• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem eşyalarımı düzeltme bahanesiyle karıştırmış ?

Kusura bakmayın ama boş boş şikayet ediyorsunuz buraya. Çocuğunuzu koruyamıyorsunuz. Dona mutfağa sürekli hır çıkaracağınıza asıl bu tacize çıkarmanız lazımdı. Tüm ayarlarınız bozulmuş, manipülasyona ugramissiniz. Kendinize gelin lütfen. Ben böyle bir şeyi duyduğum gibi polis çağırır kayda aldırır evden atardım. Ki o da sakin kalabilirsem yani, elimin tersine gidermiş gibi geldi asıl.

Başta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar
Evet sizi kullanmaya çalışıyorlar bunun farkında olmanıza sevindim gözünüz açılmış şimdi. Artık mesafenizi koyun görüşmeyin

Ama eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalar
Pardon da iç çamaşıru çekmecesi düzeni ve cocuk emzirmek abartmamı oluyor.

İşte arkadaş medeni ailenin cocukları ile evlenin diye boşuna demiyoruz.

Benim kızım ileri de hangi haklı gelinimizin iç çamaşırı çekmecesini düzenlemek için açabilir….
Açmaz, açamaz, açtırmam.
Aynı şekilde gelinim de yapamaz….

Yuz yuze halledemiyorsaniz cok yukselip haksiz duruma dusmekten korktugunuz icin mesaj atin bence.
Daha once de ozel esyalarinizi karistirdigini bir sey dememenize ragmen sinirlarini ihlal etmeye devam ettigini, bunun bi daha olmamasini istediginizi, tekrarinda iletisimi keseceginizi soyleyin.
Eger buna da abarti tepki derlerse zaten her seye diyeceklerdir. O noktadan sonra hicbir seyi umursamayip istediginiz soyleyin. Bu insanlara yaranamazsiniz. Kocanizdan da bosuna medet ummayin, kendi isinizi kendiniz halledin.

Konu sahibi rica ediyorum kendine gel gerçekten

Benim içinde o günden beri tepkimi veremediğim için stres çekiyorum heryerim ağrıyor özsaygım düşüyor ne tepki versem manipülasyona uğruyorum

Tepkisizlik de bir tepkidir. Kafanı takma geçmiş gitmiş önüne bak. Fırsat verme aynı şeylerin yaşanmasına.

Benim kız kardeşim girmiyor odama git al diyorum da. Çekiniyor. Ama diğer taraf asla çekinmez. Benim de dötüm duyuyor görmek isteyene çok şey var oralarda iyi baksınlar. 😜😜

Arkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
emzirdi ne demek ya buna kim olsa karşı çıkar sormadan etmeden tövbestağfurullahhhhhhhhhhh

Görümceye sormadınız mı ne için emzirdin amaç neydi diye?
Daha neler duyucam acaba.
Böyle bir şeyi duysam ağzıma geleni sayardım

Arkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Sizde hiçbir sorun yok hanımefendi. Görümceniz tam bir soytarı. Kesinlikle yardım istemeyin evinize kabul etmeyin

Ben eşimin ailesinin memlektine taşınmadan önce çok sakin ılımlı herkesle iyi geçinen biriydim. Buraya ilk geldiğimde hetkes beni çok seviyor çok samimi buluyordu. Ama son zamanlar çevremdeki insanlar fevri olduğumu herkesle tartıştığımi ve tepkilerimi kontrol edemediğimi söylüyor. İnsanı çileden çıkarıp sonra hasta muamelesi yapıyorlar buna izin vermeyin

Sen yazdıklarımı sorunlarımı etiketlerimi ve kendime çok yüklenen biri olduğumu anlamadın galiba
Kendinize yüklenmeyi bırakın cevrenizdekilerin canına okuyun.Siz annesiniz ,evladı olan kadın dünyanın en güçlüsüdür gerekirse aslanın ağzından alır..... Görümce şuursuzca oğlumu emzirecek kovarim onu, ona haddini bildirmeyen kocayı da kovarim.Ne size saygıları var ne de doğurduğunuz yavruya sınırları yok herşeyi yapabilirler.

Emzirmis mi 😮😧 tövbe bismillah! Suan emziren bi anne olarak bebegimin agzina baska bi kadinin memesinin girmesi düsüncesi midemi bulandirdi. 🤮 nasil bi hadsizlik nasil bi dengesizlik bu. hasta bu kadin belli ki normal degil. yerinizde olsam sert bir sekilde tepkimi koyup ilelebet iletisimi keserim bu kisiyle.

Görümceye zamanında mesafenizi koymadığınız için tepenize çıkmış. Neden siz evde yokken iç çamaşırı dolabınıza kadar müdahale edebiliyor? Emzirme olayı da mide bulandırıcı cidden.

Back