- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Yediklerime çok dikkat ettiğimi söyleyemem yeşil çay içtim ödem attım büyük ihtimalle saat 6 da en geç akşam yemeğini yedim ve sonra hicbirsey yemedim 4 5 gündür de sabahları aç karına çörek otu içiyorum bu giden kilonun daha çok ödem olduğunu düşünüyorum ama çünkü ne diyet yapabildim ne sporcimcime neler yaptın çok güzel vermişsin..
ben bugün başlıyorum sizinle :) var mı yapmam gereken şeyler neler önerebilirsiniz bana kızlar
Yediklerime çok dikkat ettiğimi söyleyemem yeşil çay içtim ödem attım büyük ihtimalle saat 6 da en geç akşam yemeğini yedim ve sonra hicbirsey yemedim 4 5 gündür de sabahları aç karına çörek otu içiyorum bu giden kilonun daha çok ödem olduğunu düşünüyorum ama çünkü ne diyet yapabildim ne spor
ben bugün başlıyorum sizinle :) var mı yapmam gereken şeyler neler önerebilirsiniz bana kızlar
bende tartıldım dijital tartıda 55,7 gramım 1.3 kilo gitmişdünki yanlıştı herhalde :)))))
Tadı kötü değil ama içmesi zor biraz öğütülmüs şekilde içiyorumçörek otunu nasıl içtin peki tadı kötü değilmi?
ben de katılabilirmiyim1.56 boyundayım başlangıçta 63 kiloydum şimdi 55 kiloyum 50 olmak istiyorumm her cumartesi tartılıyorum ama 2 haftadır aynı kilodayım duraksama zamanım heralde ki yarın tekrar bakıcam inş 54 olmuşumdur
günaydın :) ben iyiyim sen nasılsin diyet nasıl gidiyo?
günaydın :) ben iyiyim sen nasılsin diyet nasıl gidiyo?
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler sporlar..benm bu hafta sınav haftam çok giremiyorum ama sağlıklı beslenmeye devam.spor aksadı biraz ama sınavlar bitsin hiç aksatmadan sporada devam edicem.bu 69a birazcık cakılı kaldım hep sporsuzluktanama neyse allahtan almıyorum da bu da bişey
Çok geçmiş olsunsağol iyiyim diyet çokta mükemmel gitmiyor kızım hasta biraz odaklanamiyorum diyete..ama yinede dikkat ediyorum bol bol hareket etmeye..