Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

cimcime neler yaptın çok güzel vermişsin..
Yediklerime çok dikkat ettiğimi söyleyemem yeşil çay içtim ödem attım büyük ihtimalle saat 6 da en geç akşam yemeğini yedim ve sonra hicbirsey yemedim 4 5 gündür de sabahları aç karına çörek otu içiyorum bu giden kilonun daha çok ödem olduğunu düşünüyorum ama çünkü ne diyet yapabildim ne spor

herkese selamlar

dün eve geç geldığım ıcın bıldırım yapamadım bu gün tartıda 77,30 u gördüm :) hafta başı 79,5 tım. 2,20 kg gıtmıs. Sanırım dırencı kırdım. geçtığımız 20 günde 79 ve 80 arasında saplanmıştım. Umarım bu şekılde gıder. hepımıze mutlu sonuçlar dılıyorum. :KK3:

Son düzenleme:
Yediklerime çok dikkat ettiğimi söyleyemem yeşil çay içtim ödem attım büyük ihtimalle saat 6 da en geç akşam yemeğini yedim ve sonra hicbirsey yemedim 4 5 gündür de sabahları aç karına çörek otu içiyorum bu giden kilonun daha çok ödem olduğunu düşünüyorum ama çünkü ne diyet yapabildim ne spor

çörek otunu nasıl içtin peki tadı kötü değilmi?

ben de katılabilirmiyim :KK43: 1.56 boyundayım başlangıçta 63 kiloydum şimdi 55 kiloyum 50 olmak istiyorumm her cumartesi tartılıyorum ama 2 haftadır aynı kilodayım duraksama zamanım heralde ki yarın tekrar bakıcam inş 54 olmuşumdur:KK50:

selamlar :KK3:

Bugün biraz geç uyandım. Bu arada dünden beridir suyun içine karbonat katmak suretiyle alkali su içmekteyim. Diyet için yararlı olur mu bilemem ama bağırsaklarımı rahatlattığını söyleyebilirim. Bugünkü menün şu şekilde;

kahvaltı: bir adet haşlanmış yumurta + 3 çorba kaşığı çökelek + bir dilim tam buğday ekmek

ara: bir fincan kahve + bir minik lokma çikolata

spor öncesi bir kaç adet ceviz içi

akşam: ızgara balık + bol salata + 3 dilim tam buğday ekmek

egzersiz: 30 dk yürüme+koşu - 15 dk kondisyon bisikletleri - 10 dk kalça, yan kasları çalıştırıcı egzersizler

Su içme konusunda kendimi zorluyorum. Kış olduğu için aklıma gelmiyor. Ara öğünler konusunda daha özenli olmalıyım ama iştahım pek yerinde değil iki gündür.

ben de katılabilirmiyim :KK43: 1.56 boyundayım başlangıçta 63 kiloydum şimdi 55 kiloyum 50 olmak istiyorumm her cumartesi tartılıyorum ama 2 haftadır aynı kilodayım duraksama zamanım heralde ki yarın tekrar bakıcam inş 54 olmuşumdur:KK50:

tabiki katilabilirsin canim bende senle ayniyim boy ve baslangic kilosu olarak neler yaptin zayiflamak icin ben cok zor kilo veriyorum..

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler sporlar..benm bu hafta sınav haftam çok giremiyorum ama sağlıklı beslenmeye devam.spor aksadı biraz ama sınavlar bitsin hiç aksatmadan sporada devam edicem.bu 69a birazcık cakılı kaldım hep sporsuzluktan :KK43: ama neyse allahtan almıyorum da bu da bişey :KK34:

günaydın :) ben iyiyim sen nasılsin diyet nasıl gidiyo?

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler sporlar..benm bu hafta sınav haftam çok giremiyorum ama sağlıklı beslenmeye devam.spor aksadı biraz ama sınavlar bitsin hiç aksatmadan sporada devam edicem.bu 69a birazcık cakılı kaldım hep sporsuzluktan :KK43: ama neyse allahtan almıyorum da bu da bişey :KK34:

ne okuyorsun canım başarılar diliyorum..

X