- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
- Konu Sahibi Cevizli kek
tamam kızlar yarın kesin başlıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olurmu hiç öyle cimcimenin dediği gibi sen daha fazla kilo vereceksindir..listeye kilonu eklememi istemezsen sadece verdiğin kiloyu yazarız yaşını boyunu ve verdiğin kiloyu bu arada iyileştin mi?GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNN
nisan güzel gecti ama benim kilolar basa bela
ben sizle nasil yarisam baktim hepnizin kilosu benim yarim kadar ben eriyene kadar siz kiprit cöpü kalirsinizzzz
ben kilomu söylemiye utaniyorum vallaaa
tebrik ederim cimcime bizde yediklerimize dikkat ediyoruz canım belli bir kurala uyamıyorum bende..günaydın kızlar bugün başladım diyete yani aslında yediklerime dikkat etmeye diyeyim
seyda olsun moralini bozma senin kilo vermen daha kolay azim herşeyin üstesinden gelir
GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNN
nisan güzel gecti ama benim kilolar basa bela
ben sizle nasil yarisam baktim hepnizin kilosu benim yarim kadar ben eriyene kadar siz kiprit cöpü kalirsinizzzz
ben kilomu söylemiye utaniyorum vallaaa
Bu arada 24 yaşındayım :)tebrik ederim cimcime bizde yediklerimize dikkat ediyoruz canım belli bir kurala uyamıyorum bende..
ekledim yaşını listeye cimcime..Bu arada 24 yaşındayım :)
Teşekkür ederim :)ekledim yaşını listeye cimcime..
ben bugün öğlen dışardaydım. Pizza ve patates kızartmesı yedim kola içtim ve çikolatalı türk kahvesi ama akşam yemedim hiç bişey :)) Sporla dengelerim inşallah.. Pazar günleri böyle oluyor hep (
bende akşama kadar güzel gittim ama akşam biraz kaçırdım :)
evet sanırım en iyi ben gitmişim bugün ama olsun bugün pazardı yarın pazartesi diyete başlama günü :)