Arkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin