-
- Konu Sahibi Cevizli kek
kızlar bu ara uzak kaldım farkındayım iki gündür kızım çok hastaydı bende dün düştüm buzdan kaydım belim çok kötü..enerjim düşük bu ara..
Yani sadece sapinimi yicez 15 adet cnmHer sabah aç karnına 15 sap (sapından yaprağına kadar olan kısım) maydonaza limon sıkıp yerseniz ve yarım saat sonrasında kahvaltınızı istediğiniz gibi ( kısıtlamadan) yaparak güne başlarsanız haftada 2 kilo garanti vereceksiniz. Üstelik gün içinde istediğinizi de yiyebilirsiniz. Bunu, ünlülerin bir çoğuna yıldızname bakan bir hocanın tavsiyesiyle uyguladım. Hee bu arada her günü bir yere not alın 1. Gün, 2.gün diye.. Ben 42. Gün bırakmıştım gerekli kilomu verdiğim için. Sonrasında da almadım.
bu gidişle askerin gelene kadar eriyecen sen devam et kuzumMerhaba kızlar, bugün
sabah 1 adet yumurta, peynir, zeytin, 1 çay kaşığı bal, kepek emeği ( küçük sandviç ekmek )
Öğle yemeğinde, pilav üstü nohut yemeği, salata.
Akşam 1 kase special k - kırmızı meyveli yedim.
bunu ciğerleri temizlemek için duymuştum yemesi zor birşey bende maydonozu kaynatıp içine limon sıktım içtim ama en fazla 15 gün yapmak gerekiyormuş ve aman kızlar çok dikkat edin başka bir konu da görmüştüm bunu yapınca vucüt çok fazla su atıyor ve böbrekler susuz kalabiliyormuş çık sıkıntılı ve çok dikkatli olmak lazım ben içtiğim zmanlarda en az 3 lt su içtim aman diyim dikkat edin nce sağlık..Her sabah aç karnına 15 sap (sapından yaprağına kadar olan kısım) maydonaza limon sıkıp yerseniz ve yarım saat sonrasında kahvaltınızı istediğiniz gibi ( kısıtlamadan) yaparak güne başlarsanız haftada 2 kilo garanti vereceksiniz. Üstelik gün içinde istediğinizi de yiyebilirsiniz. Bunu, ünlülerin bir çoğuna yıldızname bakan bir hocanın tavsiyesiyle uyguladım. Hee bu arada her günü bir yere not alın 1. Gün, 2.gün diye.. Ben 42. Gün bırakmıştım gerekli kilomu verdiğim için. Sonrasında da almadım.
geçmiş olsun canım bende soğuk algınlığından çekiyorum diyet falan yapamadım yine maalesf bizim yılbaşına kadar 3 kilo verme hayal oldu ama 1 2 falan versek barikızlar bu ara uzak kaldım farkındayım iki gündür kızım çok hastaydı bende dün düştüm buzdan kaydım belim çok kötü..enerjim düşük bu ara..
gün içinde normal öğünlerimize devammı edeceğiz peki birde bunu deneyelim bunu hiç yapmamıştım :)
Yani sadece sapinimi yicez 15 adet cnm
Sapından yaprağına kadar tamamını yemelisin. Ayrıca gün içinde istediğini yiyebileceğin için vücuttan yağ dışında eksilttiği bir şey olmayacakama istikrar önemli, her sabah düzenli uygulamalısın ta ki istediğin kiloya düşene kadar not almayı unutma !
günaydın arkadaşlar..teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ben bu ara diyetten uzaklaştım iyice yalan söylemeyeceğim..bir türlü toparlayamıyorum..
canım çok geçmiş olsun. Hastalık mevsimi resmen çevremdeki herkes hasta. Bense hala yarı sağırım. Gerçi buna da çok şükür. Doktor uzun sürecek biraz açılması dedi. Bende bu hafta diyet ve spor düzenini tam oturtamadım. Sporu aksatmamaya çalıştım ama yeme düzenim hastalık ve ilaçlar yüzünden altüst oldu. Bu hafta kilo kaybım yok. Nedeni sabahları kahvaltı etmemiş olmak. Bu sabah itibariyle aynı düzene döndüm.
Yaptığımızı diyet olarak adlandırmasak olur aslında. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini düzenli yiyerek yüksek kalorili işlenmiş gıdalardan uzak durmakta uzun vadede kesinlikle yararlı olacaktır. Bu aralar bünyelerimiz zayıf düşmüşken sağlıklı gıdalara daha çok ihtiyacımız var.
kızlar ben bugün cuma olduğunu nasıl unuttum şimdi cimcimenin yazdığını görünce gittim tartıldım hemen 65.5 geldim..of ..sağol cimcime..
kızlar 59.3 kiloyum sadece 300 gr gitmiş...
rica ederim canım olsun senin sağlık sorunların var önce sağlıkkızlar ben bugün cuma olduğunu nasıl unuttum şimdi cimcimenin yazdığını görünce gittim tartıldım hemen 65.5 geldim..of ..sağol cimcime..
Darisi 59 olamayi nasip etsin banada:)
rica ederim canım olsun senin sağlık sorunların var önce sağlık
inşallah sende askerin gelene kadar verirsin hepsini