- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
canım dikkat et kendine evet biraz az yiyordun sanki ve spor falan derken yoruldun sanırım bende 6 yıl önce yaptığım abuk sabuk diyetten sonra hipoglisemi oldum o yüzden çok kasmıyorum dikkat et sağlık daha önemli yesende yakarsın zaten bayağı aktif birisisn sanırım..
yok ya midemde ülser vardı önceden o yüzden sanırım ama şaşırdım baya bende bakalım yarın bidaha tartılıcam :)
tabiki canim ben sadece yazdiklarina dayanarak birde kendimle kiyasladim yediklerini ondan yazdim..gecmis olsun ama..Aç kalmıyorum ki şaşırdım valla yoğunum baya sınava hazırlanıyorum sabah çıkıyorum evden çoğu günler geç giriyorum dışardada yemek zorunda kalıyorum ama tartı mı bozuk nediryarın eczanede tartılayım bakalım
tabiki canim ben sadece yazdiklarina dayanarak birde kendimle kiyasladim yediklerini ondan yazdim..gecmis olsun ama..
1.60 boyum kızlar 62 kiloyum ve son 3 senedir bu kilodayım almıyorum çok şükür ama veremiyorum daa( 52 kiloyken 2 ayda on kilo aldım resmen ve yapıştı üstüme veremiyorum hiç bir şekilde (
diyet spor yapıyon mu canım
Bende öyleyim yemek yemeyeyim ekmek yemeyeyim olur ama abur cubur çikolata dayanamıyorum ondan dobisim :)Itiraf ediyorum( hayıra çok yakın aşırı yemiyorum ama acur cubura aşırı meyilim var işte yemek yemeyebilirim ama sürekli abur cubur yiyorum sporda iki gün yürüdüm sonra oda kaldı
Kendini gördüm :)))))Off bende aynıyım işte ekmeği çok çok nadir arıyorum ama sürekli burnumda bir abur cubur kokusu :)
kızlar 59.7 olmuşum bi haftada 1.3 kg çok iyi bence :)
tebrik ederim
teşekkür ederim :)