Arkadaşımın takıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lohusalıktan mıdır nedir kadının aklına öyle şeyler geliyor herhalde bebeğe bir şey yapar mı gibi
Olabilir canım normalde diğer arkadaşlarımızdan daha yakın bulur beni ama bana daha tuhaf davrandı, diğer arkadaşım tek korktuğu için aynı odaya uyumuslar bana neden öyle oldu bilmiyorum. Ben çok seviyorum çocukları, eşimin durumundan dolayı bebeğimiz olmuyor arkadaşım da bunu biliyor ondan böyle yapmıs olabilir mi?
Ayrıca hanımlar benim bebeğim olmadığı için fazla kırıldım :) sanırım kırılmakta haklıyım biraz. Çünkü bu arkadaşda bebek konusunda çok üzüldüğümü biliyordu. Kendimi çok çaresiz ve kötü hissettim.

Bence siz arkadaş değilsiniz. Bir tane sağlıklı tutum görmedim.
Ona nasıl mı davranmalısınıız... Davranmamalısınız.
Ben böyle biriyle muhatap olmazdım. Ne alaka yalnız kalıyosa kalsın. Hem korkmanız aynı odada yatmak istemeniz de tuhaf.

Ben böyle biriyle muhatap olmazdım. Ne alaka yalnız kalıyosa kalsın. Hem korkmanız aynı odada yatmak istemeniz de tuhaf.
Ben hiç yalnız kalmadım evde, sadece eşim covid iken 1 hafta hastanede kalmıştı. Çok korkmuştum. Elimde olmadan korkuyorum, bekarken de öyleydim. Bi odada yalnız uyuyamıyorum.

Bu arada tşekkür ederim Merveecim bi silkelendim sayenizde :KK70:

Kizim 2 yasina gelene kadar ne ekran izledi ne telefon radyosyonuna maruz kaldi. Yaninda telefin kullanmadik konusmadik tv acmadik. Hassasiyeti belki de budur.

Kalani ruh hastaligi.

Kizim 2 yasina gelene kadar ne ekran izledi ne telefon radyosyonuna maruz kaldi. Yaninda telefin kullanmadik konusmadik tv acmadik. Hassasiyeti belki de budur.

Kalani ruh hastaligi.
Hayır telefon radyasyon değil ki mesele. Telefonla konusma bebek düşecek dedi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️radyasyon olsa telefon sürekli dibinde idi. Neyse harbi kendimi dedikoducu teyzeler gibi hissettim

Devamını beklerim :KK70:
Tabi bi daha konu açarsam :KK70:
Eşimin sperm sorunları dışında konu açtığımda hep böyle ters tepiyor :KK70:
BDV'ye konu açmak mı aslaaaaaaaa
Pişman olma. Verilen tepkilerin insanların yorumları. Canım cicim diyenlerden ziyade dan dan yazanlarınki daha kıymetli bence. 🤗

Konu sahibine tuhaf ithamlarda bulunanlara katilmiyorum
Her gittiği yerde ben böyle temizlik yaptım diyecek tarzı birisi gibi gelmedi bana
Zaten konuyu da bakın ne çok temizlik yaptım hiç yardım etmedi diyerek açmamış ki
Tuhaf davranışlarını sorgulamis

Ben sizi haklı buldum
Ben de birisinin yanına yalnız kalmasın diye gitsem de temizliği varsa yaparım sonuçta doğum yapmış bebek var diyerek
Bu iyi niyettir
Ama kalkıpta o kişinin de hizmetçi muamelesi yapmasını gerektirmiyor bu
Ayıp.
Ona yardım etmeye çalışan insana kapı kilitlemek vs bunlar çok anormal şeyler
Çocuğa bir şey olma korkusundan farklı bir boyut
Siz eşinize söyleseniz o anlatsa o kişi anlayıp size sarar mi acaba
Eğer sarmayacaksa ya da saracaksa bile benim söylediğim bilinmesin diyerek anlatsin eşiniz
Tedavi şart o bebeğe yazık
İlerde çok daraltır

Her gittiği yerde ben böyle temizlik yaptım diyecek tarzı birisi gibi gelmedi bana
Zaten konuyu da bakın ne çok temizlik yaptım hiç yardım etmedi diyerek açmamış ki

Ben sizi haklı buldum
Ben de birisinin yanına yalnız kalmasın diye gitsem de temizliği varsa yaparım sonuçta doğum yapmış bebek var diyerek
Bu iyi niyettir
Ayıp.
Eğer sarmayacaksa ya da saracaksa bile benim söylediğim bilinmesin diyerek anlatsin eşiniz
İlerde çok daraltır
Teşekkür ederim.
Yok bana sarmaz, anlattığımı bilse bile sarmaz, sorar belki sadece.

Ben sizi haklı buldum
Bu iyi niyettir
Ayıp.
İlerde çok daraltır
Haklısınız böyle devam ederse evliliği de bitebilir. Çocuk için de çok kötü bir durum maalesef..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back