni ilgilendirmez ama, beni ilgilendiren tarafa geçecem o yüzden ön bilgi vermek istedim :KK70:

Neyse akşam oldu bende bebeğin kıyafetleri fazla yer kaplıyor odadan alıp yatak odasına götürmek için katliyalım dedim. Hep gerek yok gerek yok diyip duruyordu. Bende sorun değil yaparım dedim.
Neyse kıyafetleri katlarken aldı bebeği başka odaya götürdü, kendisi de tuvalete gidecekmiş, bende o sıra kıyafetleri bebeğin olduğu odaya tam götürecektim ki arkadaşım henüz tuvalete girmeden çıktı geldi yanıma, noldu dedim hiç dedi tedirgindi hemen bebeğin yanına geldi. Açıkçası çok rahatsız oldum, bebeğe napacaktım ki.
Her neyse görmezden geldim. Gece oldu uyuyacağız, ben korkuyorum aynı odada uyuyalım dedim kabul etmedi başka odaya yatmaya gitti. Uyurken de kapıyı üstüne kitledi, benim odamın kapısını da gece gelip tam kapattı, kendi odasının kapısının dibine de bir şey koydu gece tuvalete giderken fark ettim. :/
Neyse öbür gün oldu anlattım bir bir.
Farkındayım dedi devam etti yaptıklarına yine. Hatta arttırdı, bebeği sallıyorduk dk bir sıkı tut sıkı tut dedi. Telefonum çaldı yerden aldım annemle konusuyorm ya kapat su telefonu diyip duruyor böyle kızar gibi, hani bebek elimde diye sanırım sıkıca tutuyordum oysa ki.
Telefonu kapattıktan sonra bana 3 defa tekrar yaptırmış telefonu yerden alma tekrarı bakacak hele bebeğin kafası yere değmiş mi diye. Çok kötü hissettim. Neyse dedim geçiştirdim.
O gece çok yorgundum, bulasıkları yıkayalım kıyafetleri katla sende dedim. Tamam dedi geldik mutfaga, beraber yıkayalım dedi tamam dedim.
Birden ortadan kayboldu bende o sıra bulasık yıkuyodum baktım annesini aramıs ben tek işlerini yapıyorm o sırada. Çok rahatsız oldum. Seslendim kıyafetlerini katlar mısın diye..
Tamam dedi gitti odasına baktım kilit sesi geldi napıyosun dedm uyuyorum dedi
Kendimi enayi gibi hissettim.
Yaptığı hareketler çok rahatsız etti beni, sizce normal mi bu ben mi abartıyorum daha önce de tuhaflıklarına şahit olmuştum ama bu çok başkaydı, ona karşı nasil davranmalıyım? :/
Bütün bu saçmalıklara rağmen orada kalmaya devam etmişsiniz Sizin gibi bir arkadaşım olsaydı keşke 🤗Çok fazla iyi niyetlisiniz.. Ben olsaydım ilk gündennsonra sabah olunca pılımı pırtımı toplar o evden çıkardım.. Bebeğini aşırı koruma isteğini bir yere kadar kabul edebiliriz hadi diyelim lohusalıktan az buçukta dengesizleşti amma kapıyı kilitlemesi size seri katil gözüyle bakması sonra işlerini yaptırıp hizmetçi gözüyle bakması falan ayyyy bilemedim.. Çok saçma.. Açık açık sen kafayı yemişsin deyip irtibatı keserdim sanırım..

Bütün bu saçmalıklara rağmen orada kalmaya devam etmişsiniz Sizin gibi bir arkadaşım olsaydı keşke 🤗Çok fazla iyi niyetlisiniz.. Ben olsaydım ilk gündennsonra sabah olunca pılımı pırtımı toplar o evden çıkardım.. Bebeğini aşırı koruma isteğini bir yere kadar kabul edebiliriz hadi diyelim lohusalıktan az buçukta dengesizleşti amma kapıyı kilitlemesi size seri katil gözüyle bakması sonra işlerini yaptırıp hizmetçi gözüyle bakması falan ayyyy bilemedim.. Çok saçma.. Açık açık sen kafayı yemişsin deyip irtibatı keserdim sanırım..
Normalde sinirlenince ani parlayan biriyimdir, lafımı da esirgemem kimseden. Ama gerçekten ilk başta duyduğum rahatsızlıktan sonra ki gün ona yardımcı olmak istedim psikolojik sorunları için, hatta orda kalmak bile istedim ama ben öyle yaptıkça dozu arttırması beni incitti. Yine de yardım etmek isterim eşimle konusup, onun eşine güzel bir şekilde söylemesini isteyeceğim.
Eşi de üstüne gidiyordur muhtemelen, çünkü erkekler ince düşünemiyor, adama göre kadın fazla takıntılı geliyordur.

Normalde sinirlenince ani parlayan biriyimdir, lafımı da esirgemem kimseden. Ama gerçekten ilk başta duyduğum rahatsızlıktan sonra ki gün ona yardımcı olmak istedim psikolojik sorunları için, hatta orda kalmak bile istedim ama ben öyle yaptıkça dozu arttırması beni incitti. Yine de yardım etmek isterim eşimle konusup, onun eşine güzel bir şekilde söylemesini isteyeceğim.
Eşi de üstüne gidiyordur muhtemelen, çünkü erkekler ince düşünemiyor, adama göre kadın fazla takıntılı geliyordur.
Evet yani biz kadınlar her zaman her durumda daha ince düşünüp daha takıntılı davranıyoruz.. Bir kadın olarak anlamaya çalışmanızı da takdir ediyorum.. Fakat yaptığı hareket karşısındakini incitici.. Bir yere kadar tahammül edilebilir.. Ciddi bir psikolojik sorunu varsa tabi ki çözülmeli.. Yine de daha güzeli düşündünüz fakat eşleri araya sokmanız arkadaşınızı daha fazla sinirlendirebilir mi?? Direk kendisine söyleyip bir destek almasını da önerebilirsiniz belki..

Konuyu açmakla çok iyi bir şey yaptığımın farkına vardım :)
Eleştiriler azıcık rahatsız etse de içten içe sorguluyorum kendimi. Olumlu olumsuz yazdığınız her şey için sağolun Kk hanımları 🌹
Ama şunu tekrar söylüyorum dalga geçmek için açmadım, dalga geçiyorum gibi davranmanız beni rahatsız ediyor :((

Evet yani biz kadınlar her zaman her durumda daha ince düşünüp daha takıntılı davranıyoruz.. Bir kadın olarak anlamaya çalışmanızı da takdir ediyorum.. Fakat yaptığı hareket karşısındakini incitici.. Bir yere kadar tahammül edilebilir.. Ciddi bir psikolojik sorunu varsa tabi ki çözülmeli.. Yine de daha güzeli düşündünüz fakat eşleri araya sokmanız arkadaşınızı daha fazla sinirlendirebilir mi?? Direk kendisine söyleyip bir destek almasını da önerebilirsiniz belki..
Kızlar eşine söylemem gerektiğini tavsiye ettiler de.
Kız zaten destek almam gerekiyor diyor :) ama alır mı bilemem. Eşine bunu dese adam nasl düşünür bilemiyorum yani o yüzden belki adama söylemek daha fYdalı olur dedm ama söylememek daha iyi sanki.

Ben bir şekilde arkadaşımın eşine ulaşmaya çalışırdım sanırım. Eşinin lohusa depresyonunda olduğunu, mümkünse bir psikiyatriste götürmesi gerektiğini, kendi kendine zor geçireceğini tavsiye ederdim. Eğer böyle bir muhabbetiniz varsa tabi. Benim eşiyle konuşabileceğim yakın arkadaşlarım da var, eşiyle hiç tanışmadıklarım da var. Eğer görüşüyorlarsa, annesine, ablasına da söyleyebilirsiniz.

Siz çok iyi birisiniz Allah önünüze çıkarsın yaptıklarınızı ama arkadaşınıza inanılmaz üzüldüm. Ve bebeğine de. Bence kesinlikle çok ciddi tedavi olması lazım hiç normal değil hareketleri. Eşi makul biriyse kibarca anlatın anlayışlı davransın onun fikriymiş gibi bi doktora götürsün karısını. Yoksa hem kendi hayatı hem çocuğunun hayatı hem de karısının hayatı komple mahvolcak.

Arkadasınız garip ama siz de pek normal degilsınız.ıkı guncuk..yardım etme kafasıyla gidip her sehe bozulmussunuz.cidden ınsan kımseden yardım istemesin.yok bulsıkları her geldıgımde oyleymıs yok kapıyı kilitlemiş.olamaz mı ya ınsanların sorunları zaman zaman.meden sadece kendı basınıZa gelsigimde normal kabul ediliyor.insanlıktan cıkmıs herkes.empti sifir.her sey magazinsel herkes dedikodu modunda.

3 kez aynı hareketi yaptırması ve hareketleri büyük ihtimal okb ve kaygi bozuklugu yasiyor. Size geldiginde hic boyle davranmiyor muydu ? Esiyle denk geldiginizde soyleyin bence kirmadan ustten anlatin

Merhaba kızlar.
Bir arkadaşım var hemen hemen beraber evlendik. Eşlerimiz yakın arkadaş, onlar aracılığıyla tanıştık zaten.
Arkadaşım 28 yaşında, 1 bucuk aylık bebeği var.
Her neyse.
Geçenlerde eşi bir yere 1 haftalığına gitmek zorunda kaldı, arkadaşım evinde yalnız kalmaya başladı. Eşi de bebek henüz küçük olduğu için yalnız kalmamasını söylemiş ona.
Eşinin ailesi ile doğum sonrası kötü şeyler yaşadıkları için araları bozuk onlardan kimse gelemedi yanına. Kendi ailesinden de kimse gelmedi, eşi kendi annende kal dedi, arkadaşım kabul etmedi bunu. Evimde kalırım dedi. Evide pek güvenilir bir muhitte değil, birde lohusa kadın diye herhalde.
Neyse bir arkadaşımız yanında kalmaya gitti öbür gün kaçtı yanından dayanamıyorum dedi.
Neyse bir kaç gün sonra arkadaşımın isteği ve onun eşi ve benim eşimden dolayı ben gittim kalmaya 2 günlüğüne, yani gitmek istemedim açıkçası. Ama küçük bebek var yardımcı olurum diye gittim.
Neyse gittiğim ilk vakitler bi sıkıntı yoktu, yalnız evi dağınıktı günlerce yıkanmamış bulasıkları vs duruyordu. Bebek küçük diye yapamıyor diye düşündüm. Gerçi daha önce de gitmiştim yine böyleydi. Bu beni ilgilendirmez ama, beni ilgilendiren tarafa geçecem o yüzden ön bilgi vermek istedim :KK70:

Neyse akşam oldu bende bebeğin kıyafetleri fazla yer kaplıyor odadan alıp yatak odasına götürmek için katliyalım dedim. Hep gerek yok gerek yok diyip duruyordu. Bende sorun değil yaparım dedim.
Neyse kıyafetleri katlarken aldı bebeği başka odaya götürdü, kendisi de tuvalete gidecekmiş, bende o sıra kıyafetleri bebeğin olduğu odaya tam götürecektim ki arkadaşım henüz tuvalete girmeden çıktı geldi yanıma, noldu dedim hiç dedi tedirgindi hemen bebeğin yanına geldi. Açıkçası çok rahatsız oldum, bebeğe napacaktım ki.
Her neyse görmezden geldim. Gece oldu uyuyacağız, ben korkuyorum aynı odada uyuyalım dedim kabul etmedi başka odaya yatmaya gitti. Uyurken de kapıyı üstüne kitledi, benim odamın kapısını da gece gelip tam kapattı, kendi odasının kapısının dibine de bir şey koydu gece tuvalete giderken fark ettim. :/
Neyse öbür gün oldu anlattım bir bir.
Farkındayım dedi devam etti yaptıklarına yine. Hatta arttırdı, bebeği sallıyorduk dk bir sıkı tut sıkı tut dedi. Telefonum çaldı yerden aldım annemle konusuyorm ya kapat su telefonu diyip duruyor böyle kızar gibi, hani bebek elimde diye sanırım sıkıca tutuyordum oysa ki.
Telefonu kapattıktan sonra bana 3 defa tekrar yaptırmış telefonu yerden alma tekrarı bakacak hele bebeğin kafası yere değmiş mi diye. Çok kötü hissettim. Neyse dedim geçiştirdim.
O gece çok yorgundum, bulasıkları yıkayalım kıyafetleri katla sende dedim. Tamam dedi geldik mutfaga, beraber yıkayalım dedi tamam dedim.
Birden ortadan kayboldu bende o sıra bulasık yıkuyodum baktım annesini aramıs ben tek işlerini yapıyorm o sırada. Çok rahatsız oldum. Seslendim kıyafetlerini katlar mısın diye..
Tamam dedi gitti odasına baktım kilit sesi geldi napıyosun dedm uyuyorum dedi
Kendimi enayi gibi hissettim.
Yaptığı hareketler çok rahatsız etti beni, sizce normal mi bu ben mi abartıyorum daha önce de tuhaflıklarına şahit olmuştum ama bu çok başkaydı, ona karşı nasil davranmalıyım? :/
Arkaniza bile bakmadan evinize gidin.

Aslında oda iyi niyetten, benim eşim titizdir mesela evi hep toplu görmek ister onun eşini düşündüm ve ona topla dedim. Eşi ile bu yüzden hep kavga ederlermiş, kendisi anlatiyor tabi. Sorun ne diye sorunca, temizlik yapmadığım için diyor. E yap diyorum bahane üretiyor. Yani ben yapmadığım da eşim yapıyor diyordu
benim de tanidigim biri var boyle agirdan alip alip yapmiyordu. Kocasi kalkip yapiyordu bezdiginden. Adamda bardak bir tasti. Kadinin yedi sulalesine rezil etti kadini. Soyle pis boyle pis. Ne yemek yapar ne temizlik.. ne guzeligi var ne insanligi.. ben bununla niye evlenmisim diye.. mahkemeden donduler. sizinkilerin de olcagi o. yazik adam bir de cocuk yapmis ondan.

konuyla ilgili baska bir ornegim de yakin arkadaslarimdan. size yaptigi bu hareketler var ya bebekle ilgili guvensiz guvensiz. Onlari kocalarina da yapiyor bu tipler. Ne bebek bakiminda, ne terbiyesinde, egitimde adama firsat vermiyorlar. Guvenmiyorlar. Evlilige cok buyuk zarar veren hareketler.

ben arkadasligima ara verdim bu insanla. size de tavsiye ederim.

size yaptirdigi tekrarlar vs hic normal degil. ömür törpüsü tiplerden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back