Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

canım dikkat et kendine evet biraz az yiyordun sanki ve spor falan derken yoruldun sanırım bende 6 yıl önce yaptığım abuk sabuk diyetten sonra hipoglisemi oldum o yüzden çok kasmıyorum dikkat et sağlık daha önemli yesende yakarsın zaten bayağı aktif birisisn sanırım..

Aç kalmıyorum ki şaşırdım valla yoğunum baya sınava hazırlanıyorum sabah çıkıyorum evden çoğu günler geç giriyorum dışardada yemek zorunda kalıyorum ama tartı mı bozuk nedir :KK70: yarın eczanede tartılayım bakalım

kızlar merhabaaaa. pek giremedim dünden beri sınavlarım var onlara calısıyorum :KK43: ama full gaz kilo vermeye devam ediyorum :) yarın girip kilo bildirimimi yapıcam öpüldünüzzz

Aç kalmıyorum ki şaşırdım valla yoğunum baya sınava hazırlanıyorum sabah çıkıyorum evden çoğu günler geç giriyorum dışardada yemek zorunda kalıyorum ama tartı mı bozuk nedir :KK70: yarın eczanede tartılayım bakalım
tabiki canim ben sadece yazdiklarina dayanarak birde kendimle kiyasladim yediklerini ondan yazdim..gecmis olsun ama..

tabiki canim ben sadece yazdiklarina dayanarak birde kendimle kiyasladim yediklerini ondan yazdim..gecmis olsun ama..

teşekkür ederim genelde sabah kahvaltılarımı yazdım galiba ben :)) diğerlerini de yazayım bundan sonra , valla ne güzel oldu böyle hep beraber zayıflayacağıız :))

1.60 boyum kızlar 62 kiloyum ve son 3 senedir bu kilodayım almıyorum çok şükür ama veremiyorum daa :KK43:( 52 kiloyken 2 ayda on kilo aldım resmen ve yapıştı üstüme veremiyorum hiç bir şekilde :KK43:(

Itiraf ediyorum :KK43:( hayıra çok yakın aşırı yemiyorum ama acur cubura aşırı meyilim var işte yemek yemeyebilirim ama sürekli abur cubur yiyorum :KK43: sporda iki gün yürüdüm sonra oda kaldı :KK43:
Bende öyleyim yemek yemeyeyim ekmek yemeyeyim olur ama abur cubur çikolata dayanamıyorum ondan dobisim :)

Kızlar Günaydın bugün kızım hasta evdeyim..sabah ilk bildirimi ben yapayım 65.1 falandım sabah 64.5 geldim 600 gr falan vermişim 10 günde kötü ama şeker düşmesinden dolayı sıkıntı oluyor benim kilo vermem..sizlerdende haberleri bekliyorum..

X