- 25 Şubat 2024
- 308
- 844
- 18
- 33
Of okudukça çıldırıyorum! Ya aynı şey mi!!!! Ya bu erkeklerden iyice sıtkım sıyrıldı benim!Yok senin annende bebeği panik tutuyor o zaman annende dokunmasın falan diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of okudukça çıldırıyorum! Ya aynı şey mi!!!! Ya bu erkeklerden iyice sıtkım sıyrıldı benim!Yok senin annende bebeği panik tutuyor o zaman annende dokunmasın falan diyor
Arkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Ay emzirmeyle panik olmanin ne ilgisi var ya. Alip kapinin onune koyacaksin hepsini. Okadar sinirlendim mi suan ne demek annende dokunmasinAma eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalar
Kadın bekarsa daha beter aklıma hiç masum şeyler gelmiyor, boğarım o kadını öyle cinnetlik bir durumşunu yapan insan net sapıktır
eşine söyle kardeşi iğrenç bir pedofilBiliyor eşimde benim ailem yapsa evi yıkardı ablası yapınca ben uyarıcam felan dedi eşimde benim tepkiselliğğmi manipüle ediyor ben bi yükselince herkes üstüne geliyor sorunlu insan muamelesi görüyorum
her türlü sıkıntıKadın bekarsa daha beter aklıma hiç masum şeyler gelmiyor, boğarım o kadını öyle cinnetlik bir durum
Lohusalık duygusal anlamda da fiziksel anlamda da zorlayıcı bir dönem. En sabit duygu durumu olan insan bile sarsılır.borderline ım
Kadını sen hastasın diye kaale almamışlar deli muamelesi yapmışlar, O da normal değilim diye sinmiş kalmış .El birliğiyle delirtecekler kadını,çocuğunu da alıp kaçsa bu ortamdan.Pedofili gibi bir kadın var evinin içinde kim bilir ilerde çocuğa neler yapar?????Eeeee kızım bunca ruh hastasıyla yaşayıp sinir hastası olmamak elde mi? Her normal insan hasta olur. Ben olsam bunların hepsini gebertirim vallahi sonra da basar giderim babaevine/kendi evime. Kocan da aynen ailesi gibi ruh hastası, yapacağın tek şey var artık bunları kocana şikayet etme, kendin aç direkt konuş. Aç telefonu görümceye saydır gitsin bir daha da alma evine. Bu adamla evli kalman toptan hata.
Bebeğime meme verdiğini duydugum an saçına bi yapışırdım madem haksız duruma düşeceğim böyle düşerim en azından hadsize bak Allahın cezası pislikArkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Hayır tepkilerim fazla oluyor diyelim manipüle edildiğimde bağrıyorum felan laf ediyorum haksız duruma düşüyorum düşmemek için sustumTerapi böyle bir şey değil ama tepki vermeniz gereken yerde vermemenizi sağlıyorsa bence doktor seçiminizi tekrar bir gözden geçirin. Bebeğinizi emzirmesi ne demek ya? Buna asıl tepki vermemek sıkıntı.
O zaman kocam da beni üzüyor ben çöküyorum çok psikolojim bozuk kendimi suçluyorum herşeydeEeeee kızım bunca ruh hastasıyla yaşayıp sinir hastası olmamak elde mi? Her normal insan hasta olur. Ben olsam bunların hepsini gebertirim vallahi sonra da basar giderim babaevine/kendi evime. Kocan da aynen ailesi gibi ruh hastası, yapacağın tek şey var artık bunları kocana şikayet etme, kendin aç direkt konuş. Aç telefonu görümceye saydır gitsin bir daha da alma evine. Bu adamla evli kalman toptan hata.
O kadar psikolojin bozuk ne demeye koruyamayacağın çocuğu yaptın? Bak burada kaynim şöyle böyle yaptı desen sosyal hizmetleri arardik ama gorumcenin yaptığı şey de farklı bir şey değil. Kendini ruhen bedenen her neyse tatmin etmek için bebeğin ağzına memesini koymuş ya inanamıyorum. Bu sorunu çözmeyi düşünüyor musunuz?O zaman kocam da beni üzüyor ben çöküyorum çok psikolojim bozuk kendimi suçluyorum herşeyde
O zaman kocam da beni üzüyor ben çöküyorum çok psikolojim bozuk kendimi suçluyorum herşeyde
Ailem şuna iyi ama beni hasta eden ailemin tutumları oldu küçüklükten beriAilen yok mu, al çocuğu git ailenin evine . Bir süre kafanı dinle, o manyaklardan da uzak dur düzelirsin her bahse varım. Bunlarla uğraş uğraş sinir hastası olmuşsun sana yazık değil mi??
Düşünmesem niye burda fikir alayımO kadar psikolojin bozuk ne demeye koruyamayacağın çocuğu yaptın? Bak burada kaynim şöyle böyle yaptı desen sosyal hizmetleri arardik ama gorumcenin yaptığı şey de farklı bir şey değil. Kendini ruhen bedenen her neyse tatmin etmek için bebeğin ağzına memesini koymuş ya inanamıyorum. Bu sorunu çözmeyi düşünüyor musunuz?